200órás Szakrális Nôi Jóga Oktatóképzés
Nemzetközileg Akkreditált (amerikai Yoga Alliance által)
* Szakrális Nôi Jóga *

 

Kata van Doesselaar, nemzetközileg elismert Jógaoktatóval és Légzés Terapeutával
 

 A Program:
100 órás Goddess Vinyasa Flow Oktató képzés Modul (aug 13-22, 2021 Bp)

- Megnyitjuk a Test-Templomot - Szakrális kapcsolatot létrehozni a testünkkel, különböző ősi és új technikákkal, feléleszteni az érzékszerveinket és kinyitni a finomabbérzékelés kapuit

- Megtanuljuk, hogyan mozogjunk, lélegezzünk, áramoljunk egy organikus, a Lélekből jövő módon

- Elsajátítjuk a Vinyasa flow alapjait, pózok, variációk, módosítások

- Megtanuljuk majd a legújabb anatómiai irányzatok alapján, hogyan tudunk biztonságosan és jótékonyan gyakorolni, minden fizikai adottságot figyelembe véve

- Megtanuljuk majd a Flow művészetét, avagy hogyan születik meg egy mozgás meditáció a jóga pózokból, áthatva szellemiséggel

- Tanulunk majd Kilenc különböző szakrális Goddess Vinyasa Flow gyakorlatsort, amelyek meditációkkal, mudrákkal és mantrákkal egy - egy istennői tulajdonságot erősítenek majd Bennünk, és megtanuljuk ezeket hitelesen , magabiztosan és biztonságosan, leföldelten átadni.

- Megtanuljuk majd, hogyan vezessünk különleges alkalmakkor (az év különbözi energetikailag kiemelt napjain) szertartásos gyakorlást- emelő, gyógyító és átalakító energiákat megosztva a csoportunkkal.

- Dolgozunk majd azon, hogy megtaláld az autentikus Jóga tanári eszközeidet, és gyakoroljuk majd, hogyan tudod magad megnyitni egy istennői támogató energia előtt, hogy ez hassa át az óráidat és közvetítője lehess a csodának.

 

- ŐSI TANTRIKUS FILOZÓFIAI ALAPOKRA épülő Képzés, amelyet a jelen kor kvantumfizikai tanításai gazdagítanak: A képzés segít kibontani magadban az Istennői (anyai, kreatív, Életet Adó, Gyógyító, Bölcs és inspiráló, együttérző, áramló, felszabadító) minőségeket, hogy felébreszd a Benned élő Teremtő erőt és képes légy kiteljesíteni Magad, úgy, ahogy azt a Szíved mélyén szeretnéd. 

 

A képzés elvégeztével képes leszel másokat is inspirálni arra, hogy felébresszék mindazt, ami Bennük van és azt elkezdjék használni egy harmónikusabb, teljesebb, boldogabb , egészségesebb és bőségesebb életért.

100 órás Yin Yóga Oktató Képzés Modul (ápr 29-máj 2, Július 2-4, 2021 Bp)
Ez a modul Kata népszerű holisztikus Yin jóga alap és haladó képzéseiből áll.

Ezekről információt itt találsz: 

A 200+ órás képzés segíteni fog abban, hogy a benned élő kreativitást, gyógyító, tápláló erőt felébreszd, hogy megtanulj az élet változó áramlásában a lehető legautentikusabban, bölcsen és proaktívan jelen lenni, kibontani mindazt, ami Benned van a saját boldogságodra és mások gazdagítására.

Képes leszel szakrális minőségekkel dolgozni, testi, lelki, szellemi és energetikai szinten egyéni és csoportos órákon, workshopokon. Képes leszel egy gyógyító, magas rezgésű teret létre hozni Önmagad és a gyakorlóid számára, képes leszel tiszta csatornaként működni mások ébredési, átalakulási folyamataiban. Képes leszel mind gyengéd vinyasa flow és yin jóga óra tervezésére, átadására, ihletetten, a középpontodból. Lehet, hogy kissé magasztosnak tűnik, de amolyan Jóga Főpapnői minőségbe lépve, intuitívan áramolsz majd azokkal, akik Hozzád jöttek.

Képes leszel szakrális női köröket tartani, és segíteni az integrációt a lelki folyamatokban.

 


Az időpontok:
Április 29-máj 2,  és Július 2-4, Yin jóga Oktatói képzés 60 órás alap modul Budapest
Július 10-11 Szakrális légzés képzés, Budapest
Augusztus 13-22, 2021 GODDESS VINYASA FLOW 100órás Oktatói Képzés MODUL Budapest

Szeptember 14-19, 55 órás Yin jóga Haladó Oktatóképzés modulDec 10-11, Integrálás, és vizsganapok. Budapest.
 

 

OPCIONÁLIS: Augusztus 26-29, GODDESS Szakrális Jóga Tábor Radhé Resort - Somogyvámos


Az összes modulon való résztvétel egy 200 órás nemzetközi Jóga oktatói végzettséget ad, amely az amerikai Yoga Alliance által van regisztrálva.

 

A képzés díja:
tartalmazza az összes képzési napot, a jegyzeteket és a vizsga díjat: 1350 € / fő

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY Febr 15 -ig való jelentkezés és előleg fizetés (300€) esetén: 1200€

Részletfizetés lehetséges- előzetes megbeszélés alapján.

Az augusztusi Jógatábor költségeit nem tartalmazza a részvételi díj, hiszen opcionális. Azonban, ha szeretnél jönni rá, a 200órás képzés résztvevői kedvezményesen jöhetnek. Érdekéődj erről Katánál. Hamarosan minden részlet fent lesz a honlapon.

Mi ihlette ezt a kepzest? 25 eve dolgozom a kulonbozo istennoi energiakkal, (Maria Magdolna, Izisz, Maria, Kuan Yin es Tara..majd a védikus mitológiából Lákshmival, Saraswatival,Kálival....és csodálatosan változik az életem nap mint nap általuk <3

hozzájárulnak a boldogságomhoz, kiteljesedésemhez, szenvedélyemhez, örömömhöz. A szívem teljes ébredéséhez.

A Test, Lélek és Szellem teljes örömteli egységéhez..amely az Életet egy tánccá varázsolja.

 

  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2020 Uj Energia Jóga Kata van Doesselaarral a  V.O.F. Soulbreath Tulajdona-Minden jog fenntartva