Nemzetközileg elismert
(Yoga Alliance oklevelet adó)
 
200 órás Yin-Yang jógaoktatói képzés Katával Budapesten!

Teremts egyensúlyt a kínai öt elemmmel az Eletedben, és óráidon.
A Yin-yang egyensúly jegyében ez a képzés áll egy 50 órás yin modulból, és egy 144 órás holsztikus 5 elem vinyasa flow yang modulból, ami egy gyengéd, tudatos vinyasa flown alapul.Mindkettô a meridiánokkal és elemekkel dolgozik tudatosan. Külön-külön is és együtt is (yin-yang) formában gyakorolunk majd...mantrák, mudrák, meditáció..minden eszköz a segítségedre lesz abban, hogy tudatosabb életet teremts Magadnak és megtanulj az elemekkel Mesterként bánni, valamint ezt a tudást hitelesen másoknak átadni.

A Yang modul összesen 14 napból áll. A klasszikus Napüdvözletek mellett, megtanulsz majd 5 Namaskar változatot, külön-külön minden elemhez egyet, és egy gyakorlatsort mindegyik elemhez. Elsajátítod majd a tudatos vinyasa flow gyakorlás alapjait, amely az energia áramlások kiegyenlítésére szolgál a lényünkben. Illetve megtanulod majd miként szerkessz gyakorlásokat különbözô meridiánok és elemek szerint hogy lelkileg, mentálisan és fizikailag is a kívánt hatást elérhesd.

Ez egy gyógyító jóga ..mélyen átalakító...

a képzés rendszerét Kata van Doesselaar hozta létre több, mint 20 év tanulás, spirituális fejlôdés és önfejlesztés, átalakulás, ébredés..gyógyulás tapasztalataira alapozva... Illetve 12 év jóga gyakorlás és tanulás és oktatás gyümölcseként.

A Yin modul egy 50 órás képzés, amelynek egy része online történik videókon keresztül, kb 25 órányi anyag és egy másik rész személyesen Budapesten 3 napos képzés alkalmával.
A képzés alatt Yin-Yang gyakorlások szekvenciálását is megtanuljuk.
Egy mélyen gyógyító, ébresztô, inspiráló utazásra számíts, amely felébreszti Benned a Tüzet, ha épp arra van szükséged, a megerôsíti a Földet, ha épp földelésre van szükséged, vízet tudsz fakasztani, ha épp megújulásra van szükséged...a Fa elem kreatívan mozgásba hoz, ha épp a tettek mezejére kell lépned és a Fém elem megtanít az elengedés mûvészetére..hogy az Élet misztériumát szabadon átélhessük.
A képzés tartalma:

Anatómia mozgásban, fascia tan, myofascia meridiánok a testben, kínai meridiánok, 5 elem, a flow mûvészete, meditáció mûvészete, jógafilozófia, Tao, tudatos élet Dharma tanítások...és tanítások arra nézvést, hogyan alkalmazd a jógikus tudást, szemléletet,bölcsességet az Életben.
Megtanulod majd azt is,Jógatanárként, hogyan inspirálj másokat a szív erejével, és együttérzéssel, a megkülönböztetés, tisztánlátas alkalmazásával.

Ezt a képzést Kata rendszeresen tartja Ibizán nagy sikerrel és örömmel nemzetkozi csoportoknak.

Magyarországon most kerül elôször átadásra.

Csatlakozz egy egyedülálló képzéshez, amely egyenrangúan támogatja a maszkulin és a feminin minôségeket.

A képzésre való jelentkezés elôfeltétele minimum 1 év rendszeres jóga gyakorlás.
 


Holisztikus Vinyasa Flow YANG modul:
2019 Június 29-Július 1, július 20-28, november 22-24
Yin modul:
2019 Június 1-3
vagy ha már elvégezted a Yin modult Katával, akkor direktben csatlakozhatsz a Yang modulhoz.
Super Early Bird Kedvezményes jelentkezés március 10-ig.

A 200 órás képzés díja:
1250€ - márc 10-ig jelentkezve 500€ elôleg befizetésével,
utána normál ár 1400€

Yang modul díja:
800€ - márc 10-ig jelentkezve 300€ elôleg befizetésével, utána normál ár 1100€
Yin modul ára:
300€
 - márc 10-ig jelentkezve 100€ elôleg befizetésével, utána normál ár 340€


​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook