50 órás Csakra vinyasa flow és yin flow jóga oktatói képzés Május 18 – 22-én

60órás Chakra Balance Yin&Yin Flow Képzés Kata van Doesselaarral Budapesten 2021 dec 14-19
Jóga oktató képzés > 50 órás Csakra vinyasa flow és yin flow jóga oktatói képzés Május 18 – 22-én

50 órás Csakra Vinyasa Flow jóga képzés
Jelentkezz Máj.5-ig kedvezménnyel és ajándékba kapod a Csakra meditáció tanfolyamunkat 25000 Ft értékben!

50 órás Csakra Vinyasa flow Jóga Oktatói Képzés – online- élőben vagy személyesen Budapesten – vagy felvételről saját ritmusodban Kata van Doesselaarral!
Jelentkezz most, és ajándékba kapod a Csakra meditációs online tanfolyamunkat is.
Ez az oktatóképzés egy 5 napos tréning, amely élőben kerül megrendezésre, és felvétel készül minden szessiönről- ezek utólag is megtekinthetők maradnak 3 évig!

Az egyedülálló képzés egy csakra fókuszú vinyasa flow jóga képzés, amelyben megtanuljuk a csakráinkat és a hozzájuk tartozó életterületeket, dinamikáinkat aktiválni, és tudatosítani. A csakra vinyasa flow gyakorlások mindenki számára eésajátíthatók, tanulunk módosításokat is, és mindem egyes csakrához lesz egy erőteljesebb, úgy mond aktiváló (NAP) energetikai szekvenciánk, illetve egy nyugtató, mélyen tápláló, gyógyító, regeneráló szekvenciánk (HOLD). Minden gyakorlásunk áramlós lesz, és használni fogunk mudrákat és mantrákat is.
Így szükséges, hogy némi alap ismereted legyen vinyasa flowról. Ha nincs, lépj velünk kapcsolatba, mert a vinyasa alapokat elsajátíthatod online moduljaink segítségével is.
Minden csakra működése kihat az egészségünkre, kiteljesedésünkre és az életünk különböző területeire.
Ha megértjük a csakráinkat és megtanuljuk tudatosan harmonizálni a működésüket, a csakrákhoz tartozó életterületeken is pozitív változásra számíthatunk.
Minden csakrához tanulsz külön gyakorlatsorokat, aktíváló vinyasa flow és meditatív flow stílusban, amivel áramlásba, egyensúlyba hozhatod a működésüket és megértheted mélyebb szinten az életed energetikai dinamikáit. Tanulunk mudrákat, mantrákat, és jóga filozófiát, energetikai tanításokat, és tudatos élet tanításokat is minden csakrához.
Külön hangsúlyt fektetünk a szekvenciák, óra vázlatok, gyakorlatsorok kreatív és energetikailag tiszta tervezésére és létrehozására.
Nyisd meg magad a szubtilis energiákra, és engedd hogy tudatosságod kiterjedjen az életed minden területére.
– Mudrák, mantrák, szekvenciák. Fantasztikus belső utazás, Önmagad Teljességébe.
Az oktató képzésünkön megtanulod mindezt harmónikus, leföldelt és szakszerű módon átadni, egyszerűen és tisztán a tanítványaidnak is.

JELENTKEZEM MEGRENEDELM

CSAKRA EGYENSÚLY

csakra yin online kepzes
csakra yin online kepzes

Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált képzés

Akkreditált képzés: Ez az Oktató képzés a nemzetközi Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált. 50 órás oklevelet kapsz a tanfolyam és a vizsga munkád elvégeztével.

A képzést elvégezheted élőben, vagy a saját ritmusodban is haladhatsz: A képzés élőben zajlik május 18-22 között, online vagy személyes részvétellel. Ám minden anyag felvételre kerül, és így utólag is visszanézhető lesz. Az anyagokhoz hozzáférést kapsz, és innentől a saját ritmusodban is haladhatsz a videókkal és jegyzetekkel, ha az ÉLŐ részvétel nem megoldható. Minden anyaghoz 3 éves hozzáférést kapsz, így annyiszor nézhetsz végig anyagokat, ahányszor csak szeretnéd. Mindezt az otthonod kényelméből.

Interaktív FB csoport: Tagja leszel egy zárt FB csoportnak, ahol megoszthatod tapasztalataid, inspirációid, kérdéseid. És választ is kapsz a menet közben felmerülő kérdésekre.Légy Te is tagja az online jóga közösségünknek!

Tanulj Kata van Doesselaartól, az egyik legtapasztaltabb nemzetközi Yin / vinyasa flow jóga Tanártól, aki több, mint 120 jóga oktató képzést tartott már világszerte.

Katáról: A tréninget Kata van Doesselaar nemzetközi jógaoktató és oktatóképzés vezető tartja, aki jelenleg Ibizán él, és ott tartja havi rendszerességgel az oktató képzéseit, de Balin is találkozhatsz vele, valamint Párizsban, és hamarosan Londonban is.

Kata szenvedélye a jóga gyógyító és tudatosság növelő tulajdonságainak megnyitása, átadása.
Az elmúlt 10 évben több mint 100 yin jóga oktatói képzést tartott szerte a világban. A csakra yint és yin flow képzést, valamint a csakra vinyasa flow képzést személyesen dolgozta ki, hozta létre és 7 éve oktatja. Ebben legnagyobb inspirációja Shiva Rea tanára volt, akitől sok éven át tanult és, akinek képzésein asszisztált, majd végül oktathatta is azokat.

Kata 2013 óta tart Magyarországon rendszeresen Jóga oktatói képzéseket, leginkább Magyarország első Yin jóga oktatói képzése révén ismerheted. Kata mélyen elkötelezett a Yin yoga és a gyengéd női flow gyógyító és tápláló, istennői minőségeinek átadásában.

JELENTKEZEM

Mi a Csakra vinyasa flow jóga?

A csakra vinyasa flow jóga tulajdonképpen a vinyasa flow jógának olyan harmónikusan  aktiváló gyakorlása, ahol tudatosan a csakrákkal is dolgozunk a flow és áramlós mozgás anatómiai és fizikai testi hatásai mellett. Gyengéden egy flow tudat állapotba hoz, amely során áramoltatjuk az energiáit minden csakrában, oldjuk a blokkokat,  és összekapcsolódunk magunkkal egy energetizáló jóga stílus révén, amely tisztítja testel, lelket és felébreszti a tudatot.
A csakra meditatív flow egy lassú, nyugtató flow stílusú gyakorlás, melynek során gyengéd áramló mozdulatokkal stimuláljuk a csakrák működését. Nagyon regeneráló, tápláló és kioldó hatású gyakorlás. Vizualizáció és meditáció, tudatos lélekzet kapcsolódik hozzá.

De mi is a NAP és HOLD típusú flow, a vinyasa flow jógában? 
A Nap és a Hold ugyanazt a kettősséget testesíti meg, amit a yin és a yang a kínai rendszerben. A HOLD minőség a befogadó, tápláló, passzív, feltöltő, regeneráló minőség, melyre mindannyiunknak szüksége van, főleg egy pörgős, hajtós világban. Ez a feminin, ős- anyai minőség, mely elfogad, beölel, kiold, és stabilizál.
Erre végtelenül nagy szüksége van a mai kor emberének, mert kiszakadtunk egy egyensúlyból és a yang erők túlsúlyba kerülésével a természetes tápláló ciklusok a háttérbe szorultak és a romboló, kimerítő kihasználó ciklus működik erőteljesen.. a világunkban, és sokszor önmagunkban is főleg akkor, amikor nem gondoskodunk a saját testi, lelki és szellemi szükségleteink szeretettel való táplálásáról, illetve a Föld fenntartásáról.

A NAP tipusú vinyasa flow pedig egy nagyon természetes és esszenciális gyakorlási forma, hiszen hangsúlyozza az Élet áramlását, az Élet energia áramlását. Segít abban, hogy az életünkben könnyedén áramoljunk, ne ragadjunk le, ne ragaszkodjunk és nyitottak legyünk az Élet mint Út megtapasztalására, és serkentsük a vitalitást, aktivitást, és megszüntessük a belső ellenállásokat, pangásokat.

Ez a képzés visszacsatol majd az EGYSÉGbe és inspirálni fog abban, hogy miként tudod ezt átadni másoknak tehetséggel és tudással, bölcsességgel és együttérzéssel.

A csakrákat megismerni, érezni beölelni a mindennapi életünkbe hozzájárul ahhoz, hogy tudatos, bőséges, egészséges és boldog, kiteljesedett életet éljünk.

gyoker csakra

PROGRAM:

Megismerjük minden csakrának az elméleti, filozófiai hátterét, majd minden csakrához egy vinyasa flow gyakorlatsort, pózokat, mudrákat és mantrákat tanítási technikákat, illetve egy- egy gyengéd meditatív gyakorlatsort (csakra yin flowt) tanulunk, ami beindítja, illetve harmonizálja a csakrának az áramlását.

Ezeket kombinálhatod is, illetve választhatod hogy Yin flow-val, vagy vinyasa flow-val támogatod meg az egyes csakrákat.

Tanulunk még  egyéb technikákat is a csakrák harmonizálásra, pl esszenciális olajokról, ételekről, és a csakra yin jóga órákhoz használatos zenékről is szó lesz.
Külön hangsúlyt fektetünk majd arra is, hogy megtanuljunk gyakorlatsorokat létrehozni egyénileg is.
Mivel a videókhoz 3 évig kapsz hozzáférést így van lehetőséged valóban integrálni a tanultakat, és mindig tudsz Katával újra gyakorolni. Pontossággal.

A képzés ideje: Május 18 – 22 , 2024
Helyszín: Élőben személyesen, vagy online, vagy felvételről.
Napi időbeosztás: 10-18h minden nap ebédszünettel.

napfonat csakra

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓ

Jelentkezési feltételek:
– Jelentkezhetsz a saját gyakorlásod mélyítésére, fejlesztésére, akkor is, ha nem vagy jóga oktató, csak szeretnél fejlődni, tudatosodni, és módszereket tanulni arra, hogyan hozz létre egyensúlyt az életedben.
– ha oktató vagy, vagy szeretnél azzá válni, a képzés alapfeltétele, hogy tisztában légy a vinyasa flow jóga alapfogalmaival, hogy legalább egy alap yin képzést/ tanfolyamot már elvégeztél.
– Jelentkezz most és ajándékba kapod Kata csakra meditációs tanfolyamát.
KATA NEM FOGJA EZT A KÉPZÉST AZ ELKÖVETKEZŐ 1 ÉVBEN ISMÉT ÉLŐBEN TARTANI, MERT A NEMZETKÖZI PROGRAMJAI FOGLALJÁK LE. ÍGY NE HABOZZ, CSATLAKOZZ MOST ERRE AZ EGYEDÜLÁLLÓ KÉPZÉSRE!

JELENTKEZEM
torok csakra

RÉSZVÉTELI DÍJ

Jelentkezz most kedvezménnyel és ajándékba kapod a csakra meditáció tanfolyamunkat is.

KEDVEZMÉNYES ÁR: 300 €  Máj. 5 -ig .
NORMÁL ÁR:  350€,  máj. 5  után.

korona csakra

JELENTKEZÉS

A tanfolyami díj befizetésével azonnal hozzáférést nyersz a Csakra meditáció tanfolyamhoz,  (AJÉNDÉK). A decemberi élő alkalmak pedig személyes, LIVE online látogathatók, vagy utólag visszanézhetők.

A személyes opció: Budapest 5. kerületben lesz.
A tanfolyami díj nem visszaterítendő, lemondás esetén.

A képzés része lehet a 200 óras Rise& Shine Yoga (Nemzetközi yoga alliance által akkreditált) képzésnek további Kata által tanított modulokkal.

A modulok 2023-24-ban folyamatosan kerülnek megrendezésre.​

JELENTKEZEM
Ébredés