50 órás Goddess Vinyasa Flow képzés

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > 50 órás Goddess Vinyasa Flow képzés

50/70 órás Goddess Vinyasa Flow – Szakrális Női Jóga – Oktatóképzés

Nemzetközileg Akkreditált (amerikai Yoga Alliance által)
* Szakrális Női Jóga *
Kata van Doesselaar, nemzetközileg elismert Jógaoktatóval és Légzés Terapeutával
Tanfolyam indulás dec 3-án.

50-70 órás Goddess Vinyasa Flow Oktatói képzés – online  formátum

Nagy örömmel invitállak erre az egyedülálló programra, ebben az új (online) formátumban, amely bízom benne, hogy ugyanúgy, sőt, talán még jobban lehetővé teszi majd az anyagok, energiák, tanítások integrációját, mintha hétvégi tanfolyam lenne, személyesen Budapesten.

A képzés teljes mértékben Online zajlik , felvett es élő online szessiönökkel. Dec 3-ig tudsz csatlakozni! Ekkor osztjuk meg Veled a legelső anyagokat.

A program a következő:

9 különböző istennői, és isteni minőséggel fogunk dolgozni, 16 héten át. Minden héten megkapod a 4-6 órás online anyagot, amelyben különböző sessiönök lesznek, meditáció, mantra, mudra, filozófia, pszichológiai munka,minden istenséghez egy-egy szekvenciát tanulunk, és egy-egy namaskart. Ezeket, majd lebontjuk, tehát szekvencia elemzés, technika, energetikai tanítások és előadások is lesznek. Mindegyik istenséggel egy hetet dolgozhatsz, naplót írsz majd, és egy zárt FB csoportban beszámolunk majd az élményekről, tapasztalatokról, átalakulásokról. Ha kérdésed van, ott mindig választ kaphatsz.

Rendszeresen lesznek Istennői körök (összesen 3), amelyek során élőben összekapcsolódunk zoom-on keresztül online, hogy megosszuk egymással az energiákat, az áramlást és segítsük az integrációt.

JELENTKEZEM
50 oras goddess vinyasa flow kepzes 1

Miből is áll a program:

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

goddess flow kepzes ikon 1

1.hét

Föld Anya

goddess flow kepzes ikon 2

2.hét

Nap(Shiva)

goddess flow kepzes ikon 3

3.hét

Hold (shakti)

goddess flow kepzes ikon 4

4.hét

Ganesha

goddess flow kepzes ikon 5

5.hét

Durga

goddess flow kepzes ikon 6

6.hét

Káli

goddess flow kepzes ikon 7

7.hét

Lakshmi

goddess flow kepzes ikon 8

8.hét

Saraswati

goddess flow kepzes ikon 7

9.hét

Tara

Élő Istennő körök tervezett időpontjai: Január 9 este 19.30, Febr 20  este 19.30 Márc. 13. 19.30

Ha valami miatt nem tudsz ebben az ütemben haladni a képzéssel, hiszen a nyári vakáció is közbe jöhet, nem gond. Bepótolhatsz mindent a magad idejében. Ha valami miatt nem tudsz résztvenni az Istennői körökön, nem gond, felvesszük azt is.Utólag követhető. Így tulajdonképpen bármikor elkezdheted a képzést az elkövetkező hónapokban, és a saját ritmusodban haladhatsz.

Lehetőség van arra, hogy az 50 órás képzéshez hozzáadj 2 nap élő továbbképzést, ami 2022 április 30-máj 1-én lesz, online vagy személyesen, élőben. 10-18óra között. Itt azt tanuljuk majd hogyan tartsunk női köröket, szertartásokat, ezeknek a tereknek a pszichológiáját, energetikáját. Elmerülünk abban, hogy hogyan vezess ilyen csoportokat, és hogyan indulhat be sok dimenziós gyógyulás, ébredés, átalakulás az egyénekben és a csoportban. A nap és hold ciklusokat, az univerzális ünnepeket…női lét fázisait és annak bölcsességeit.

Ebben az esetben a képzés 70 órás lesz.

PROGRAM RÉSZLETESEN:

– Megnyitjuk a Test-Templomot – Szakrális kapcsolatot létrehozni a testünkkel, különböző ősi és új technikákkal, feléleszteni az érzékszerveinket és kinyitni a finomabbérzékelés kapuit

– Megtanuljuk, hogyan mozogjunk, lélegezzünk, áramoljunk egy organikus, a Lélekből jövő módon

– Átvesszük a vinyasa flow alapjait, pózok, variációk, módosítások

– Átvesszük a legújabb anatómiai irányzatok alapján, hogyan tudunk biztonságosan és jótékonyan gyakorolni, minden fizikai adottságot figyelembe véve

– Megtanuljuk majd a Flow művészetét, avagy hogyan születik meg egy mozgás meditáció a jóga pózokból, áthatva szellemiséggel

– Tanulunk majd kilenc különböző szakrális Goddess Vinyasa Flow gyakorlatsort, amelyek meditációkkal, mudrákkal és mantrákkal egy – egy istennői tulajdonságot erősítenek majd Bennünk, és megtanuljuk ezeket hitelesen , magabiztosan és biztonságosan, leföldelten átadni.

– Megtanuljuk majd, hogyan vezessünk különleges alkalmakkor (az év különböző energetikailag kiemelt napjain) szertartásos gyakorlást- emelő, gyógyító és átalakító energiákat megosztva a csoportunkkal.

– ŐSI TANTRIKUS FILOZÓFIAI ALAPOKRA épülő képzés, amelyet a jelen kor kvantumfizikai tanításai gazdagítanak: A képzés segít kibontani magadban az Istennői (anyai, kreatív, Életet Adó, Gyógyító, Bölcs és inspiráló, együttérző, áramló, felszabadító) minőségeket, hogy felébreszd a Benned élő Teremtő erőt és képes légy kiteljesíteni Magad, úgy, ahogy azt a Szíved mélyén szeretnéd.

A képzés elvégeztével képes leszel másokat is inspirálni arra, hogy felébresszék mindazt, ami Bennük van és azt elkezdjék használni egy harmónikusabb, teljesebb, boldogabb , egészségesebb és bőségesebb életért.

Ha szeretnél jelentkezni, a részvételhez szükséges jó internet kapcsolat persze, és a hatha illetve vinyasa flow jóga alapok ismerete.

Csatlakozhatsz a képzéshez, ha már jóga oktató vagy, illetve akkor is, ha a saját gyakorlásodhoz és az önmagadon való munkához jelentene inspirációt és vezettetést a képzés. Tehát akkor is csatlakozhatsz, ha nem vagy jógaoktató, de hív a képzés energetikája.

Fontos megjegyezni, hogy a képzés nem vallásos, az istennőkre úgy tekintünk, mint bennünk élő archetípusokra, magunkban szeretnénk felébreszteni ezeket az univerzális energiákat és kapcsolatokat.

Részvételi díj kedvezményes Nov 10-ig:

250€/ fő a 9 hetes anyaghoz

ha a 2 extra napra is jönnél 330€

2 részletben fizetés megoldható.

Nov 10 után az ár 280€/350€.

A kurzus után lesz egy vizsgamunka, ha azt beadtad és elfogadásra került, akkor oklevelet kapsz a Yoga Alliance által elismert 50 vagy 70 órás Goddess Vinyasa Flow képzés elvégzéséről.

Minden anyaghoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk. Kapsz letölthető jegyzetet is.

A részvételi díj nem visszatérítendő.

A jelentkezéseddel elfogadod azt a feltételt, hogy a Goddess Flow képzésen elsajátítottakat, szekvenciákat és struktúrát nem oktathatod oktatóképzésen, hanem tiszteletben tartod a szekvenciák és a sokrétegű anyag integritását és eredetét, vagyis Kata van Doesselaar munkáját.

Várlak szeretettel:

Kata van Doesselaar EYRT500 nemzetközileg elismert jógaoktató (Ibizáról)

Mi ihlette ezt a képzést?

25 éve dolgozom a különböző istennői energiákkal, (Mária Magdolna, Ízisz, Mária, Kuan Yin és Tara..majd a védikus mitológiából Lákshmival, Saraswatival,Kálival….és csodálatosan változik az életem nap mint nap általuk <3

hozzájárulnak a boldogságomhoz, kiteljesedésemhez, szenvedélyemhez, örömömhöz. A szívem teljes ébredéséhez.

A Test, Lélek és Szellem teljes örömteli egységéhez..amely az Életet egy tánccá varázsolja.