50 órás Goddess Vinyasa Flow képzés

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > 50 órás Goddess Vinyasa Flow képzés

50/70 órás Goddess Vinyasa Flow
* Szakrális Női Jóga Oktatóképzés *

Nemzetközileg Akkreditált (amerikai Yoga Alliance által)
* Szakrális Női Jóga *
Kata van Doesselaar, nemzetközileg elismert Jógaoktatóval és Légzés Terapeutával
Tanfolyam indulás folyamatosan. JELENTKEZZ MOST!

50-70 órás Goddess Vinyasa Flow Oktatói képzés – online formátum

Nagy örömmel invitállak erre az egyedülálló programra, ebben az új (online) formátumban, amely tapasztalataink alapján ugyanúgy, sőt, talán még jobban lehetővé teszi az anyagok, energiák, tanítások integrációját, mintha hétvégi tanfolyam lenne, személyesen Budapesten.

A képzés 50 órája teljes mértékben Online zajlik, előre rögzített online szessiönökkel. Folyamatosan tudsz csatlakozni! Így a saját ritmusodban tudsz haladni, és annyiszor ismételsz egy anyagot, ahányszor csak kedved tartja. A fennmaradó + 20óra opcionális, ha ezt választod, akkor személyesen, vagy élőben csatlakozhatsz Szept. 11-12 -én a két napos elmélyülésre.

Melynek részletes leírását lejjebb találhatod.

A program a következő:

9 különböző istennői, és isteni minőséggel fogunk dolgozni, 9 héten át. Minden héten megkapod a 4-6 órás online anyagot, amelyben különböző sessiönök lesznek, meditáció, mantra, mudra, filozófia, pszichológiai munka,minden istenséghez egy-egy szekvenciát tanulunk, és egy-egy namaskart. Ezeket, majd lebontjuk, tehát szekvencia elemzés, technika, energetikai tanítások és előadások is lesznek. Mindegyik istenséggel egy hetet dolgozhatsz, naplót írsz majd, és egy zárt FB csoportban beszámolunk majd az élményekről, tapasztalatokról, átalakulásokról. Ha kérdésed van, ott mindig választ kaphatsz. Persze, ha szeretnél lassabban haladni, vagy épp gyorsabban (ez utóbbit nem ajánljuk, mert idő kell az integrációhoz) ez is lehetséges.

Lesznek élő online Istennői körök is, amelyek során élőben összekapcsolódunk zoom-on keresztül online, hogy megosszuk egymással az energiákat, az áramlást és segítsük az integrációt.

JELENTKEZEM
50 oras goddess vinyasa flow kepzes 1

Miből is áll a program:

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

goddess flow kepzes ikon 1

1.hét

Föld Anya - Megérkezés, Stabilitás, Táplálás

goddess flow kepzes ikon 2

2.hét

Nap(Shiva) - Tiszta tudat, fókusz, determináció

goddess flow kepzes ikon 3

3.hét

Hold (shakti) - Érzelmek, fluiditás, intuíció, ösztönök, megengedés

goddess flow kepzes ikon 4

4.hét

Ganesha - Kreativitás, Könnyedség, Áramlás, blokkoldás

goddess flow kepzes ikon 5

5.hét

Durga - Belső erő, önbizalom, határok kijelölése, kitartás

goddess flow kepzes ikon 6

6.hét

Káli - elengedés, transzformáció, kötöttségek, megtisztulás

goddess flow kepzes ikon 7

7.hét

Lakshmi - Szépség, bőség, kiteljesedés, lágyság

goddess flow kepzes ikon 8

8.hét

Saraswati - Ihlet, inspiráció, bölcsesség, tudás, művészetek

goddess flow kepzes ikon 7

9.hét

Tara - Együttérzés, Szellemi élet, tudatosság, gyógyulás, bölcsesség, Női Út

Ha valami miatt nem tudsz ebben az ütemben haladni a képzéssel, hiszen a nyári vakáció is közbe jöhet, nem gond. Bepótolhatsz mindent a magad idejében. Ha valami miatt nem tudsz résztvenni az Istennői körökön, nem gond, felvesszük azt is.Utólag követhető. Így tulajdonképpen bármikor elkezdheted a képzést az elkövetkező hónapokban, és a saját ritmusodban haladhatsz.

​Lehetőség van arra, hogy az 50 órás képzéshez hozzáadj 2 nap élő továbbképzést, ami 2022 Szeptember 11-12-én lesz, online vagy személyesen, élőben. 10-18óra között. Itt azt tanuljuk majd hogyan tartsunk női köröket, szertartásokat, ezeknek a tereknek a pszichológiáját, energetikáját. Elmerülünk abban, hogy hogyan vezess ilyen csoportokat, és hogyan indulhat be sok dimenziós gyógyulás, ébredés, átalakulás az egyénekben és a csoportban. A nap és hold ciklusokat, az univerzális ünnepeket…női lét fázisait és annak bölcsességeit.

Ebben az esetben a képzés 70 órás lesz.

onszeretet egyutterzes elfogadas blog kiemelt kep

PROGRAM RÉSZLETESEN:

– Megnyitjuk a Test-Templomot – Szakrális kapcsolatot létrehozni a testünkkel, különböző ősi és új technikákkal, feléleszteni az érzékszerveinket és kinyitni a finomabbérzékelés kapuit

– Megtanuljuk, hogyan mozogjunk, lélegezzünk, áramoljunk egy organikus, a Lélekből jövő módon

– Átvesszük a vinyasa flow alapjait, pózok, variációk, módosítások

– Átvesszük a legújabb anatómiai irányzatok alapján, hogyan tudunk biztonságosan és jótékonyan gyakorolni, minden fizikai adottságot figyelembe véve

– Megtanuljuk majd a Flow művészetét, avagy hogyan születik meg egy mozgás meditáció a jóga pózokból, áthatva szellemiséggel

– Tanulunk majd kilenc különböző szakrális Goddess Vinyasa Flow gyakorlatsort, amelyek meditációkkal, mudrákkal és mantrákkal egy – egy istennői tulajdonságot erősítenek majd Bennünk, és megtanuljuk ezeket hitelesen , magabiztosan és biztonságosan, leföldelten átadni.

– Megtanuljuk majd, hogyan vezessünk különleges alkalmakkor (az év különböző energetikailag kiemelt napjain) szertartásos gyakorlást- emelő, gyógyító és átalakító energiákat megosztva a csoportunkkal.

​- ŐSI TANTRIKUS FILOZÓFIAI ALAPOKRA épülő képzés, amelyet a jelen kor kvantumfizikai tanításai gazdagítanak: A képzés segít kibontani magadban az Istennői (anyai, kreatív, Életet Adó, Gyógyító, Bölcs és inspiráló, együttérző, áramló, felszabadító) minőségeket, hogy felébreszd a Benned élő Teremtő erőt és képes légy kiteljesíteni Magad, úgy, ahogy azt a Szíved mélyén szeretnéd.

A képzés elvégeztével képes leszel másokat is inspirálni arra, hogy felébresszék mindazt, ami Bennük van és azt elkezdjék használni egy harmónikusabb, teljesebb, boldogabb , egészségesebb és bőségesebb életért.

JELENTKEZÉS & FELTÉTELEK

Ha szeretnél jelentkezni, a részvételhez szükséges jó internet kapcsolat persze, és a hatha illetve vinyasa flow jóga alapok ismerete.

Csatlakozhatsz a képzéshez, ha már jóga oktató vagy, illetve akkor is, ha a saját gyakorlásodhoz és az önmagadon való munkához jelentene inspirációt és vezettetést a képzés. Tehát akkor is csatlakozhatsz, ha nem vagy jógaoktató, de hív a képzés energetikája.

Fontos megjegyezni, hogy a képzés nem vallásos, az istennőkre úgy tekintünk, mint bennünk élő archetípusokra, magunkban szeretnénk felébreszteni ezeket az univerzális energiákat és kapcsolatokat.

Részvételi díj kedvezményes július 31-ig:

250€/ fő a 9 hetes anyaghoz

ha a 2 extra napra is jönnél 300€

2 részletben fizetés megoldható.

Július 31 után az ár 280€/330€.

A kurzus után lesz egy vizsgamunka, ha azt beadtad és elfogadásra került, akkor oklevelet kapsz a Yoga Alliance által elismert 50 vagy 70 órás Goddess Vinyasa Flow képzés elvégzéséről.

Minden anyaghoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk. Kapsz letölthető jegyzetet is.

A részvételi díj nem visszatérítendő.

A jelentkezéseddel elfogadod azt a feltételt, hogy a Goddess Flow képzésen elsajátítottakat, szekvenciákat és struktúrát nem oktathatod oktatóképzésen, hanem tiszteletben tartod a szekvenciák és a sokrétegű anyag integritását és eredetét, vagyis Kata van Doesselaar munkáját.

Várlak szeretettel:

Kata van Doesselaar EYRT500 nemzetközileg elismert jógaoktató (Ibizáról)


A kurzus után lesz egy vizsgamunka, ha azt beadtad és elfogadásra került, akkor oklevelet kapsz a Yoga Alliance által elismert 50 vagy 70 órás Goddess Vinyasa Flow képzés elvégzéséről.

Minden anyaghoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk 2 évig. Kapsz letölthető jegyzetet is.

A részvételi díj nem visszatérítendő.

A jelentkezéseddel elfogadod azt a feltételt, hogy a Goddess Flow képzésen elsajátítottakat, szekvenciákat és struktúrát nem oktathatod oktatóképzésen, hanem tiszteletben tartod a szekvenciák és a sokrétegű anyag integritását és eredetét, vagyis Kata van Doesselaar munkáját.

Várlak szeretettel:

Kata van Doesselaar EYRT500 nemzetközileg elismert jógaoktató (Ibizáról)

Mi ihlette ezt a képzést?

25 éve dolgozom a különböző istennői energiákkal, (Mária Magdolna, Ízisz, Mária, Kuan Yin és Tara..majd a védikus mitológiából Lákshmival, Saraswatival,Kálival….és csodálatosan változik az életem nap mint nap általuk <3

hozzájárulnak a boldogságomhoz, kiteljesedésemhez, szenvedélyemhez, örömömhöz. A szívem teljes ébredéséhez.

A Test, Lélek és Szellem teljes örömteli egységéhez..amely az Életet egy tánccá varázsolja.

Nerina

Yin képzés

Nagyon hálás vagyok, hogy Tőled tanulhatok, fantasztikus volt minden perce az oktatásnak, nagyon sokat adott! Annyira inspiráló vagy és hatalmas tudást szereztél az évek során! Öröm tőled tanulni! Köszönöm! Remélem még a jövőben el tudok nálad végezni képzéseket!

Aniella

Yin képzés

Nagyon köszönöm neked a profi oktatást és legfőképpen a tiszta, figyelő jelenlétedet!

Yin képzés

Elkezdtem a képzést 🙂 🙂 nagyon-nagyon tetszik!! Igyekszem utolérni, kicsi káosz van most az életünkben,de a yin segíteni fog!! 🙂 Puszi! Tündi

Gabriella

Yin joga képzés

Drága Kata ! Végtelen hála Neked a képzésért. Életre szóló ajándékot kaptam úgy mindenestül. Köszönöm, köszönöm , köszönöm. Szerintem többször vissza fogok térni sok-sok videóhoz,. Az első perctől az utolsóig imádtam és teljes flowban voltam. Namaste, hála, Áldás : G

T.Gabi

Goddess Flow Képzés

Rengeteg sok hála van bennem ezekért a hónapokért, amiket Veled és az Istennőkkel tölthettem, azt hiszem egész életemre szóló útravalót kaptam. Rengeteg Áldás, szeretet : Gabi

Anikó

Goddess Flow Képzés

Kata… Köszönök neked mindent. A kedvességed, a tudásod, a türelmed, az elhivatottságod… Egy igaz tanító vagy, egy Főpapnő, egy olyan valaki aki inspirál, drága Nővérem, köszönöm, hogy ebben az életben találkozhattunk. (idén nyáron felújítok és festek, de a következő amire gyűjtök az egy elvonulásod lesz 😊 )Öleléssel és szeretettel: Anikó

Brigi

Goddess Flow Képzés

Hálásan köszönöm ezt a goddess flow képzést, fantasztikusan jó volt, el sem tudom mondani mennyit kaptam Tőled, és sokat változok általad. Leginkább ezt érzem, figyelem majd a jövőben is , hogy milyen képzéseket indítasz, és fogok majd csatlakozni. Namaste, Brigi

Szimonetta

Goddess Flow Képzés

Kedves Kata, Sikerült elindulni a jógás utamon, hittel, bizalommal és lágy női erővel. Kezdenek jönni az emberek és az a visszajelzés, hogy nagy szükség van rá, amit képviselni igyekszem. 3 pici gyermek mellett igazi kihívás volt, de nem volt kérdés az egy órás gyakorlást csináltam mindennap. Fizikailag is érzem jobban az erőm, de lelkileg is tudok határozottan egy mondattal távoltartani eddig folyamatosan lehúzó erőket. És működik, nincs belőle dráma, semmi, csak határozott lettem.… Az a mondtatod, hogy nem engedvén magad mindenféle szórakoztató erőknek eltéríteni, rám hatványozottan érvényes volt, sokszor a vezető beosztásban is a végén tüzet oltottam mert minden elterelte a figyelmem, nem mertem, tudtam igazán nemet mondani az épp aktuális számomra legfontosabb dolgok érdekében a kevésbé fontosaknak... No most ezt érzem, hogy képes vagyok hála Neked és Durgának, meg magamnak ;)!!! Nagyon köszönöm, szerintem sokat segített ez a lehetőség a boldogságérzésemen.