Channeling - Magas frekvenciás médiumitás tréning Kata van Doesselaarral

Csatlakozz Kata van Doesselaar Channeling Tréningjéhez, hogy megtanuld használni az összes érzékszerved. És kinyílj az interdimenzionális kommunkációra, amely hozzájárulhat az Életed kiteljesítéséhez, és szemléleted, energiatested kiterjesztéséhez.

A tanfolyam folyamán megtanuljuk majd, hogyan kapcsolódjunk erőteljesebben az intuíciónkhoz, belső hanghoz, hogyan kommunikáljunk a saját Szellemi Énünkkel tisztán, és hogyan kapcsolódjunk emelkedett Mesterekhez, Istennői esszenciákhoz, Arkangyalokhoz, és eltávozott szeretteink Lelkéhez.

Kedvenc állataink, családtagjaink,szeretteink, gyermekeink Lelkéhez, hogy megértsük őket tisztábban és, ha kell segíthessük útjukat szellem szinten. 

A képzés abban is segít majd, hogy kitisztuljon az energia csatornád, és tiszta kreativitást, gyógyító erőt, vitalitást tudj behívni az Életedbe..segít majd kioldani a hátráltató blokkokat és megnyitni a Tudatos Teremtésre..vezettetéssel.

Megtanuljuk majd, melyik esszencia miben segíthet..mikor kihez, mihez jó kapcsolódni, és létrehozunk majd egy szoros köteléket egy választott Mesterrel, esszenciával, akivel dolgozni fogsz több héten és hónapon át, hogy kiépítsd ezeket az új dimenziókat Magadban.

Kata van Doesselaar 17 éves kora óta gyakorolta a közvetítésnek különböző formáját, az interdimenzionális kommunikációt. 2009-től csoportokat vezetett Ízisz, St Germain, Jézus, Mária Magdolna, Merlin energiáival és üzeneteivel. Havi élő közvetítéseket tartott 2013-ig, több ezer résztvevővel, online. És a visszajelzések mindig fantasztikusak voltak. 

Most eljött az idő, hogy Kata ismét megnyissa csatornáját a szélesebb közönség felé...és a havi közvetítések újra indulása mellett, Kata hívást érez arra, hogy ezeket a képességeket segítsen kinyitni másokban is. Egy teljesebb, ihletettebb, emelkedettebb, örömtelibb és könnyedebb LÉTEZÉSÉRT!

Dátumok: Aug 25-29, Bp személyesen

Okt. 16 online

összesen 6 nap, 10-18h

Valamint szeptemberben és októberben, két hetente lesz egy rövid sessiön, hogy segítsük az integrációt, gyakorlást mindenkiben.

Részvételi díj: 

450€ (április 30-ig) utána 480€

Amely tartalmazza a jegyzetet és Kata Tara Istennői tanítások- könyvét.
Valamint a szeptember és okt közepe közötti kéthetente esedékes extra online sessiönöket.
Jelentkezni 200€ előleggel tudsz, a fennmaradó összeget június 30-ig kell befizetned.
A létszám korlátozott, jelentkezz mihamarabb.

 

További információ és jelentkezés:

Visszajelzések Kata közvetítéseiről és egy korábbi Channeling tréningről

"Egy kis visszajelzés a tapasztalataimról. 2011-ben csatlakoztam az első közvetítéshez Iziszhez, ami már akkor is nagy hatással volt az életemre. És most, hogy Kata újra elkezdte a közvetítéseket nem tudok elégszer hálás lenni neki A Januári közvetítés óta is sok minden változott és változik. Ami számomra nagy siker, hogy könnyedén elkezdtem a bennem lévő blokkokat feloldani és végre hajlandó voltam ránézni, hogy miből is működök milyen mintákból és manipulációkból. Elkezdtem szeretni magam a testemet ami eddig is megvolt csak mintha most ez egy áramló folyamat lenne ami nagyon könnyű és ez által minden nap kapcsolódok a földhöz beszélek Földanyához egy egységközösséget hozunk létre ami egy fantasztikus érzés és ez átjárja az egész testem ami egy teremtésbe megy át. Mindig is hajtott a kíváncsiság a Mesterekkel, Angyalokkal való kommunikáció, teremtés. Kata közvetítéseit azért imádom nagyon mert tiszta, érthető és annyira átjön az energia, hogy van olyan mintha belőlem is beszélne Izisz, Tara és épp aki ott van Úgy, hogy izgatottan várom a következő közvetítést!


 

" Katát nagyon jól ismerem, sok csatornázásának a kezdetektől fogva személyesen lehetek szemtanúja.

Alig ismerek mást, aki ilyen mély és tiszta módon közvetíti az entitásokat a szívéből. Ezért nagyon bízom a véleményében, és tiszteltetem azért, ahogy jár az útján. Ezért jelentkeztem a channeling workshopra. Éreztem a hívást, hogy ott legyek.

A legnagyobb meglepetésemre, ami ott történt, minden várakozásomat felülmúlta. Úgy tudtam kapcsolatba lépni Merlinnel, hogy éreztem jelenlétét testem minden sejtjében. Merlin segített kapcsolatba lépni egy olyan entitáscsapattal, amelyek életüket a földi tudósok csoportjaként töltötték. Világosan éreztem Einsteint és Nicola Teslát ebben a körülbelül 20 entitásból álló csapatban. Ettől a pillanattól kezdve együtt dolgozunk egy fantasztikus projekten. Az utolsó gyakorlatban közvetítést végeztünk párokban, és a párom révén kaptam egy üzenetet, amely mélyen megérintette a lelkemet, és teljesen kinyitotta a szívemet. Ez az élmény még mindig él bennem. A műhely után úgy éreztem, hogy egy galaktikus alagúton át egy teljesen más dimenzióba tudok lépni erőfeszítés és nyomás nélkül, de könnyedén és kegyesen, testemmel és lelkemmel mély kapcsolatban.

Életem legkalandosabb útját hozta létre ”.

Z.

 

„Részt akartam venni ezen a tréningen, mert közelebb akartam kerülni magamhoz a saját lelkemhez. A műhely során ez megtörtént, és nem csak ez történt. Kata és Erno szeretetükkel, szelíd útmutatásukkal és hitelességükkel megmutatták azt az utat, amin tovább akarok járni. Nem csak közelebb kerültem olyan fantasztikus entitásokhoz, amelyek energiája és szeretetteljes támogatása csodálatos érzés, hanem a lelkemhez is, és ez egy új változás áramlását indította el bennem, amely közelebb visz az örömömhöz és az egyensúlyomhoz. A legszebb bizonyíték számomra Kata és Erno hitelessége és hitelessége. Igen, lehetetlen másképp élni, ahogy mindig is álmodtam. Érzem, hogy ez minden egyes lélegzetvételével egyre erősebbé válik ”.

E.

 

„Ez a tréning fantasztikus élmény volt számomra. Új dimenziók nyíltak meg előttem, amelyekről nem is álmodtam! Elképesztő élményeim voltak, és ez folyamatosan történik. Kata közvetítői szenvedélye valóban meghat, igazi színvonalon inspirálnak!

Nagyon szépen köszönöm"!

B.

  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2021 Uj Energia Jóga Kata van Doesselaarral a  V.O.F. Soulbreath Tulajdona-Minden jog fenntartva