60órás Chakra Balance Yin&Yin Flow Képzés
Kata van Doesselaarral Budapesten
2021 okt. 5-10 

Ez az 6 napos  tréning a Yin jóga és a yin flow (meditatív flow) ötvözete.

Minden csakra működése kihat az egészségünkre, kiteljesedésünkre és az életünk különböző területeire. Minden csakrához tanulunk majd külön szekvenciákat, yint és yin flowt, amivel áramlásba, egyensúlyba hozhatjuk a működésüket és megérthetjük mélyebb szinten az életünk energetikai dinamikáit.

Nyisd meg magad a szubtilis energiákra, és engedd hogy tudatosságod kiterjedjen az életed minden területére.

Mudrák, mantrák, szekvenciák. Fantasztikus belső utazás, Önmagad Teljességébe.

És megtanulod mindezt harmónikus, leföldelt módon átadni, egyszerűen és tisztán a tanítványaidnak is.

Ez az Oktató képzés a nemzetközi Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált.

60 órás oklevelet kapsz a tanfolyam és a vizsga munkád elvégeztével.

A képzés Budapesten lesz, 6 teljes napot töltünk majd együtt.

A tréninget Kata van Doesselaar nemzetközi jógaoktató és oktatóképzés vezető tartja, aki jelenleg Ibizán él, es ott tartja havi rendszerességgel az oktató képzéseit. 

Kata szenvedélye a jóga gyógyító és tudatosság növelő tulajdonságainak megnyitása, átadása.

Kata 2013 óta tart Magyarországon rendszeresen Jóga oktatói képzéseket, leginkább Magyarország első Yin jóga oktatói képzése révén ismerheted. Kata mélyen elkötelezett a Yin yoga gyógyító és tápláló, istennői minőségeinek átadásában, így az elmúlt évek során már 15 Yin képzést tartott Magyarországon. Közben Európa szerte az elmúlt években már több, mint 50 yin képzést tartott és növendékei a világ minden tájáról érkeztek a mesés Ibizára.

A yin minőségre végtelenül nagy szüksége van a mai kor emberének, mert kiszakadtunk a természetes tápláló ciklusból és a romboló, kimerítő kihasználó ciklusban vagyunk benne, főleg, amikor nem ápoljuk a természetet és nem gondoskodunk a saját testi, lelki és szellemi szükségleteink szeretettel való táplálásáról sem.

Ez a képzés visszacsatol majd az EGYSÉGbe és inspirálni fog abban, hogy miként tudod ezt átadni másoknak tehetséggel és tudással, bölcsességgel és együttérzéssel.

EXTRA: minden csakrához tanulunk majd egy gyengéd meditatív gyakorlatsort (amolyan namaskart), ami beindítja a csakrának az áramlását, és ezt a gyakorlatsort videón is megkapod majd a tanfolyam után. Hogy tudj utána is gyakorolni pontossággal.

PROGRAM:

Okt 5 -10 , 2021

Helyszín: BUDAPEST

Pontos cím hamarosan

Részvételi díj:

 

EARLY BIRD ÁR: aug 15. -ig: 300 €

NORMÁL ÁR: : aug 15 után: 340€

JELENTKEZÉS: 100€ előleg befizetésével. A fennmaradó részletet a tanfolyam kezdetekor adhatod át. (az előleg nem visszaterítendő-lemondás esetén)

A képzés része lehet a 200 óras Yin Yoga (Nemzetközi yoga alliance által akkreditált) képzésnek (Yin jóga alap modul, Csakra  Balance modul, Tudatos lélekzet és Lét modul,  Haladó yin modulok kombinációjában )

Erről bővebb informació emailben: info @ azujenergia.hu címen.

A modulok 2021-ben folyamatosan kerülnek megrendezésre.

  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2021 Uj Energia Jóga Kata van Doesselaarral a  V.O.F. Soulbreath Tulajdona-Minden jog fenntartva