Chakra Balance (Yin és Yin Flow) Képzés (50órás)
Kata van Doesselaarral Budapesten
2020 okt 7-11

Ez az 5 napos trening Yin joga es yin flow (meditative flow) otvozete.

Minden csakra mukodese kihat az egeszsegunkre, kiteljesedesunkre es az eletunk kulonbozo teruleteire. Minden csakrahoz tanulunk majd kulon szekvenciakat, yint es yin flowt, amivel aramlasba, egyensulyba hozhatjuk a mukodesuket es megerthetjuk melyebb szinten az eletunk energetikai dinamikait.

Nyisd meg magad a szubtilis energiakra, es engedd hogy tudatossagod kiterjedjen az eleted minden teruletere.

Mudrak, mantrak, szekvenciak. Fantasztikus belso utazas, Onmagad Teljessegebe.

Es megtanulod mindezt harmonikus, lefoldelt modon atadni, egyszeruen es tisztan a tanitvanyaidnak is.

Ez az Oktato kepzes a nemzetkozi Yoga Alliance altal hitelesitett es akkreditalt.

50 oras oklevelet kapsz a tanfolyam es a vizsga munkad elvegeztevel.

A kepzes Budapesten lesz, 5 teljes napot toltunk majd egyutt.

A treninget Kata van Doesselaar nemzetkozi jogaoktato es oktatokepzes vezeto tartja, aki jelenleg Ibizan el, es ott tartja havi rendszeresseggel az oktato kepzeseit. 

Kata szenvedelye a joga gyogyito es tudatossag novelo tulajdonsagainak megnyitasa, atadasa.

Kata 2013 ota tart Magyarorszagon rendszeresen Joga oktatoi kepzeseket, leginkabb Magyarorszag elso Yin joga oktatoi kepzese reven ismerheted. Kata melyen elkotelezett a Yin yoga gyogyito es taplalo, istennoi minosegeinek atadasaban, igy az elmult evek soran mar 10 Yin kepzest tartott, ugyis , hogy hol Hollandiabol, hol Ibizarol utazott ezert Budapestre.

A yin minosegre vegtelenul szuksege van a mai kor emberenek, mert kiszakadtunk a termeszetes taplalo ciklusbol es a rombolo, kimerito kihasznalo ciklusban vagyunk benne, foleg, amikor nem apoljuk a termeszetet es nem gondoskodunk a sajat testi, lelki es szellemi szuksegleteink szeretettel valo taplalasarol sem.

Ez a kepzes visszacsatol majd az EGYSEGbe es inspiralni fog abban, hogy mikent tudod ezt atadni masoknak tehetseggel es tudassal, bolcsesseggel es egyutterzessel.

EXTRA: minden csakrahoz tanulunk majd egy gyenged meditativ gyakorlatsort (amolyan namaskart), ami beinditja a csakranak az aramlasat, es ezt a gyakorlatsort videon is megkapod majd a tanfolyam utan. Hogy tudj utana is gyakorolni pontossaggal.

PROGRAM:

Okt 7-11, 2020

Helyszin: BUDAPEST

Pontos cim hamarosan

Reszveteli dij:

 

EARLY BIRD ÁR: febr 15. -ig: 300 €

NORMAL ÁR: : febr 15 után: 330€

JELENTKEZES: 100€ eloleg befizetesevel. A fennmarado reszletet a tanfolyam kezdetekor adhatod at. (az eloleg nem visszateritendo-lemondas eseten)

A kepzes resze lehet a 200 oras Yin&Yang (Nemzetkozi yoga alliance altal akkreditalt) kepzesnek (Yin yoga, Csakra yoga, Goddess flow, Halado yin modulok valasztható kombinaciojaban )

Errol bovebb informacio emailben: info @ azujenergia.hu cimen.

A modulok 2020- 2021-ben folyamatosan kerulnek megrendezesre.

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook