60órás Csakra Balance Képzés

60órás Chakra Balance Yin&Yin Flow Képzés Kata van Doesselaarral Budapesten 2021 dec 14-19
Jóga oktató képzés > 60órás Csakra Balance Képzés

60órás Csakra Balance Yin&Yin Flow Képzés

60órás Csakra Balance Yin&Yin Flow Képzés (online élő)
Kata van Doesselaarral
2021 Dec 2-5 és Dec 11-12
Ez az 6 napos tréning a Yin jóga és a yin flow (meditatív flow) ötvözete.
Minden csakra működése kihat az egészségünkre, kiteljesedésünkre és az életünk különböző területeire. Minden csakrához tanulunk majd külön szekvenciákat, yint és yin flowt, amivel áramlásba, egyensúlyba hozhatjuk a működésüket és megérthetjük mélyebb szinten az életünk energetikai dinamikáit.
Nyisd meg magad a szubtilis energiákra, és engedd hogy tudatosságod kiterjedjen az életed minden területére.
Mudrák, mantrák, szekvenciák. Fantasztikus belső utazás, Önmagad Teljességébe.
És megtanulod mindezt harmónikus, leföldelt módon átadni, egyszerűen és tisztán a tanítványaidnak is..

JELENTKEZEM
60 órás csakra balance yin és yin flow képzés

Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált képzés

Ez az Oktató képzés a nemzetközi Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált.

60 órás oklevelet kapsz a tanfolyam és a vizsga munkád elvégeztével.

A képzés a nemzetközi vírushelyzetre való tekintettel, csakúgy, mint tavaly, online élőben kerül megrendezésre. 6 teljes napot töltünk majd együtt, virtuálisan és energetikailag összekapcsolódva. A 2020-as képzés is fantasztikusan sikerült online formátumban, így ajánljuk ismét.

A tréninget Kata van Doesselaar nemzetközi jógaoktató és oktatóképzés vezető tartja, aki jelenleg Ibizán él, és ott tartja havi rendszerességgel az oktató képzéseit.

Kata szenvedélye a jóga gyógyító és tudatosság növelő tulajdonságainak megnyitása, átadása.

Információk

Kata 2013 óta tart Magyarországon rendszeresen Jóga oktatói képzéseket, leginkább Magyarország első Yin jóga oktatói képzése révén ismerheted. Kata mélyen elkötelezett a Yin yoga gyógyító és tápláló, istennői minőségeinek átadásában, így az elmúlt évek során már 13 Yin képzést tartott Magyarországon. Közben Európa szerte az elmúlt években már több, mint 50 yin képzést tartott és növendékei a világ minden tájáról érkeztek a mesés Ibizára.

JELENTKEZEM

Még több információ:

A yin minőségre végtelenül nagy szüksége van a mai kor emberének, mert kiszakadtunk a természetes tápláló ciklusból és a romboló, kimerítő kihasználó ciklusban vagyunk benne, főleg, amikor nem ápoljuk a természetet és nem gondoskodunk a saját testi, lelki és szellemi szükségleteink szeretettel való táplálásáról sem.

Ez a képzés visszacsatol majd az EGYSÉGbe és inspirálni fog abban, hogy miként tudod ezt átadni másoknak tehetséggel és tudással, bölcsességgel és együttérzéssel.

JELENTKEZEM

EXTRA

Minden csakrához tanulunk majd egy gyengéd meditatív gyakorlatsort (amolyan namaskart), ami beindítja a csakrának az áramlását, és ezt a gyakorlatsort videón is megkapod majd a tanfolyam után. Hogy tudj utána is gyakorolni pontossággal.

PROGRAM

Dec 2-5 és Dec 11-12, 2021​

Helyszín: Online

RÉSZVÉTELI DÍJ

EARLY BIRD ÁR: október 1. -ig: 300 €

NORMAL ÁR: : okt 1 után: 340€

JELENTKEZÉS

100€ előleg befizetésével. A fennmaradó részletet a tanfolyam kezdete előtt egy hónappal kell utalnod. (az előleg nem visszaterítendő, lemondás esetén)

A képzés része lehet a 200 óras Yin Yoga (Nemzetközi yoga alliance által akkreditált) képzésnek (Yin jóga alap modul, Csakra Balance modul, Akupresszúra és Yin modul, Haladó yin modulok kombinációjában )

Erről bővebb informació emailben: info@azujenergia.hu címen.

A modulok 2021-ben folyamatosan kerülnek megrendezésre.​