Új évi manifesztációs, áramlás, bőség: Intenzív 2,5 napos tanfolyam Kata van Doesselaarral Budapesten

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > Új évi manifesztációs, áramlás, bőség: Intenzív 2,5 napos tanfolyam Kata van Doesselaarral Budapesten

Hozd magad áramlásba, és engedd kioldódni a manifesztációs blokkjaidat!

Csatlakozz egy 2,5 napos intenzív tanfolyamhoz, ahol megtanuljuk és megtapasztaljuk együtt, miként tudod a teremtéseidet és elsősorban Önmagadat áramlásba hozni. Tudatébresztő gyakorlatok és aktiválások révén tisztábban látod majd mikor és hol blokkolod a saját Örömödet, Bőségedet, kiteljesedésed..és miként tudod magad MINDIG áramlásba hozni és ezt az állapotot fenn is tartani.

Csatlakozz Katához és egy pozitív, emelő, átalakító és tisztító erőtérhez és csoporthoz.

JELENTKEZZ MIHAMARABB, MERT A LÉTSZÁM KORLÁTOZOTT, HOGY MINÉL JOBBAN TUDJUNK EGYÜTT ÁRAMOLNI. MAX 8 FŐ TUD REGISZTÁLNI, JAN 15 -ig KEDVEZMÉNNYEL VÁRUNK!

Nagy izgalommal várjuk azokat, akik szeretnék az Életükben a teremtő, tápláló és bőség áramoltató energiákat fokozni, belendíteni, és ezáltal nagyobb változásokat, pozitív fejleményeket előidézni.
Ezt a két és fél napos intenzív tanfolyamot Kata nagy szeretettel és izgalommal rakta össze, mert úgy érezte itt az ideje annak, hogymásokat is inspiráljon és segítsen a manifesztációs folyamataikban.

Megvalósítani az álmainkat, kilépni a HIÁNY tudatból, és aktiválni a belső szunnyadó potenciáljainkat nem mindig egyszerű, és olykor nem is mindig tisztán átlátható folyamat. Összetettsége az érzelmi, mentális mintáink, a fel nem ismerések, megszokásaink, és tudatalatti erők együttes eredménye. Ezeknek a feltisztításában, feltérképezésében lesz nagy segítség és aktiválás ez a 2,5 nap.

Ha szeretnéd. hogy a dolgok jobban áramoljanak, pozitívabban alakuljanak, és valóban meg is valósuljanak, ahogy szeretnéd és megálmodtad őket, akkor csatlakozz Te is ehhez az egyedülálló programhoz.
2,5 napot töltünk majd együtt, lesz pici mozgás, meditáció, de leginkabb tudatosság gyakorlatok, előadások, tanítások, blokkoldások, energiamunka és vizualizációk, teremtések, valamint tanítások arra nézvést, hogy a kapott áramlást miként tudod fenntartani a mindennapokban. Dolgozunk majd kristályrácsokkal és manifesztációs technikákkal.
A képzés során egy MANIFESZTÁCIÓS ÁSVÁNY szettet is kapsz, amivel azon nyomban elkezdhetsz dolgozni, hogy megtartsd a rezgés szinted, és bemozgasd a teremtő energiáidat.

A tanfolyam időpontja, Január 27,28,29 (szo-vas-hétfő)(aktiválás, tisztítás és integráció, áramoltatás. 10-17h Személyesen Bp.
A részvételi díj: 30 000Ft (korai kedvezménnyel Jan 15-ig.
Jan 15 után: 37 000Ft

A programot Kata van Doesselaar, Ibizán élő nemzetközileg elismert jóga oktató, légzés terapeuta, tudatosság tanító tartja, több, mint 25 év tapasztalattal.

MEGRENDELÉS
bőség
ásvány készlet

Kapcsolódj, ébredj, nyílj, szabadulj fel és teljesedj ki…

Egy olyan különleges kort élünk, melyben itt az idő, hogy a megérkezzünk a szívünkbe és onnan összekapcsolódjunk a szakrális teremtőerőnkkel, hogy létrehozzunk egy olyan világot, amelyben a nem rejtegetjük tovább a valódi belsőnket. Itt az idő, hogy kibontsuk a fényünket és áramoltassuk az univerzum támogatásával, hogy a szívből jövő vízióink megvalósulhassanak a saját és minden élő lény boldogságáért.

Érzed Te is a hívást?
Valószínűleg már egy ideje, igaz? És sok mindent változtattál is már az életedben.. De úgy érzed, hogy valami még mindig nem az igazi. Nem úgy áramlik, mintha valami még visszahúzna, vagy fékezne..

Nos ezeken a finomhangolásokon, vagy nagyobb blokkoldásokon fogunk együtt dolgozni ebben a 2,5 napban együtt és ezen túl is, hiszen a zárt FB csoportunkban összekapcsolódunk a tanfolyam után is.

Csatlakozz ehhez a szépséges és mélyen átalakító intenzív programhoz, és indíts el Magadban egy új áramlást, egy erősebb áramlást. És még sikeresebb manifesztációs folyamatot.

Várlak szeretettel!
Az EARLY BIRD kedvezmény DEC 20-ig érvényes, amellyel a részvételi díj 30 000 Ft / f’ő.

Dec 20 után 37 000Ft.

Kata több, mint 15 éve tart személyiség fejlesztő, tudatemelő programokat, tanfolyamokat,  szerte a világban, valamint elvonulásokat, és manapság jóga oktatói tréningeket Ibizán, mindig a természet lágy, és olykor vad ölelésében.

Most végre magyarul is lehetőséged lesz arra, hogy átengedd Magad az átalakító, felszabadító, ébresztő tanításoknak és energiáknak, amelyekkel Kata dolgozik.
Kérjük, jelentkezz mihamarabb, mert a helyek száma korlátozott.

Helyszín: Budapest. V. ker
A lemondási feltételek a következők:
A befizetett összeg nem visszatérítendő lemondás esetén, mert az összes anyag visszanézhető utólag is. Így, ha élőben nem is tudsz jelen lenni, az anyag nem vész el:)

MEGRENDELEM A TANFOLYAMOT
Az Uj Energia 2