Test Lélek és Szellem együttáramlása…egység…kiteljesedés…beteljesedés.. ez a Jóga.
Tapasztald meg Te is!
Várlak szeretettel workshopjaimon, oktatói tréningjeimen, elvonulásaimon, ahol mindig a Teljes egységeddel dolgozunk…soha nem a testtel csupán, hanem lélegzetről-lélegzetre arra hívlak, hogy érkezz meg teljesen…légy JELEN!
Érezz, tapasztalj…nyílj, kapcsolódj össze…áramolj!
Jógázz velem a youtube-on, illetve a www.jogaklikk.hu oldalon - ha épp távol vagyok, és nem tudunk találkozni a fizikai síkon.
Mert együttáramolni jóóóóóóó :))))))
Legnagyobb szenvedélyem a Prana Vinyasa Flow, amelyet Shiva Rea (USA) hozott létre . Shivától hosszú évek óta tanulok, elvégztem 500hrs képzését , és az elmúlt években asszisztálok az oktatói képzésein világszerte ( USA, Costa Rica, Hollandia, London, Barcelona).
Óriási megtiszteltetés, hogy 2017 óta Shiva ajánlásával és engedélyével tarthatok Prana Vinyasa Flow 200hrs Affiliate Trainingeket. 

 

Míg Shivával az ayurvedia szemléletén alapulva dolgozunk az 5 elemmel es vayukkal(prana szelek) - a szintezisre törekvõ szellemem nagy szenvedéllyel hozta létre a saját yoga rendszerét, ami az 5 kínai elemre épül. Mivel alapvetõen a jóga gyógyító, átalakító minõsége érdekel, hosszú évek érlelõdése gyümölcseként, létrehoztam a kínai tradicionális orvoslás energetikai tanaira épülõ 5 elem, illetve Yin-Yang jóga rendszert,  amelyben nagy szerepet kap a tradicionalis kínai gyógyászat meridián tana, 5 elem tana, és ez ötvözõdik a tantrikus buddhista filozófiával, és a mindfullnesszel.
Létrehoztam egy egyedülálló 200órás programot, amely Yin-Yang Yoga Oktatói képzés. Valamint egy 200órás yin jóga képzést is, és legutóljára a teljesen egyedi 200/300 órás Goddess Vinyasa Flow képzésemet is.
 

JÓGA

  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2021 Uj Energia Jóga Kata van Doesselaarral a  V.O.F. Soulbreath Tulajdona-Minden jog fenntartva