Nyári online Önszeretet, Szerelem, Szívnyitó tanfolyam

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > Nyári online Önszeretet, Szerelem, Szívnyitó tanfolyam

Ön-szeretet – Szív nyitás és
újrakalibrálás online nyári tanfolyam Katával

Szeretnéd megnyitni Magad egy szeretettelibb valóságra? Mélyebben szeretni, elfogadni Magad annyit tesz, mint mélyebben megnyílni az Isteni Forrásra. Minden pozitív változás kulcsa az életünkben, hogy több, mélyebb szeretetet tudjunk befogadni. Ezen fogunk ebben a gyönyörű, szívmelengető nyári tanfolyam alkalmával dolgozni:) lágyan, könnyedén, szeretettel és humorral..ahogy azt megszokhattátok!

4 alkalmas nyári online tanfolyam Szeretet,Szerelem áradj bőségesen…

Sziasztok, a nyár a szívnyitás ideje, kinyílni a Fényre , ami bennünk van, kinyílni a boldogságra, amire képesek vagyunk, kinyílni a szeretetre , amely a legnagyobb ajándék az Életben. Adni és Kapni, áramolni. Ám, olykor ez a nagyon egyszerűnek tűnő folyamat bonyolulttá válhat. A szívünk megnyitása több szeretetre, elfogadásra, a boldogságnak és szerelemnek a megélésének a képességére egy folyamatos fejlődés.Ha akarod. Ha ezt választod. Ha hív, valami belül, hogy az Élet ennél többet tartogat..ha szeretnéd könnyedebbnek, örömtelibbnek érezned magad..ha szeretnéd, ha büszke és elégedett tudnál lenni azzal a Csodával,aki vagy…ha szeretnéd meglátni, megérezni a Benned lévő csodát..és napról napra több csodát bevonzani… az Életedbe. Várlak Téged is egy 4 alkalmas nyári Önszeretet, Szerelem, Szívnyitó , rezgés emelő tanfolyamra. Online leszünk, és bárhonnan bekapcsolódhatsz. Nyaralás közben is. És utólag is visszanézhető minden:)
Időpontok:
Július 25, Aug 1, Aug 15.Aug 22
Este 19.30-21.30 .
Tudatosság, meditáció, tanítások, rezgés emelő, szívnyitó gyakorlatok, házi feladatok, 4×2 óra együtt- bármikor visszanézhető.
early Bird: 10000Ft a 4 alkalom együtt, valamint házifeladatok, zárt csoport, és támogatás az egy hónap alatt.

Várlak Benneteket szeretettel! Fényesedjünk együtt! Minden gyökeres vágyott változás feltétele, hogy be tudj engedni TÖBB szeretetet, mint , amire eddig képes voltál…
Bontsuk ezt ki együtt: Kata van Doesselaar
JELENTKEZEM EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL