Rólam


Szénási Kata néven 1978-ban születtem Genfben, Svájcban, ahol gyermekkorom nagy részét töltöttem.
Kb. 15 éves koromban kezdtek el nyiladozni bennem érzékelések..korán az asztrológia fele fordultam, majd jött a reiki, masszázsok (ayurvedikus, svéd, energetikai), pszisebészet, numerológia, feng-shui, és közben végtelen kreativitás…színház, film, rádió, festés, mozgás…irás..
2006 nagy fordulatot hozott, Anya lettem, micsoda boldogság és gyógyulás- szívet, lelket, testet átalakító két év után ÚJ KEZDET.


Tudatos Lélegzet, interdimenzionális kommunikáció, saját tanfolyamok indulása, egyéni konzultációk megkezdése, sőt, egyik legnagyobb szerelmem, a JÓGA is VÉGRE teret kapott az Életemben.
2012 szeptembere óta Hollandiában élek Ernoval, a Lelki Társammal, és két gyermekemmel a legnagyobb boldogságban, és végtelenül mély, ám mégis napról napra gazdagodó szerelemben, szeretetben.
Miközben a holland és a nemzetközi teremtéseinket is örömmel táplálom minden nap, csodálatos ajándéknak tartom, hogy magyarországi kedves társaimtól, barátaimtól sem kell elszakadnom, és gyönyörűen tudunk együtt áramolni a “távolból” is a 21. század technikai fejlesztései réven.
Így az online videók, online kurzusok, alkalmával sokakkal összekapcsolódhatunk, és rengeteg  gyönyörű skype-os egyéni konzultáció, és egyéni közvetítés is összeköt a Magyarországon élő és teremtő Társaimmal.

A Facebookon is tudsz követni, és ha a hírlevelemre feliratkozol itt ezen az oldalon, akkor biztos, hogy nem maradsz le semmilyen magyarországi eseményemrõl!

UPDATE: 2017 végén Ibizára költöztünk, ahol minden hónapban tartjuk az ihletett, és Lélekemelô Jóga oktatói képzéseinket, elvonulásainkat, Yin jóga, Yin&Yang jóga, Prana Vinyasa Flow, Chakra Balance, Yoga Nidra és meditáció , tudatos lélekzet témakörben és stílusban.

Namasté,

Kata van Doesselaar 

Szakmai tapasztalatok,háttér:

- 1994-2006 Színész, rádiós mûsorvezetô, szinkronmûvész (Magyarország és külföld)
- 1996- 2016 önfejlesztô, öngyógyító, masszázs, légzés, tudatosságfejlesztô spirituális tanfolaymok, képzések.

- 500YRT 200EYRT Yoga Alliance Prana Vinyasa Flow jóga oktató, jógaoktatóképzést vezetô.

- Yin jóga oktató, oktató képzést vezetô

-2016 óta Rise& Shine Yoga Hilversum (saját ) jógastúdió vezetôje, létrehozója (Hollandia)

- 2016 Goddess Spirit Yoga Lifestyle Clothing brand létrehozója.

- 2016 Ibiza Yoga Retreat Center létrehozója.

-Nemzetközi jógaoktatói treningek vezetése Hollandiában, Ibizán, Magyarországon, Svájcban és Balin.
 

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook
Amszterdami életkép