Trainingek, Workshopok Magyarországon

Magyarországon elõször : Shiva Rea 200órás Prana Vinyasa Flow Yoga 
Oktatói Képzése Kata van Doesselaarral 

Csatlakozz Magyarország első Prana Vinyasa Flow Yoga képzéséhez!
A kepzesrol: A Prana Vinyasa Flow igy specialis vinyasa flow stilus, amely az elemekkel es az energia áramlassal dolgozik tudatosan a testben.
Dinamikus, ugyanakkor lágy is egyben.
Shiva Rea a stilus alapítója, én az O tanítványa vagyok, es asszisztalok a treningjein, es az idei evtol engedelyt kaptam Tole, hogy az oktatoi treningjet tartsam.
Ez egy 200oras alap Prana Vinyasa kepzes, ami onmagaban egy halado gyakorlas, mert tudatossagot igenyel es a finomenergetikaval dolgozunk nem csak a test fizikai aspektusaval.
Igy 5 kulon elemre tanulunk majd gyakorlatsorokat, namaskarokat, melyeket Shiva fejlesztett ki, hogy a Fold, a Viz, A Tuz, A Levelgo es a Ter elemmel dolgozhassunk egy vinyasa flow gyakorlas soran, Onmagunkban.
Igy a vinyasa flow gyakorlast egy magasabb szintre emeljuk, amennyiben az energiak tudatositasaval es tudatos aramoltatasaval dolgozunk.
Szamomra nagyon inspiralo, es rengeteg minden atalakult bennem es az eletemben ezeknek a gyakorlasoknak es elmeleteknek, tanitasoknak a hatasara, igy nagy orommel adom tovabb.
A kepzes idobeosztasa ugy lesz 11 nap egyben 2018 aug 21-31 aztan 5 nap Szeptember 28-okt 2 , es 5 nap Decemberben 7-11.
A kepzes dija 1500€ - korai regisztracios dijjal ( nyugati orszagokban kb 2800€) április 30-ig, (eloleg befizetese eleg)
április 30 után 1700€

A kurzus 200 órás Prana Vinyasa Flow képzésrõl ad Yoga Alliance által elismert oklevelet sikeres elméleti és gyakorlati vizsga esetén, és a Shiva féle certification díj befizetése után (108$)

Végzett jógaoktatókat és haladó gyakorlókat is szeretettel várunk.
 

Jelentkezés emailben a kata@soulbreath.nl cimen
700€ elõleg befizetésével-
fizetési terv és részletfizetés egyéni megállapodás alapján lehetséges!
A kurzusról angolul találsz a holland honlapomon sok-sok infot, hamarosan lefordítom magyarra...de addig is:
http://www.rsyogahilversum.nl/prana-vinyasa-200hr-teacher-trainin

Várlak szeretettel!
Kata

Prana Vinyasa Flow-ról további információ: www.shivarea.com

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook