Szakrális Női tudatosság Iskola

Jóga oktató képzés > Szakrális Női tudatosság Iskola

Szakrális női tudatosság Iskola

11 hónapos intenzív szakrális Tudatosság Iskola

Ízisz Istennő és Mária Magdolna , valamint a Zöld Tara energiáival. Indul 2021 november 26-án. Online és személyes intenzív program a szakrális tudatosság fejlesztésére, felébresztésére és egy kiteljesedett élet megteremtésére. Istennői energiák aktiválása, integrálása, valamint a bennünk rejlő bölcsesség életre hívása, intúíció, kreativitás, tisztán érzékelés fejlesztése.
Tara istennő, Ízisz, és Mária Magdolna vezetnek majd ebben a folyamatban, a jelenlétükkel, tanításaikkal és energiáikkal.Ez a 11 hónap egy fantasztikus belső újjászületést hivatott hozni, amelynek következtében megtapasztalhatod azt is, miként teremthetsz a külvilágban is egészen új módon. És végül megtanulod azt is, miként támogathatsz másokat is ebben a totális átalakulásban, hogyan hozhatsz létre egy szakrális teret mások számára, illetve milyen eszközökkel tudod segíteni a kiteljesedési folyamatokat egyéneknél, illetve csoportmunka során.Ezt a csodálatos képzést Kata van Doesselaar vezeti, aki – Közvetítő, jóga, légzés- és meditációs tanár, mester.

A program vázlata

Ez a program kifejezetten azok számára született, akik úgy érzik, hogy radikális pozitív változásra van szükségük életükben. A 2020-as év sok struktúrát, meggyőződést, hiedelmet, szokást, tervet és koncepciót megtépázott .. és ezáltal szembesített minket a kérdésekkel: Ki vagy valójában, hogyan akarod élni az életedet? Mi az igazán fontos a Te számodra?

Precedens nélküli időket élünk, amely hihetetlen növekedési, ébredési, aktiválási és kreativitási lehetõségekkel bír.

Ha érzed a belső hívást, hogy végre kibontsd Önmagad, és megnyílj a Benned lévő potenciálokra, hogy azokat kiteljesítsd, ez az iskola Neked szól.

Ez egy 11 hónapos intenzív átalakulás lesz, amely a végén azt is lehetővé teszi, hogy erőteljesen szakrális teret tudj mások számára is létrehozni és az Úton támogasd őket ugyanazon ébredés, átalakulás, újjászületés és gyógyulás útján, amit Te is bejártál.

JELENTKEZEM
szakralis noi tudatossag iskola isis istenno
szakralis noi tudatossag iskola struktura

STRUKTÚRA

Havonta egyszer élőben találkozunk online, egy szession alkalmával. Olykor hosszabb, máskor rövidebb foglalkozásokra- lásd a dátumokat és a teljes programot lejjebb. És minden második héten kapsz egy rögzített 1 órás videót is, amely segíti majd a folyamatot és a havi témák integrálását, mélyebb megértését, megvalósítását.

Meghívást kapsz majd egy zárt fórumba, ahol tapasztalatokat lehet megosztani, kérdseket feltenni, és csak élvezni az összetartozást és a közös út erejét.

Havonta kapsz majd beküldendő feladatokat is, melyet írásban kell, röviden beköldened, a belső munkáról, az utazásról és a Benned zajló folyamatokról és fejlődésről.

Majd júniusban személyesen is összejövünk 3 teljes napra, Budapesten, hogy minden munkánkat és tapasztalatunkat leföldeljük, összesűrítsük. Ebben a személyes erőtérben megtanuljuk és gyakoroljuk, hogyan kell másokkal dolgozni, teret tartani, és ébredési folyamatokat a legtisztábban támogatni, elősegíteni.

A 11 hónap befejezése után egy egyéni konzultáció vár Katával, amelynek során visszajelzést kapsz és beavatást a következő fejezetedbe. És megkapod a kézpés elvégzését igazoló oklevelet.

Ez lehetővé teszi, hogy másokkal dolgozz a Te általad egyénileg választott módon. (specifikus támogatást kapsz az általad választott műfajban… a Te egyedi víziód eléréséhez. Például Spirituális minőségekkel dolgozó jógatanárként, gyógyítóként, tudatosság fejlesztő segítőként.

JELENTKEZEM

MI SZÜKSÉGES a részvételhez?

– erős belső elkötelezettség Önmagad iránt és a fejlődés iránt, és a tanulási Út iránt

– heti 3-5 órás belső munka, illetve a heti feladatokra és a projektjeinkre.

– részvétel a modulokon (élő, online, VAGY kivételesen felvételekből, ha az élő nem volt lehetséges)

– jó internet kapcsolat

– 2-3 könyv elolvasása (Heich Erzsébet: Beavatás, James Redfield, Mennyei Profecia, Kata Tara könyve..hamarosan elkészül)

– hogy alapból rendelkezz egy meglehetősen kiegyensúlyozott lelkiállapottal,
kábítószerek, alkohol és tudatmódosító szerek használata tilos a képzés alatt
és fontos, hogy ne legyen komolyabb mentális, idegrendszeri problémád, hogy képes legyél kiegyensúlyozni magad, és földelődni.

– A képzés , és az egész folyamat gyönyörű új dimenziókat nyit majd meg, de olykor intenzív belső figyelmet, munkát , erőt is igényelhet, ezért fontos, hogy tudj felelősséget vállalni a saját életedért, az Útért, amit Te jársz, a cselekedeteidért, idődért és elkötelezettségeidért.

JELENTKEZEM
szakralis noi tudatossag iskola mi szukseges a reszvetelhez

MIT NYÚJT NEKED EZ A KÉPZÉS?

– megerősítő, átalakító útmutatást egy 11 hónapos belső és külső utazáshoz, támogatást az Ösvényén, hogy tiszta erős kapcsolódást hozhass létre a forrással. Inspirációt a TELJES ÉLET ÉLÉSÉHEZ

– Havonta új modulok oktatása, melyek egy teljeskörű szemlélet gazdagodást, ébredést erősítenek majd- a foglalkozások élőben zajlanak majd, főként ONLINE

– minden második héten egy extra videó felvételről, amit a saját időbeosztásod szerint nézhetsz meg és dolgozhatsz át magadon- ezek abban segítenek majd, hogy mélyebbre menj az épp aktuális anyagokkal, témákkal.

– egy inspiráló spirituális közösséget, egy Sanghat, amely segíti az elkötelezettséged megőrzését és támogat Téged az út során – privát csoport tapasztalatok megosztására, kérdések feltevésére

– hozzáférés az összes foglalkozáshoz, felvételekhez 2 éven át

– életváltoztató tanítások Kata van Doesselaartól, aki több mint 25 éven át járja az önmegvalósítás és az ébredés útját

– az Élet, az Utad és a lehetőségek világos megértése, tisztánlátás és felismerések

– eszközök a másokkal való holisztikus és tudatos munkára

– anyagok minden modulhoz, szövegek, könyv.

– Oklevél a képzés elvégzésével

– ÚJ ÉN ÉS ÚJ ÉLET!

– Szükség esetén lehetőség van egyéni személyes (online) konzultációra, amennyiben úgy érzed, elakadtál, vagy a folyamataidban több, specifikus támogatásra van szükséged.Ezeket egyéni megbeszélés alapján tudjuk beütemezni, és extra költséggel járnak. Ebben a folyamatban nagyon fontos a számunkra, hogy minden résztvevő érezze a támogatást, az energetikai kisérést, senki sem marad magára.

JELENTKEZEM

MODULOK ÉS DÁTUMOK

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

chakra 1

1. Modul:

3 teljes nap .Minden nap 10-18h (online) TARA Istennő & Ízisz Istennő -A Szent Test felébresztése (a fizikai testtel való szent kapcsolat megújítása) - Minták felszabadítása, amelyek visszatartanak minket a földelődéstől, és attól, hogy megnyíljunk a Földanya táplálására és az élet befogadására. (születési traumák és a múltbeli életek maradvány energiái elengedése) -Kinyílás a tápláló, támogató energiákra. Étel, étkezés, holisztikus táplálkozási módszerek,minták tanulmányozása. Étel, emésztés, megtestesülés, földelő kapcsolat. Önszabotázs vagy támogatás. - A NAPPAL és HOLDDAL való organikus kapcsolunk tisztítása, felébresztése ... mint kozmikus Atya és Anya .. Megerősítjük a kapcsolatot a Forrásunkkal és az eredetünkkel, valamint a szülői polaritásokat újrakalibráljuk és magasabb szintre emeljük.

chakra 2

2.Modul

10-14.00h Mária Magdolnával - A szeretet és szerelem mélyebb dimenzióira nyílunk meg, - a szeretet megértése az emberi történeteken túli tudatossággal - Önmagunk iránti szeretet - Megújítjuk a kapcsolatot a szent szeretettel - Új kapuk megnyitása a szeretet befogadására és megosztására mindenféle csatornán és formán keresztül, ahogy jön és áramlik

chakra 3

3.Modul

10-14h TARA ISTENNŐ - Feltárjuk, hogyan befolyásolják életünket a hitrendszerek, hiedelmek - A SZABADSÁG képességének és erejének felébresztése -A régi meggyőződések megértése és felszabadítása, amelyek korlátozzák beteljesedési és megtestesülési képességünket

chakra 4

4.Modul

Két teljes nap 10-18h mindkét nap, online. Szakrális Légzés - Ízisz és Tara Istennők energiáival 2 teljes nap a Szakrális Lélegzet behívására, felébresztésére és befogadására - megtanuljuk, hogyan kapcsolódjunk, hogy napi összeköttetést hozzunk létre az esszenciánkkal - Megtanuljuk, miként lehet kezelni a kihívásokat, és azokat a helyzeteket, amelyekben kicsinek, áldozatnak, elhagyottnak, összetörtnek, sérültnek érezzük magunkat - Megértjük, miként hívható be a szakrális énünk a mindennapi életbe

chakra 5

5.Modul

10-14.00h TARA ISTENNŐ - Intuíció és vizualizációk, megtanulunk egy új nyelvet, annak a művészetét, hogy hogyan kommunikáljunk önmagunkkal, a testünkkel a forrással..., és megértjük, hogy miként kommunikál a Lélek velünk. - Megnyitjuk misztikus érzékeinket, megtanulunk érzékelni és kommunikálni más szakrális lényekkel

chakra 6

6.Modul

10-14h TARA ISTENNŐ - Életed jövőképe- víziója - Megtanuljuk, hogyan kell összpontosítani az energiát, megtartani a teret és megnyilvánulni, megvalósítani a víziót - Megvizsgáljuk, hogyan tartható fenn a magasszintű rezgés

chakra 7

7.Modul

10-14h Mária Magdolna & Tara Istennő - Párkapcsolatok, új módszereket tanulni megérteni céljukat, és örömöt és megbecsülést,hálát felébreszteni - Megtanuljuk, hogyan nyithatunk meg egy szakrális teret barátságokban, párkapcsolatokban, családi kapcsolatokban - Megtanuljuk, hogyan erősíthetjük egymást, és hogyan tanulhatunk, és hallgathatunk igazán odaadással és jelen-léttel

osszes chakra egyutt

8.Modul

3 teljes nap Budapesten, személyes elvonulás (MINDEN ISTENNŐ) - megtanuljuk, hogyan tartsuk meg a szakrális teret a csoportoknak és egyéneknek, - tanulunk eszközöket, formákat,struktúrákat és áramlásokat, amelyekkel másokat támogathatunk - megtanuljuk fejleszteni saját tudatosságunkat, miközben teret tartunk mások számára, megtanuljuk egyensúlyba hozni az energiákat - vezetett meditációkat, gyakorlatokat, rituálékat, szent energiacserét, intuitív vezetést tanulunk - Szellemi inspirációra megnyitjuk a csatornánkat - Megtanuljuk, hogyan segíthetünk másoknak a korlátozó hiedelmek és akadályok felismerésében és eltávolításában, ezzel elősegítve gyógyulásukat, átalakulásukat és kiteljesedésüket

osszes chakra egyutt

8. modul után

A 8. modul után 1 hónap áll rendelkezésedre, hogy a gyakorlati szakaszt elvégezd: 3 csoportos foglalkozás és 3 egyedi konzultációnak elvégzése- és tapasztalatok lejegyzése. Erről pontos információt kapsz majd.

osszes chakra egyutt

9. modul

9. modul 10-18h TARA & Ízisz Istennők (online) A gyakorlati munkák kiértékelése, visszajelzések, tapasztalatok integrálása, visszacsatolása és megvitatása. Megosztani, együtt tanulni belőle.

osszes chakra egyutt

10. Modul

Egy egyéni konzultáció Katával a bejárt Út értékelése, földelése, integrálása, és a következő síkra és fejezetre való megnyílás, beavatás. 2022 szeptemberében. A dátumokat egyénileg határozzuk meg.

DÁTUMOK

I. modul: Nov 26-28  10-18h (online)
II. modul: Dec 19. 17-21.00h (online)
III. modul: Jan 09. 10-14.00 (online)
IV. modul: Febr 12-13. 10-18.00 (online)
V. modul: Márc. 26. 10-14.00 (online)
VI. modul: Ápr 23. 10-14.00 (online)
VII. modul: Május 21. 10-14.00 (online)
VIII. modul: Június 24-26 Személyesen Budapesten 10-18.00
nyári szünet és gyakorlat
IX. modul: Szept 18. 10-18.00 (online).

Előjelentkezési kedvezményes ár 2021. okt 15-ig: 700 € Ok. 15 után 800€

Ez magába foglalja az összes programot, jegyzetet és a hozzáférést a videó anyagokhoz 2 éven át.

A TELJES képzés 150 órás (111 óra Katával és 39 óra önálló tanulással és gyakorlati munkával).

RÉSZVÉTELI DÍJ:
Igyekeztünk a COVID által okozott pénzügyi nehézségekre tekintettel lenni a tanfolyam árának megszabásakor. A nemzetközi képzés részvételi díjában is (1100€ )- ám különösen a magyar nehézségekre való tekintettel.

Felhívjuk figyelmed, hogy ezek a kedvezményes árak csak 2021-ben érvényesek. A későbbiekben igazítani fogjuk őket, mivel e képzés átalakító erejét és tartalmának gazdagságát nem tükrözik ebben a formában.

A tanfolyamra történő regisztráció lehetséges egy jelentkezés elküldésével, rövid bemutatkozással és motivációs levéllel, Önmagadról és arról, hogy milyen szándék hajt. Kérjük, oszd meg, hogy miért szeretnél csatlakozni, és mit szeretnél elérni a képzésen keresztül. Mivel ez egy intenzív és gyönyörű átalakító út, amelyen elindulunk, az írásos jelentkezés jóváhagyását követően egy kb.15 perces telefonbeszélgetésre vár Kata.
Összekapcsolódni, és megvizsgálni, hogy valóban ez-e a megfelelő út a számodra.
Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, és elkötelezettséget vállalsz, hogy ne vesztegessük senki energiáját és idejét.

Ha a jelentkezésed elfogadásra került a részvételi díj átutalásával foglalhatod le a helyed.

A fizetés egyszerre vagy két részletben történhet:

Előjelentkezés esetén:
700 euró egyszeri vagy két részletben előleggel jelentkezéskor (30%) 210€ és nov 05- ig a fennmaradó összeget .

Ha más fizetési tervre van szükséged, kérjük, fordulj Katához a lehetőségekért.

A program nem visszatéríthető.

MEGJEGYZÉS: Ha a személyes elvonulásra a Covid korlátozása miatt júniusban nem kerülhet sor Budapesten, akkor azt egy másik időpontra áttesszük majd.

Ez egy fantasztikus Iskola, amelyet nagy örömmel nyitunk meg a számotokra. Rendkívüli időket élünk és pont annak van itt az ideje, hogy rendkívüli csodákat hozzunk létre, rendkívül féyes körökben, terekben, együtt és külön-külön !
Örömmel várjuk, hogy Veletek együtt áramolhassunk a kiteljesedés felé vezető Úton!

A tanítások és technikák magukban foglalják az energetikai munkát, a tudatosság fejlesztő gyakorlatokat, a meditációkat, a mozgást, a bölcsességek tanulmányozását, és rengeteg önvizsgálatot, csoportos foglalkozásokat, a szakrális lélegzet gyakorlását és az elmével, érzelmekkel, hitrendszerekkel, és potenciálokkal való munkát. Fókusz állítás.Megvalósítás…kinyílás..kiteljesedés. Illetve elsajátítása olyan energetikai, tudatosságbeli módszereknek, amelyekkel gyógyító, tudatosság emelő teret tudsz létrehozni mások számára, hogy támogasd az Ő átalakulásukat.

Felhívjuk figyelmed, hogy ez nem jógatanfolyam, nem az aszanák lesznek a figyelmünk középpontjában.