Trainingek, Workshopok Magyarországon

Magyarország elsõ Yin Jóga Oktatói Képzése
Kata van Doesselaarral 

2020 Nov. 21-23 BP 

Csatlakozz Magyarország első Yin jóga oktatói képzéséhez, mely nem csak oktatóknak szól, hanem azoknak is, akik szeretnének elmerülni a Yin jógában saját gyakorlás céljával.A Yin jóga az ONnmagunkkal való kapcsolatot képes erõsíteni, megtanulunk befele figyelni, elengedni, elcsendesedni. Hogy megérkezzünk a belsõ biztonságos térbe, ahol összekapcsolodhatunk Lelkünk valódi természetével. Folyamatos gyakorlásával megtanulunk együttérzõbb, békésebb módon létezni a mindennapokban, amely megnyit Bennünket az ébredés, fejlõdés, hazatérés útja felé.
 

A képzés egy egyedülálló új formában kerül megrendezésre 2018-tól. A tartalom marad a régi, (illetve nem, hiszen mindannyian alakulunk változunk, és a képzésem is velem együtt alakul :) )de mindenesetre a témák maradnak az alább felsoroltak- csak a forma változik.
- A képzés egyik fele ONLINE történik majd, korlátlan hozzáférést kapnak a résztvevõk kb 17-20 órányi gyakorláshoz és elmélethez a meridiánokról, 5 elemrõl, gyakorlatsorok szerkesztésérõl, a yin minõség befogadásáról és integrálásáról.

- A képzés második fele, pedig személyesen történik majd, 25 órában (3 napos tréning keretén belül) Budapesten
 

A következô idõpontban:
Nov 21-23 , 2020

kb 10-18.00-ig minden nap.


A budapesti tréning alkalmával tovább mélyítjük az online gyakorlások által elsajátítottakat, majd az anatomiára, módosításokra, igazításokra, yin-yang gyakorlásokra, és tanítási gyakorlatra kerül sor..
Helysz
ín: Nagykovácsi Lotus Hill Yoga Resort

(fel tudunk venni II.ker Hüvösvölgyben)

 

SZÁLLÁS extra költséggel megoldható!

 
A képzés tematikája:
– A yin jóga pózok megismerése, elsajátítása (hatásuk szerint: melyik meridiánra, ízületre hat, terápiás hatások testi, lelki, mentális szinten)
– A Meridiánok és elemek  (kínai energetikai rendszer) testünkben, szerveink egészsége, hogyan harmonizálható az energiaáramlás a testünkben és szerveinkben a yin jógával.
– A különböző alkatokhoz, csont és izomszerkezethez hogyan alakíthatók a pózok (változatok elsajátítása)
– Segédeszközök lehetséges használata
– A yin jóga filozófiai háttere: mindfulness (tudatos jelenlét)
– A befelé figyelés elsajátítása, különböző meditációs technikák elsajátítása, melyek az elme elcsendesítését szolgálják és a test és lékek kiegyensúlyozását.
– Különböző légzésmódok elsajátítása
– Megtanuljuk, hogyan lehet egy yin sorozatot összeállítani aszerint, hogy milyen szándék vezérli a gyakorlást.
– Betekintést nyerünk majd a yin jóga mélyebb, pszichológiai hatásába is, hogyan lehet viselkedésmintákat, gondolkodási mintákat kioldani, átváltoztatni általa, és ezáltal egy teljesebb életet élni minden szinten.

Milyen tudást szerzek a továbbképzés elvégzésével?
A képzés összesen 50 órás, amely elvégzésével képes leszel önállóan összeállítani egy yin gyakorlást (akár rövidet vagy hosszút) csoport számára, vagy egyéni terápia részeként. Képes leszel alternatívákat adni a különböző testi adottságokat, problémákat figyelembe véve, valamint képes leszel a yin gyakorláshoz szükséges elfogadó, gyógyító, tudatos, csendes jelenlétre is, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy létrehozd önmagad és mások számára is a légkört és teret, amelyben a yin jóga mély gyógyító ereje megnyilvánulhat.

A kurzus 50 órás Yin képzésrõl ad Yoga Alliance által elismert oklevelet.

Továbbkézpzés lehetséges velem, így 200órás Yin-Yang, vagy 200órás Yin jóga oktatói
(yin alapmodul, yin haladó modul, yin csakra modul)  program elvégzésére van lehetõség. Elosztva az elkövetkezõ 3 évre.

Végzett jógaoktatókat és haladó gyakorlókat is szeretettel várok.
Lehetsz lelkes kezdő, érdeklődő is!

 

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen
100€ elõleg befizetésével.

Korai regisztrációs kedvezményes ár: aug 31-ig : 275€ + Afa (312€) - ha nincs céged, amire számlázhatunk, ha van céged, akkor Afa nelkul 275€

Aug 31 után: 300€ + Afa (340€) 
ha nincs céged, amire számlázhatunk, ha van céged, akkor Afa nelkul 300€.
A tréningrõl jegyzetet biztosítunk minden résztvevőnek (pózok magyar nyelvű leírása, elmélet, stb..)

LEMONDASI FELTETELEK: Az elôleg (100€) nem visszatérítendô lemondás esetén. A teljes részvételi díjból ha a lemondas max 3 hónappal a tanfolyam kezdete elôtt történik az elôlegen kívül a befizetett összeg teljesen visszajár. 3-1 hónappal a tanfolyam elött a vissza nem téríndô elôlegen felüli összeg fele visszajár. Egy hónapon belüli lemondás esetén a tanfolyam teljes költsége kifizetendô, nincs visszatérítés.

VISSZAJELZÉSEK a korábbi csoportok résztvevôitôl:

 

Szia Kedves Kata 🙂 Csak szerettem volna megköszönni még egyszer a tanfolyam, elképesztően sokat adott, és nagyon hálás vagyok a tudásért amit átadtál nekünk, nekem ❤ pont erre volt szükségem, pont ott és pont tőled - szóval tényleg őszintén nagyon hálás vagyok neked ❤ köszönöm.

 

Szia Kata! Én az elmúlt 1,5 hónapot veled töltöttem, mert csináltam a gyakorlatokat day by day, ahogy javasoltad, online. (Éjszakánként. Mert nappal pici baba program van 13 hónapja, plusz stúdió nyitás volt, órák, háztartás, élet... stb.) Egy idő után kezdtem úgy hangsúlyozni itthon is és az óráimon is, mint ahogy Te beszélsz. Vicces volt... :)

Na, de most van az első olyan nap, amit nélküled töltök, ez nagyon fura és hiányos... :) De persze itt vagy belül velem. És a videók is bármikor elérhetőek. Tudom, hogy a cél az, hogy innentől egyedül yinezzek, megtaláljam a saját hangomat, a saját yinemet és egyszer csak merjek yin órát tartani.

Nagyon köszönök mindent! <3 Ennek az egésznek már nagyon itt volt az ideje. Örülök, hogy veled mentem át ezen a megtapasztaláson!!!

Remélem, találkozunk még. <3 Szeretettel. D.

 

Köszönöm neked Kata az összes megerősítést, és minden újat, ami csak belőled fakad ebben a témakörben! 🙏(Még életemben nem tartottam két egyforma jógaórát, pedig nem tavaly óta csinálom :-D de annyira ütős volt az a felső testes meridián gyakorlás, amit veled megéltünk, hogy ezen a héten egy hasonlót, magamon átszűrve kínáltam fel minden csoportomnak, hogy megosszam velük az élményt. Úgyhogy ma pl. 3 csoportnál is ugyanazt, többé kevésbé ugyanazt "adtam elő", és vágni lehetett a nyugalmat óra után. Máskor is, de ez MÁS volt! <3 A hétfői, mára eltolt céges jóga kicsit kisebb létszámú, de így is 9 fős csapatából 7 volt fickó, s az egyiktől ez a visszajelzés várt, mire nemrég hazaértem: "Szerintem nagyon jó volt a mai óra, lezuhanyoztam ballagok a buszomhoz, es nincs kedvem rohanni, kapkodni, mint maskor. Sokkal nyugodtabbnak, kiegyensulyozottabbnak erzem magam. Csak megyek, es nem agyalok marhasagokon feleslegesen. Ahogy szoktam..😁

Olyan szokatlan belso beket erzek most. Es nagyon jó! Köszönöm neked!" Amint feltettem a csoportjukba azt a pár képet, rögtön meg is szavazták, hogy legyen még ilyen óra :-) ) Én pedig ismét köszönöm neked, hogy ezzel is gazdagodhattam - általad!

Shanti!

 

Köszönöm én is ezt a három napot, sok megtapasztalást, elengedést, kapcsolódást. Biztos, hogy mostantól nagyobb hangsúlyt kap a gyakorlásomban a yin energia! Szép napokat mindenkinek!

 

Hálásan köszönöm Kata és mindenkinek ezt a csodás fel szabadúlt három napot, képzések során tapasztaltam,feszűltseget,klikkesedést, félni vagy minimum tartani kell az oktatóktól!

Nagy öröm volt számomra,hogy itt mindeki finom,lágy,kedves, nőies,szép és ragyogó volt! Köszönöm! Kata ! Boldog vagyok hogy meg ismerhettelek!

Bocsánat ha túl érzelgősre vettem! De bennem folyik,áramlik, ki,be,ide-oda minden <3

 

Szia Kata! Most jött ki a hatás rajtam, állandóan éhes vagyok és aludnék. :))

Már meg is szerveztem a kis tesztcsoportomat.

Nagyon köszönöm ezt a képzést, és örülök h megismerhettelek és az energiateredben lehettem. Áldás ez nekem.

 

Változatlanul örülök, h téged választottalak , mert tőled nem azt kapom, amit könyvekben magam is el tudok olvasni, (vagy még annyit se 😛 ) hanem olyan szellemiséget, ami csak belőled fakad, a személyiségedből, a tapasztalataidból... sokszor, amikor hallgattam, jegyzeteltem az online órád, megállítva hozzáírtam néhány gondolatomat, amit pár mondattal később aztán te is kimondtál 🙂 jókat mosolyogtam rajtuk ilyenkor, h mennyire szinkronban vagyunk. Jó ez, nagyon! Köszönöm neked ezeket a megerősítéseket is! ❤

A képzésrõl bemutatkozó videót itt találsz:

Esti ellazulást, mély elengedést segítõ Yin jóga gyakorlás:

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook