Csatlakozz Magyarország első Yin jóga oktatói képzéséhez, mely nem csak oktatóknak szól, hanem azoknak is, akik szeretnének elmerülni a Yin jógában saját gyakorlás céljával.A Yin jóga az ÖNnmagunkkal való kapcsolatot képes erõsíteni, megtanulunk befele figyelni, elengedni, elcsendesedni. Hogy megérkezzünk a belsõ biztonságos térbe, ahol összekapcsolodhatunk Lelkünk valódi természetével. Folyamatos gyakorlásával megtanulunk együttérzõbb, békésebb módon létezni a mindennapokban, amely megnyit Bennünket az ébredés, fejlõdés, hazatérés útja felé.
 

A képzés két hosszú hétvégén történik majd, korlátlan hozzáférést kapnak a résztvevõk az összes élőben rögzített video anyaghoz a tanfolyam után is 3 évig.

Az első hétvége programja: Gyakorlások és elmélet a meridiánokról, 5 elemrõl, gyakorlatsorok szerkesztésérõl, a yin minõség befogadásáról és integrálásáról.

- A képzés második fele, a második hétvége a Yin jóga oktatásának művészetéről, szekvenciák létrehozásáról, igazításokról, módosításokról, meditációkról, óratervezésről, tanári adottságok fejlesztéséről szól majd. A második hétvége alkalmával tovább mélyítjük az első hétvégén elsajátítottakat, majd az anatómiára, módosításokra, igazításokra, yin-yang gyakorlásokra, és tanítási gyakorlatra kerül sor..

 

Az időpontok:
Július 2-4, és szept 3-5, 2021 személyesen Budapesten

kb 10-18.00-ig minden nap.

 
A képzés tematikája:
– A yin jóga pózok megismerése, elsajátítása (hatásuk szerint: melyik meridiánra, ízületre hat, terápiás hatások testi, lelki, mentális szinten)
– A Meridiánok és elemek  (kínai energetikai rendszer) testünkben, szerveink egészsége, hogyan harmonizálható az energiaáramlás a testünkben és szerveinkben a yin jógával.
– A különböző alkatokhoz, csont és izomszerkezethez hogyan alakíthatók a pózok (változatok elsajátítása)
– Segédeszközök lehetséges használata
– A yin jóga filozófiai háttere: mindfulness (tudatos jelenlét)
– A befelé figyelés elsajátítása, különböző meditációs technikák elsajátítása, melyek az elme elcsendesítését szolgálják és a test és lékek kiegyensúlyozását.
– Különböző légzésmódok elsajátítása
– Megtanuljuk, hogyan lehet egy yin sorozatot összeállítani aszerint, hogy milyen szándék vezérli a gyakorlást.
– Betekintést nyerünk majd a yin jóga mélyebb, pszichológiai hatásába is, hogyan lehet viselkedésmintákat, gondolkodási mintákat kioldani, átváltoztatni általa, és ezáltal egy teljesebb életet élni minden szinten.

Milyen tudást szerzek a továbbképzés elvégzésével?
A képzés összesen 60 órás, amely elvégzésével képes leszel önállóan összeállítani egy yin gyakorlást (akár rövidet vagy hosszút) csoport számára, vagy egyéni terápia részeként. Képes leszel alternatívákat adni a különböző testi adottságokat, problémákat figyelembe véve, valamint képes leszel a yin gyakorláshoz szükséges elfogadó, gyógyító, tudatos, csendes jelenlétre is, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy létrehozd önmagad és mások számára is a légkört és teret, amelyben a yin jóga mély gyógyító ereje megnyilvánulhat.

A kurzus 60 órás Yin képzésrõl ad Yoga Alliance által elismert oklevelet.

Továbbkézpzés lehetséges velem, így 200órás Yin-Yang, vagy 200órás Yin jóga oktatói
(yin alapmodul, yin haladó modul, yin csakra modul, akupresszúra és yin,)  program elvégzésére van lehetőség. Elosztva az elkövetkezõ 2 évre.

Végzett jógaoktatókat és haladó gyakorlókat is szeretettel várok.
Lehetsz lelkes kezdő, érdeklődő is!

Illetve, végzett Yin tanítványok is jöhetnek, ha szeretnék a Yin tapasztalataikat frissíteni, illetve a legújabb tartalmakat elsajátítani, hiszen 2014 óta, mióta a képzést tartom, sok minden bővült, alakult! A végzett tanítványok 50%-os kedvezménnyel csatlakozhatnak.
 

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

Részvételi díj: 300€
Kedvezményes Early Bird jelentkezés esetén, május 1-ig: 275€
Részletfizetés lehetséges!

JELENTKEZNI 100€ előleggel tudsz.

A tréningrõl letölthető jegyzetet biztosítunk minden résztvevőnek (pózok magyar nyelvű leírása, elmélet, stb..)

LEMONDASI FELTÉTELEK: Az előleg (100€) nem visszatérítendő lemondás esetén. A teljes részvételi díjból ha a lemondas max 3 hónappal a tanfolyam kezdete elôtt történik, az előlegen kívül a befizetett összeg teljesen visszajár. 3-1 hónappal a tanfolyam elött a vissza nem térítendő előlegen felüli összeg fele visszajár. Egy hónapon belüli lemondás esetén a tanfolyam teljes költsége kifizetendő, nincs visszatérítés.

VISSZAJELZÉSEK a korábbi csoportok résztvevôitôl:

 

A képzésrõl bemutatkozó videót itt találsz:

Esti ellazulást, mély elengedést segítõ Yin jóga gyakorlás:

Magyarország elsõ Yin Jóga Oktatói Képzése 
Kata van Doesselaarral 

2021 Júl 2-4, és szept 3-5, 2021
  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2021 Uj Energia Jóga Kata van Doesselaarral a  V.O.F. Soulbreath Tulajdona-Minden jog fenntartva