Tudatosság

Folyamatos ébredés..tisztulás..felszabadulás..fényesedés...kiteljesedés

 

Gyermekkoromban gyakran hallottam a nagyszüleim generációjától, hogy xy ember már csak ilyen, én nem változom, ilyen vagyok. Ezt tanultam a szüleimtõl, ezt örököltem, stb..ez van.

Ám a világ folytonos változásban van, ahogy azt a Tao Te King-ben is megmondták már évezredekkel ezelõtt. Akkor csak mi lennénk az egyedüliek, akik nem változnak, vagy nem tudnak, nem akarnak(?) változni?

Miközben minden egyéb változik körûlöttünk?

Amióta az eszemet tudom, vagy mondhatom, mióta öntudatomra ébredtem, elég fiatalon, azt tapasztaltam, hogy folyamatosan változom, amit tegnap éreztem, az nem biztos, hogy ma is úgy van, ami tegnap fontosnak tūnt, az nem biztos, hogy ma is annak tûnik.

Volt, hogy emiatt rosszul is érzetem magam, mert kívülrõl úgy is tûnhet, hogy egy szeleburdi, instabil valaki vagyok, aki nem tudja, mit beszél, mert nem ugyanaz az üzenetem és érzetem nap, mint nap..Mára megértettem, hogy ez a legjobb állapot, amiben vagyok, nem próbálok megszilárdítani egy identitást, egy szerepet, ami egyébként is csak részében fejezné ki, azt ami valójában és teljességemben vagyok.

Benne lenni egy folyamatos flowban, áramlásban és engedni a tudatomat nyílni, kiterjedni nap mint nap...nôni, kiteljesedni, elcsendesedni, elengedni, felszabadulni...egy folyamatos fejlôdésben lenni..egy csodálatos táncban élni az univerzummal, a saját Lelkemmel és Szellememmel...és mindazon csodálatos lényekkel, akikkel szeretetben és szerelemben vagyunk együtt.

Minden nap megengedni magamnak, hogy elengedjem azt, ami már nem fejez ki, nem szolgál..ôszintén megvizsgálni a valódi érzéseimet..és követni azt, ami a Lelkemet lelkesíti..a többit megöleleni, és elengedni..

Az újat befogadni..ünnepelni..a régit tisztelettel és hálával megáldva felszabadítani a ragaszkodásunktól..elengedni.

Így változunk..változom napról napra...miközben ez is illúzió, hisz a Lényeg változatlan.
A Hazatérés Örök.

Áldás.

 

 

 

 

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook