JÓGA

Test Lélek és Szellem együttáramlása…egység…kiteljesedés…beteljesedés.. ez a Jóga.
Tapasztald meg Te is!
Várlak szeretettel workshopjaimon, oktatói tréningjeimen, elvonulásaimon, ahol mindig a Teljes egységeddel dolgozunk…soha nem a testtel csupán, hanem lélegzetről-lélegzetre arra hívlak, hogy érkezz meg teljesen…légy JELEN!
Érezz, tapasztalj…nyílj, kapcsolódj össze…áramolj!
Jógázz velem a youtube-on, illetve a www.jogaklikk.hu oldalon - ha épp távol vagyok, és nem tudunk találkozni a fizikai síkon.
Mert együttáramolni jóóóóóóó :))))))
Legnagyobb szenvedélyem a Prana Vinyasa Flow, amelyet Shiva Rea (USA) hozott létre . Shivától hosszú évek óta tanulok, elvégztem 500hrs képzését , és az elmúlt években asszisztálok az oktatói képzésein vilgaszerte ( USA, Costa Rica, Hollandia, London).
Óriási megtiszteltetés, hogy 2017-ben és 2018-ban megtarthatom az elsõ Prana Vinyasa Flow 200hrs Affiliate Traininget- Shiva Rea Prana Flow oktatói képzését Magyarországon és Ibizán.

 

Míg Shivával az ayurvedia szemléletén alapulva dolgozunk az 5 elemmel es vayukkal(prana szelek) - a szintezisre törekvõ szellemem nagy szenvedéllyel hozta létre a saját yoga rendszerét, ami az 5 kínai elemre épül. Mivel alapvetõen a jóga gyógyító, átalakító minõsége érdekel, hosszú évek érlelõdése gyümölcseként, létrehoztam a kínai tradicionális orvoslás energetikai tanaira épülõ 5 elem, illetve Yin-Yang jóga rendszert,  amelyben nagy szerepet kap a tradicionalis kínai gyógyászat meridián tana, 5 elem tana, és ez ötvözõdik a tantrikus buddhista filozófiával, és a mindfullnesszel.
Létrehoztam egy egyedülálló 200órás programot, amely Yin-Yang Yoga Oktatói képzés.
A Yin modul mellé, amelyet több éve tanítok kidolgoztam az 5 elemre, és meridián párokra épülõ Yang modult is, amely egy gyengéd tudatos soulflow stílusban kerül átadásra.

A képzés Hatha, Flow, vinyasa flow és Core flow elemeket ötvöz.
Ezt a Yang modult is tervezem majd Magyarországra hozni.
 

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook