200 óras jóga oktatói képzés: Holisztikus 5 elem Vinyasa Flow és Yin jóga (Yin-Yang)

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > 200 óras jóga oktatói képzés: Holisztikus 5 elem Vinyasa Flow és Yin jóga (Yin-Yang)

200 órás Holisztikus Vinyasa Flow és yin jóga oktatóképzés

JELEZD ÉRDEKLŐDÉSED. HAMAROSAN MEGHÍRDETJÜK AZ ÚJ DÁTUMOKAT!
Nemzetközileg Akkreditált (amerikai Yoga Alliance által) 200 órás Jóga oktató képzés
* Holisztikus 5 elem vinyasa flow Jóga * és Yin jóga, azaz Yin-Yang jóga képzés
Kata van Doesselaar, nemzetközileg elismert Jógaoktatóval és Légzés Terapeutával

200 órás nemzetközi akkreditáció

Teljesen egyedi 200 órás, nemzetközileg akkreditált jóga oktatói képzés, amely ötvözi a tradicionális Hatha alapokat, a vinyasa flow alapokat, a hagyományos kínai gyógyászat alap tanításait, 5 elem flowt, és a csodás Yin jógát.

– Tanuld meg a vinyasa flow alapjait, (filozófia, anatómia, fascia ismeretek, Aszanak (pózok), átkötések, tanítási technikák. Valamint mélyülj el az 5 elem tanában, és tanulj meg tematikus vinyasa flow órákat tartani, melyek az öt elem kiegyensúlyozását segítik. Tanuld meg, hogyan tarts inspiráló, szívből jövő, igazi áramlásba hozó órákat minden szintű gyakorlók számára.
A Yang rész 12 napos- ez 5 elem vinyasa flow :
 Alapozó rész: személyesen Budapesten, bevezet a jóga alapjaiba, és az 5 elem és a flow kapcsolatába és megtanít arra, hogy hogyan hozhatod áramlásba az elemeket magadban és tanítványaidban pózokkal, meditációval, légzéssel, és gyakorlatsorokkal. Majd az alapok után tovább mélyülünk, erősödünk, megnyitjuk a kreativitásunkat az óraszerkesztésben, és az egyéni hangod megtalálásában.
A Yin modul áll egy 20 órás online felkészítő anyagból, amit bármikor elkezdhetsz és a saját tempódban végezheted, jelentkezésed pillanatától, illetve áll a személyes 4 napból, amiben a yin-yang rész is helyet kap, ahol azt tanuljuk meg, miként kombináljuk holisztikus elvek mentén ezt a két princípiumot- az egyensúly és egészség érdekében.

A képzés elvégeztével képes leszel másokat is segíteni abban, hogy létrehozzanak egy holisztikus egyensúlyt magukban, test, szellem, elme, lélek között.. Illetve, hogy felébresszék mindazt, ami Bennük van és azt elkezdjék használni egy harmónikusabb, teljesebb, boldogabb , egészségesebb és bőségesebb életért. A vizsga sikeres letétele után készhez kapod a nemzetközi Yoga Alliance által elismert Rise & Shine Yoga Iskola (Kata nemzetközi iskolájának) 200 órás Jóga tanári diplomáját, amellyel bárhol a világban tudsz jógát oktatni.

JELENTKEZEM
200 yin-yang
jóga képzés

Miből is áll a program:

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

goddess flow kepzes ikon 1

Lefektetjük az alapokat: tradicionális jóga filozófia, tudatosság, mi a jóga lényege, a jógikus Út megértése, elvei, a kiteljesedés lehetőségei

goddess flow kepzes ikon 2

A női jóga alapjai, megérteni az egyéni igényeit a női testnek, ciklusok, és szükségletek..eszközeink a harmónikus élethez. Elmélyülünk a Yin jógában és annak rendkívül gyógyító, regeneráló világában, megértve, hogyan gyakoroljuk ezt a jóga stílust is biztonságosan és táplálóan

goddess flow kepzes ikon 3

Elsajátítjuk a Vinyasa flow alapjait, pózok, variációk, módosítások, fascia ismeretek

goddess flow kepzes ikon 4

Megtanuljuk majd a legújabb anatómiai irányzatok alapján, hogyan tudunk biztonságosan és jótékonyan gyakorolni, minden fizikai adottságot figyelembe véve

goddess flow kepzes ikon 5

Megtanuljuk majd a Flow művészetét, avagy hogyan születik meg egy mozgás meditáció a jóga pózokból, áthatva szellemiséggel, és az öt elemmel való kapcsolatunnkal

goddess flow kepzes ikon 6

Tanulunk majd 5 különböző holisztikus Vinyasa Flow gyakorlatsort, amelyek meditációkkal, mudrákkal és mantrákkal egy - egy elemet, és az ahhoz tartozó tulajdonságokat erősítenek majd Bennünk, és megtanuljuk ezeket hitelesen , magabiztosan és biztonságosan, leföldelten átadni.

goddess flow kepzes ikon 7

Megtanuljuk majd, hogyan hozzunk létre tematikus gyakorlatsorokat, minden szintű gyakorlók számára, és hogyan ötvözzük a yint (meditatív, passzív, regeneráló) a yang minőséggel (aktiváló, energetizáló, erősítő) az egyensúly és boldogság érdekében

goddess flow kepzes ikon 8

Dolgozunk majd azon, hogy megtaláld az autentikus Jóga tanári eszközeidet, és gyakoroljuk majd, hogyan tudod magad megnyitni az elemekre , hogy azokat tisztán tudd közvetíteni, és ezáltal gyógyító és átalakító tereket tudj létrehozni a gyakorlóid számára. Jógatanárként hogy közvetítője lehess a csodának.

200 órás Holisztikus Vinyasa Flow és Yin jóga Oktató Képzés

Ez egy egyedülálló képzés Magyarországon, amelyet Kata fejlesztett ki és 2017 óta rendszeresen tartja Ibizán. A népszerű holisztikus képzés egy teljes eszköztárat ad át, amivel a mai modernkori egyensúlytalanságokat harmonizálni tudjuk, és visszaállíthatjuk az ősi, organikus kapcsolatunkat az 5 elemmel. Valamint megérthetjük a Yin és Yang energiák jelenlétét az életünkben és elsajátíthatjuk a módját annak, hogy egyensúlyba hozzuk ezt a két minőséget.
A modernkori betegségek, és szenvedések oka leginkább a yin és yang közötti egyensúlytalanságban keresendő..

A 200 órás képzés elvégzésével, amely egy írásbeli vizsga és egy vizsga tanítás sikeres lezárásával zárul , a nemzetközileg elismert, és akkreditált 200 órás  Yin&Yang Jóga Oktatói végzettséget kapod meg.

A 200 órás képzés segíteni fog abban, hogy a benned élő kreativitást, gyógyító, tápláló erőt felébreszd, hogy megtanulj az élet változó áramlásában a lehető legautentikusabban, bölcsen és proaktívan jelen lenni, kibontani mindazt, ami Benned van a saját boldogságodra és mások gazdagítására.

Képes leszel holisztikus szemlélettel dolgozni, testi, lelki, szellemi és energetikai szinten egyéni és csoportos órákon, workshopokon. Képes leszel egy gyógyító, magas rezgésű teret létre hozni Önmagad és a gyakorlóid számára, képes leszel tiszta csatornaként működni mások ébredési, átalakulási folyamataiban.

Képes leszel mind gyengéd vinyasa flow és yin jóga óra tervezésére, átadására, ihletetten, a középpontodból. Illetve a yin-yang kombinációt is harmónikusan tudod majd tanítani.

Az időpontok, helyszín:

200 órás Holisztikus Vinyasa Flow és Yin jóga Oktató képzés: az első csapat hamarosan vizsgázik, ha lemaradtál a jelentkezésről, írj nekünk MA, hogy értesítsünk, amint megvan a következő időpont.
Személyesen a képzés korlátolt létszámmal az V. kerületben kerül megrendezésre. Minden nap 10-18h az időbeosztásunk.
Csatlakozhatsz, azonban online is. Az otthonod kényelméből. És minden képzési nap visszanézhető is lesz.

Az összes modulon való résztvétel egy 200 órás nemzetközi Jóga oktatói végzettséget ad, amely az amerikai Yoga Alliance által van regisztrálva.

Jóga óra Katával

JELENTKEZEM

A képzés díja: 1250€ kedvezménnyel. Normál ár 1350€.
Mivel Kata Ibizáról utazik Magyarországra, hogy ezt a képzést a különálló modulokkal megtartsa, arra kérünk, csak akkor jelentkezz, ha komolyan is gondolod:)

JELENTKEZEM

Mi ihlette ezt a kepzest?

29 éve dolgozom magamon, különböző módszerekkel, iskolákkal, jóga, meditáció, reiki, energiagyógyászat, asztrológia, 5 elem tana HKO, Akupunktúra mesteri képzés, jóga filozófia, tudatos légzés, légzés terápia, masszázs terápiák. Jóga tanáraim voltak többek között: Shiva Rea, Sarah Powers, Daniel Odier, James Reeves, Rod Stryker, ShivaShakti Yoga School, Lama Surya Das.

Légzés Mesterem és tanítom: Norma Delaney.  Norma segítségével nyíltam meg igazán mélyen az Istennői energiákra (Mária Magdolna, Izisz, Mária, Kuan Yin majd jött Tara..majd a védikus mitológiából Lákshmi, Saraswati,Káli….és csodálatosan változik az életem nap mint nap általuk, és a tudatosság révén, ami napról napra nő bennem és azokban , akik az Útat járják. <3

Nagy szenvedéllyel adom át mindazt, ami az én életemben segített egy kiegyensúlyozott, stabil, boldog állapotot elérni és fenntartani.

Várlak szeretettel egy mélyen átalakító képzésemre, amelyet hosszú évek óta tartok Ibizán, és most végre Magyarországra is elhozom Nektek.

Ibizai képzéseimről visszajelzéseket itt olvashatsz: