60 órás Yin Jóga Képzés

Magyarország elsõ Yin Jóga Oktatói Képzése Kata van Doesselaarral
Jóga oktató képzés > 60 órás Yin Jóga Képzés

60 órás Yin jóga képzés

COVID miatt ONLINE élôben:
2021 Ápr 29-Máj 2, 2021
Júl 2-4, 2021

Csatlakozz hozzánk

Csatlakozz Magyarország első Yin jóga oktatói képzéséhez, mely nem csak oktatóknak szól, hanem azoknak is, akik szeretnének elmerülni a Yin jógában saját gyakorlás céljával.A Yin jóga az ÖNnmagunkkal való kapcsolatot képes erõsíteni, megtanulunk befele figyelni, elengedni, elcsendesedni. Hogy megérkezzünk a belsõ biztonságos térbe, ahol összekapcsolodhatunk Lelkünk valódi természetével. Folyamatos gyakorlásával megtanulunk együttérzõbb, békésebb módon létezni a mindennapokban, amely megnyit Bennünket az ébredés, fejlõdés, hazatérés útja felé.

A képzés két hosszú hétvégén történik majd, korlátlan hozzáférést kapnak a résztvevõk az összes élőben rögzített video anyaghoz a tanfolyam után is 3 évig.

Az első hétvége programja: Gyakorlások és elmélet a meridiánokról, 5 elemrõl, gyakorlatsorok szerkesztésérõl, a yin minõség befogadásáról és integrálásáról.

– A képzés második fele, a második hétvége a Yin jóga oktatásának művészetéről, szekvenciák létrehozásáról, igazításokról, módosításokról, meditációkról, óratervezésről, tanári adottságok fejlesztéséről szól majd.

JELENTKEZEM
60 oras yin joga kepzes

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

A yin jóga pózok megismerése, elsajátítása (hatásuk szerint: melyik meridiánra, ízületre hat, terápiás hatások testi, lelki, mentális szinten)

A Meridiánok és elemek (kínai energetikai rendszer) testünkben, szerveink egészsége, hogyan harmonizálható az energiaáramlás a testünkben és szerveinkben a yin jógával.

A különböző alkatokhoz, csont és izomszerkezethez hogyan alakíthatók a pózok (változatok elsajátítása)

Segédeszközök lehetséges használata

A yin jóga filozófiai háttere: mindfulness (tudatos jelenlét)

A befelé figyelés elsajátítása, különböző meditációs technikák elsajátítása, melyek az elme elcsendesítését szolgálják és a test és lékek kiegyensúlyozását.

Különböző légzésmódok elsajátítása

Megtanuljuk, hogyan lehet egy yin sorozatot összeállítani aszerint, hogy milyen szándék vezérli a gyakorlást.

Betekintést nyerünk majd a yin jóga mélyebb, pszichológiai hatásába is, hogyan lehet viselkedésmintákat, gondolkodási mintákat kioldani, átváltoztatni általa, és ezáltal egy teljesebb életet élni minden szinten.

JELENTKEZEM

IDŐPONTOK

YIN MODUL Személyesen Bp-en:

Ápr 29-Máj 2, 2021 online és Július 2-4, 2021 személyesen Budapest

kb 10-19.00-ig minden nap.

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

A második hétvége alkalmával tovább mélyítjük az első hétvégén elsajátítottakat, majd az anatómiára, módosításokra, igazításokra, yin-yang gyakorlásokra, és tanítási gyakorlatra kerül sor..

Milyen tudást szerzek a továbbképzés elvégzésével?

A képzés összesen 50 órás, amely elvégzésével képes leszel önállóan összeállítani egy yin gyakorlást (akár rövidet vagy hosszút) csoport számára, vagy egyéni terápia részeként. Képes leszel alternatívákat adni a különböző testi adottságokat, problémákat figyelembe véve, valamint képes leszel a yin gyakorláshoz szükséges elfogadó, gyógyító, tudatos, csendes jelenlétre is, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy létrehozd önmagad és mások számára is a légkört és teret, amelyben a yin jóga mély gyógyító ereje megnyilvánulhat.

<- A képzésről bemutatkozó videót itt találsz

JELENTKEZEM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Továbbkézpzés lehetséges velem, így 200órás Yin-Yang, vagy 200órás Yin jóga oktatói
(yin alapmodul, yin haladó modul, yin csakra modul) program elvégzésére van lehetõség. Elosztva az elkövetkezõ 3 évre.

Végzett jógaoktatókat és haladó gyakorlókat is szeretettel várok.
Lehetsz lelkes kezdő, érdeklődő is!

Illetve, végzett Yin tanítványok is jöhetnek, ha szeretnék a Yin tapasztalataikat frissíteni, illetve a legújabb tartalmakat elsajátítani, hiszen 2014 óta, mióta a képzést tartom, sok minden bővült, alakult! A végzett tanítványok 50%-os kedvezménnyel csatlakozhatnak.

Esti ellazulást, mély elengedést segítő Yin jóga gyakorló videó: ->

JELENTKEZÉS

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

Részvételi díj: 300€
Részletfizetés lehetséges!

A tréningrõl letölthető jegyzetet biztosítunk minden résztvevőnek (pózok magyar nyelvű leírása, elmélet, stb..)

JELENTKEZEM

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az előleg (100€) nem visszatérítendő lemondás esetén. A teljes részvételi díjból ha a lemondas max 3 hónappal a tanfolyam kezdete elôtt történik, az előlegen kívül a befizetett összeg teljesen visszajár. 3-1 hónappal a tanfolyam elött a vissza nem térítendő előlegen felüli összeg fele visszajár. Egy hónapon belüli lemondás esetén a tanfolyam teljes költsége kifizetendő, nincs visszatérítés.

what we do icon 5
8

év Yin Yoga képzés tanítás

what we do icon 6
52

Yin Yoga képzés worldwide

what we do icon 7
782

Yin Jóga tanítvány