60 órás Yin Jóga Képzés

Magyarország elsõ Yin Jóga Oktatói Képzése Kata van Doesselaarral
Jóga oktató képzés > 60 órás Yin Jóga Képzés

60 órás Yin jóga képzés

VÉGRE ISMÉT SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN! CSATLAKOZHATSZ SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE AZ ÉLŐ STREAMINGEN KERESZTÜL!
2021. Nov 18-21 a következő időpont

Csatlakozz hozzánk

Csatlakozz Magyarország első Yin jóga oktatói képzéséhez, mely nem csak oktatóknak szól, hanem azoknak is, akik szeretnének elmerülni a Yin jógában saját gyakorlás céljával. A Yin jóga az ÖNnmagunkkal való kapcsolatot képes erősíteni, megtanulunk befele figyelni, elengedni, elcsendesedni. Hogy megérkezzünk a belső biztonságos térbe, ahol összekapcsolodhatunk Lelkünk valódi természetével. Folyamatos gyakorlásával megtanulunk együttérzőbb, békésebb módon létezni a mindennapokban, amely megnyit Bennünket az ébredés, fejlődés, hazatérés útja felé.

A képzésnek két része van, egy online felkészülés, Kata videóival és előadásaival, kb 20 óra tartalom, amivel a saját ritmusodban haladhatsz. Illetve a személyes elmélyülés Budapesten 4 napban Katával, ahol tovább mélyítheted a Yin gyakorlást, megértését és integrációját magadban és ahol az oktatói technikákat, ismereteket, gyakorlásokat kaphatod majd meg. A video anyagokhoz korlátlan hozzáférést kapnak a résztvevők, (3évig) így bármikor újra ás újra elővehető és átvehető lesz minden.

A képzés programja: Gyakorlások és elmélet a meridiánokról, 5 elemről, gyakorlatsorok szerkesztéséről, a yin minőség befogadásáról és integrálásáról.Bevezetés és elmélyülés a Yin jóga oktatásának művészetébe, szekvenciák létrehozása, igazítások, módosításokról, meditációk, óratervezés, ás tanári adottságok fejlesztése.

JELENTKEZEM
60 oras yin joga kepzes

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

A yin jóga pózok megismerése, elsajátítása (hatásuk szerint: melyik meridiánra, ízületre hat, terápiás hatások testi, lelki, mentális szinten)

A Meridiánok és elemek (kínai energetikai rendszer) testünkben, szerveink egészsége, hogyan harmonizálható az energiaáramlás a testünkben és szerveinkben a yin jógával.

A különböző alkatokhoz, csont és izomszerkezethez hogyan alakíthatók a pózok (változatok elsajátítása)

Segédeszközök lehetséges használata

A yin jóga filozófiai háttere: mindfulness (tudatos jelenlét)

A befelé figyelés elsajátítása, különböző meditációs technikák elsajátítása, melyek az elme elcsendesítését szolgálják és a test és lékek kiegyensúlyozását.

Különböző légzésmódok elsajátítása

Megtanuljuk, hogyan lehet egy yin sorozatot összeállítani aszerint, hogy milyen szándék vezérli a gyakorlást.

Betekintést nyerünk majd a yin jóga mélyebb, pszichológiai hatásába is, hogyan lehet viselkedésmintákat, gondolkodási mintákat kioldani, átváltoztatni általa, és ezáltal egy teljesebb életet élni minden szinten.

JELENTKEZEM

IDŐPONTOK

A 60 órás YIN képzés a következő ütemben zajlik:

Kb 20 órányi ONLINE anyag- felkészülés, és bevezetés a Yin jóga alapjaiba.
Majd Személyesen 4 nap Budapesten: Integráció és Yin jóga oktatói képességek fejlesztése. (lehetséges élőben online is csatlakozni, ha valami miatt nem tudsz személyesen eljönni)
IDŐPONT:

Nov 18-21

kb 09-17.00-ig minden hétköznap, szombat és vasárnap két teljes nap.

HELYSZÍN: Lélekforma mozgés stúdió, Újpest.

LÉTSZÁM: Személyes jelenlét max 16 fő, online streaming 12 fő max.

Minél hamarabb jelentkezel, annál hamarabb el tudod kezdeni az online felkészülést. A saját ritmusodban.

FIGYELEM: KORAI REGISZTRÁCIÓS KEDVEZMÉNY Okt 15-ig ÉRVÉNYES!
Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

Az élő program alkalmával tovább mélyítjük a videók révén elsajátítottakat, majd az anatómiára, módosításokra, igazításokra, yin-yang gyakorlásokra, és tanítási gyakorlatra kerül sor..

Milyen tudást szerzek a továbbképzés elvégzésével?

A képzés összesen 60 órás, amely elvégzésével Yin jóga oktatói oklevelet kapsz, amely a nemzetközi Yoga Alliance által elismert, és bárhol oktathatsz Yin jógát vele a világban.
A képzés megtanít arra, hogy önállóan össze tudj állítani egy yin gyakorlást (akár rövidet vagy hosszút) csoport számára, vagy egyéni terápia részeként. Képes leszel alternatívákat adni a különböző testi adottságokat, problémákat figyelembe véve, valamint képes leszel a yin gyakorláshoz szükséges elfogadó, gyógyító, tudatos, csendes jelenlétre is, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy létrehozd önmagad és mások számára is a légkört és teret, amelyben a yin jóga mély gyógyító ereje megnyilvánulhat.

<- A képzésről bemutatkozó videót itt találsz

JELENTKEZEM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Továbbkézpzés lehetséges velem, így 200órás Yin-Yang, vagy 200órás Yin jóga oktatói
(yin alapmodul, yin haladó modul, csakra yin-flow modul, akupresszúra és Yin jóga) program elvégzésére van lehetőség. Elosztva az elkövetkezõ 3 évre.

Végzett jógaoktatókat és haladó gyakorlókat is szeretettel várok.
Lehetsz lelkes kezdő, érdeklődő is!

Illetve, végzett Yin tanítványok is jöhetnek, ha szeretnék a Yin tapasztalataikat frissíteni, illetve a legújabb tartalmakat elsajátítani, hiszen 2014 óta, mióta a képzést tartom, sok minden bővült, alakult! A végzett tanítványok 50%-os kedvezménnyel csatlakozhatnak.

Esti ellazulást, mély elengedést segítő Yin jóga gyakorló videó: ->

JELENTKEZÉS

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

Korai regisztrációs kedvezmény érvényes okt 15-ig!
Kedvezményes részvételi díj: 300€
Normál ár 330€
Részletfizetés lehetséges!
A jelentkezéshez 100 euró előleg befizetése szükséges.

VIZSGA: A tanfolyam után egy yin jóga órát kell tarts (van rá 2 hónapod), legalább egy fő részére- és erről videót kell készíts, amit meg kell osztanod velünk. Valamint egy írásbeli vizsga is van, néhány kérdésre kell elküldened a válaszaidat, szintén emailben. Mindkét munkádról kapsz majd visszajelzést, és online küldjük majd a letölthető OKLEVELET a számodra.

 

A tréningről letölthető jegyzetet biztosítunk minden résztvevőnek (pózok magyar nyelvű leírása, elmélet, stb..)

JELENTKEZEM

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Jelentkezésed 100 € előleggel véglegesítheted, amely nem visszatérítendő lemondás esetén. A teljes részvételi díjból ha a lemondás max 3 hónappal a tanfolyam kezdete előtt történik, az előlegen kívül a befizetett összeg teljesen visszajár. 3-1 hónappal a tanfolyam előtt a vissza nem térítendő előlegen felüli összeg fele visszajár. Egy hónapon belüli lemondás esetén a tanfolyam teljes költsége kifizetendő, nincs visszatérítés.

what we do icon 5
8

év Yin Yoga képzés tanítás

what we do icon 6
52

Yin Yoga képzés worldwide

what we do icon 7
782

Yin Jóga tanítvány