60 órás Yin Jóga Képzés online vagy személyesen Bp-en

Magyarország elsõ Yin Jóga Oktatói Képzése Kata van Doesselaarral
Jóga oktató képzés > 60 órás Yin Jóga Képzés online vagy személyesen Bp-en

60 órás Yin jóga képzés- ONLINE a saját időbeosztásod szerint, vagy személyesen Budapesten

CSATLAKOZZ SZEMÉLYESEN: OKT 11-14. VAGY HALADJ ONLINE A SAJÁT RITMUSODBAN ÉS KEZDD AKÁR MA!
MEGHOSSZABBÍTOTT KEDVEZMÉNYES HATÁRIDŐ: JELENTKEZZ SZEPT. 25 -IG KEDVEZMÉNNYEL ÉS AJÁNDÉKBA KAPOD A 14 ÓRÁS YIN JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ ALAPTANFOLYAMUNKAT(28 000Ft értékben)

Csatlakozz hozzánk

JELENTKEZZ SZEPT 10-ig kedvezménnyel!
Csatlakozz Magyarország első Yin jóga oktatói képzéséhez, mely nem csak oktatóknak szól, hanem azoknak is, akik szeretnének elmerülni a Yin jógában saját gyakorlás céljával. Kata van Doesselaar nemzetközileg elismert jóga oktató tartotta az első Yin jóga képzést Magyarországon, és azóta évente visszajárt, többször is tartani ezt a csodálatosan átalakító belső utazást-képzést.  Kata több, mint 120 yin képzést tartott szerte a világban, és folyamatosan képezi magát (jelenleg akupunktőr tanulmányait végzi és a legújabb fascia -fittness képzéseket), hogy mindig a lehető legpontosabb, tisztább és nagyon gazdag tudásanyagot tudjon átadni, minden képzés alkalmával.

A Yin jóga az ÖNnmagunkkal való kapcsolatot képes erősíteni, megtanulunk befele figyelni, elengedni, elcsendesedni. Hogy megérkezzünk a belső biztonságos térbe, ahol összekapcsolodhatunk Lelkünk valódi természetével. Folyamatos gyakorlásával megtanulunk együttérzőbb, békésebb módon létezni a mindennapokban, amely megnyit Bennünket az ébredés, fejlődés, hazatérés és esetleges gyógyulás útja felé.

A képzést két féle módon végezheted. Az online felkészítő anyagok után vagy tovább folytatod online, a saját ritmusodban, vagy személyesen töltesz el 4 napot Katával Budapesten. Az online felkészítő modul, Kata videóival és előadásaival, kb 20 videó, amivel a saját ritmusodban haladhatsz.
És ezt követi a Yin elmélyülés és oktatói modul, mely szintén online a saját ritmusodban tekinthető meg, egy kb 30 órás további anyag – ahol tovább mélyítheted a Yin gyakorlásod, a yin megértését és integrációját magadban és ahol az oktatói technikákat, ismereteket, gyakorlásokat sajátíthatod el. Vagy személyesen tanulod ezt 4 napban.

A személyes dátum Okt 11-14. 10-18h Budapest, V. ker

A video anyagokhoz korlátlan hozzáférést kapnak a résztvevők, (2 évig).
A 2 év hozzáférésnek köszönhetően bármikor újra ás újra elővehető és átvehető minden. Bármikor gyakorolhatsz Katával.

A kézpéshez most ajándékba kapsz egy Yin jóga alap tanfolyamot, és indul egy online közösségi zárt csoport, ahol Kata rendszeresen anyagokat, kisebb gyakorlásokat is megoszt, és ahol kérdezni is tudsz, illetve, gyakorlótársakkal kommunikálni.

Ha az online módot választod, továbbra is van lehetőség Katával személyesen is egy Yin elmélyülést megtapasztalni, ahol minden kérdésed élőben is felteheted, és további inspirációra tehetsz szert, mert Kata rendszeresen jön Budapestre yin gyakorlásokat tartani.

SZEMÉLYES YIN KÉPZÉSRE JELENTKEZEM OKT 11-14 DÁTUMRA
ONLINE YIN KÉPZÉSRE JELENTKEZEK
Yin Joga ONLINE oktatoi kepzes I.
Yin Joga ONLINE oktatoi kepzes II.
Yin Joga ONLINE oktatoi kepzes III

TEMATIKA ÉS PROGRAM

A képzés programja:
– A yin pózok megismerése, megértése
– Pózok módosításai alkatokhoz, problémákhoz igazítva
– A yin jóga anatómiai hatásai, izületek, izmok, csontrendszer tanulmányozása, egyedi adottságok megértése
– A fascia – mélyebb kötőszöveteink megértése, és tanulmányozása, különböző fasciális technikák megismerése
– Jóga filozófia
– A Yin/Yang egyensúly tanításai
– Az 5 elem megértése a HKO szerint
– Meridiánok, szervek egészsége, megértése, technikák az egyensúlyért
– Buddhista pszichológia
– A szerveink és a lelki hatásaik, az alapvető érzelmek megértése és egyensúlyozása
– Mély, lélek átalakító, tápláló gyakorlások
– Gyakorlások minden szervre, elemre, meridiánra
– Yin-Yang gyakorlások megértése, megtapasztalása, előnyei
– A Yin jóga veszélyei, hogyan tehetjük biztonságossá mindenki számára?
– Gyakorlatsorok összeállítása, közösen, visszajelzéssel, célzottan anatómia, és meridián fókusszal
– Yin jóga átadásának művészete: Mitől születik meg a varázs?
– Hogyan tartsunk gyógyító, tápláló yin teret mások számára
– A saját yin energiánk táplálása- tudatosság
– Tanári adottságok, kvalitások fejlesztése, coaching

oklevél

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE SZEPT. 10-IG KEDVEZMÉNNYEL ÉS TIÉD A YIN JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ ALAPTANFOLYAMUNK AJÁNDÉKBA!

A 60 órás YIN képzés a következő ütemben zajlik:

Kb 10 órányi ONLINE anyag- felkészülés, és bevezetés a Yin jóga alapjaiba. Ezt bármikor kezdheted.
Majd kb 30 óra Elmélyülés Modul online vagy személyesen: Integráció és Yin jóga oktatói képességek fejlesztése.

Személyes képzés 4 napja legközelebb: Okt 11-14  lesz.

Minél hamarabb jelentkezel, annál hamarabb el tudod kezdeni az online felkészülést. A saját ritmusodban.

MEGHOSSZABBÍTOTT KORAI REGISZTRÁCIÓS KEDVEZMÉNY Szept. 25 -ig ÉRVÉNYES! És nem csak kedvezménnyel tudsz most jelentkezni, hanem ajándékba kapod a 14 órás Online Yin jóga és meditáció alaptanfolyamot is.

MILYEN TUDÁST SZERZEK A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL?

A képzés összesen 60 órás, és egy vizsgatanítással zárul, amelyet videón kell elküldened. Erről kapsz visszajelzést, és amennyiben megfeleltél a szempontoknak, akkor egy nemzetközileg akkreditált yin jóga oktatói oklevelet kapsz, amelyet a Yoga Alliance- nál regisztrált. Ezzel bárhol oktathatsz Yin jógát a világban.
A képzés megtanít arra, hogy össze tudj kapcsolódni a saját Yin minőségeddel, és ezt hitelesen, szakszerűen át tudd adni a tanítványaidnak. Megtanulod, hogyan állíts önállóan össze egy yin gyakorlást (akár rövidet vagy hosszút) egy csoport számára, vagy egyéni terápia részeként.
Képes leszel alternatívákat adni a különböző testi adottságokat, problémákat figyelembe véve, valamint képes leszel a yin gyakorláshoz szükséges elfogadó, gyógyító, tudatos, csendes jelenlétre is, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy létrehozd önmagad és mások számára is a légkört és teret, amelyben a yin jóga mély gyógyító ereje megnyilvánulhat.

JELENTKEZEM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Továbbkézpzés lehetséges Katával, így 200órás Yin-Yang, vagy 200órás Yin jóga oktatói
(yin alapmodul, yin haladó modul, csakra yin-flow modul, akupresszúra és Yin jóga) program elvégzésére van lehetőség. Elosztva az elkövetkező 2 évre.

Végzett jógaoktatókat és haladó gyakorlókat is szeretettel várunk.
Lehetsz lelkes kezdő, érdeklődő is!

Illetve, végzett Yin tanítványok is jöhetnek, ha szeretnék a Yin tapasztalataikat frissíteni, illetve a legújabb tartalmakat elsajátítani, hiszen 2014 óta, mióta a képzést Kata létrehozta, sok minden bővült, alakult! A végzett tanítványok 50%-os kedvezménnyel csatlakozhatnak.

Esti ellazulást, mély elengedést segítő Yin jóga gyakorló videó: ->

JELENTKEZÉS

Korai regisztrációs kedvezmény érvényes Szept 25-ig!

Kedvezményes részvételi díj: 280€ (102000 Ft)
Normál ár 330€ (125000 Ft)
Részletfizetés lehetséges!
FIGYELEM: A jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel, ha anyagi akadályokba ütköztél, akkor lehetőséged van igénybe venni egy speciális kedvezményt, melyet Kata csak erre a helyzetre tesz elérhetővé, így további 50 € kedvezménnyel, most 250€- ért tudsz jelentkezni, ha őszintén úgy érzed, hogy nem tudsz most többet fizetni és mégis úgy érzed, fontos lenne, hogy most végezd el ezt a tartalmas képzést.

Azzal a kitétellel tudsz erre a kedvezményre jelentkezni, hogy amint elvégezted a képzést, tartasz legalább 3 órát olyanoknak, akiknek most ebben a stresszes időszakban nagy szükségük van rá, hogy tovább add a jót.

VIZSGA: A tanfolyam után egy yin jóga órát kell tarts legalább egy fő részére- és erről videót kell készíts, amit meg kell osztanod velünk. Valamint egy írásbeli vizsga is van, néhány kérdésre kell elküldened a válaszaidat, szintén emailben. Mindkét munkádról kapsz majd visszajelzést, és online küldjük majd a letölthető OKLEVELET a számodra.

A tréningről letölthető jegyzetet biztosítunk minden résztvevőnek (pózok magyar nyelvű leírása, elmélet, stb..)

JELENTKEZEM

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

ONLINE KÉPZÉSRE JELENTKEZÉS: Jelentkezésed a 102000 FT / 280 € befizetésével véglegesítheted, vagy választhatod a két részletben utalást is, két hónapra lebontva. Így az anyagokat is két részletben kapod meg.  Online képzésről lévén szó, nincs lehetőség visszatérítésre.
SZEMÉLYES KÉPZÉSRE JELENTKEZÉS: helyedet 50 000 ft előleggel foglalhatod. A fennmaradó összeget később rendezheted.

what we do icon 5
8

év Yin Yoga képzés tanítás

what we do icon 6
52

Yin Yoga képzés worldwide

what we do icon 7
782

Yin Jóga tanítvány

Nerina

Yin képzés

Nagyon hálás vagyok, hogy Tőled tanulhatok, fantasztikus volt minden perce az oktatásnak, nagyon sokat adott! Annyira inspiráló vagy és hatalmas tudást szereztél az évek során! Öröm tőled tanulni! Köszönöm! Remélem még a jövőben el tudok nálad végezni képzéseket!

Aniella

Yin képzés

Nagyon köszönöm neked a profi oktatást és legfőképpen a tiszta, figyelő jelenlétedet!

Yin képzés

Elkezdtem a képzést 🙂 🙂 nagyon-nagyon tetszik!! Igyekszem utolérni, kicsi káosz van most az életünkben,de a yin segíteni fog!! 🙂 Puszi! Tündi

Gabriella

Yin joga képzés

Drága Kata ! Végtelen hála Neked a képzésért. Életre szóló ajándékot kaptam úgy mindenestül. Köszönöm, köszönöm , köszönöm. Szerintem többször vissza fogok térni sok-sok videóhoz,. Az első perctől az utolsóig imádtam és teljes flowban voltam. Namaste, hála, Áldás : G