0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
 

50 órás Csakra yin & yin flow jóga oktatói képzés

60órás Chakra Balance Yin&Yin Flow Képzés Kata van Doesselaarral Budapesten 2021 dec 14-19
Jóga oktató képzés > 50 órás Csakra yin & yin flow jóga oktatói képzés

50 órás Csakra Yin&Yin Flow jóga képzés
felvételről-ONLINE (saját időbeosztás)
vagy személyesen, élőben
 Dec 16-20, 2024.

50 órás Csakra Balance Yin&Yin Flow Jóga Oktatói Képzés – online- a saját ritmusodban Kata van Doesselaarral!
Jelentkezz most, és ajándékba kapod a Yin jóga alaptanfolyamunkat is.
Minden videóhoz 2 év hozzáférést kapsz.
Ez az oktatóképzés az 5 napos tréning kiváló minőségű videó felvételeiből áll. VAGY kapcsolódhatsz élőben is online dec 11-15.-én. Az egyedülálló képzés programja a Yin jóga és a yin flow (meditatív flow) ötvözete, a csakrák fókuszával.
Minden csakra működése kihat az egészségünkre, kiteljesedésünkre és az életünk különböző területeire.
Ha megértjük a csakráinkat és megtanuljuk tudatosan harmonizálni a működésüket, a csakrákhoz tartozó életterületeken is pozitív változásra számíthatunk.
Minden csakrához tanulsz külön gyakorlatsorokat, yin jóga és yin flow stílusban, amivel áramlásba, egyensúlyba hozhatod a működésüket és megértheted mélyebb szinten az életed energetikai dinamikáit. Tanulunk mudrákat, mantrákat, és jóga filozófiát, energetikai tanításokat, és tudatos élet tanításokat is minden csakrához.
Külön hangsúlyt fektetünk a szekvenciák, óra vázlatok, gyakorlatsorok kreatív és energetikailag tiszta tervezésére és létrehozására.
Nyisd meg magad a szubtilis energiákra, és engedd hogy tudatosságod kiterjedjen az életed minden területére.
– Mudrák, mantrák, szekvenciák. Fantasztikus belső utazás, Önmagad Teljességébe.
Az oktató képzésünkön megtanulod mindezt harmónikus, leföldelt és szakszerű módon átadni, egyszerűen és tisztán a tanítványaidnak is.

JELENTKEZEM MEGRENEDELM

CSAKRA EGYENSÚLY

csakra yin online kepzes
csakra yin online kepzes

Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált képzés

Akkreditált képzés: Ez az Oktató képzés a nemzetközi Yoga Alliance által hitelesített és akkreditált. 50 órás oklevelet kapsz a tanfolyam és a vizsga munkád elvégeztével.

A saját ritmusodban haladhatsz: A képzés anyagaihoz a jelentkezésed véglegesítése után hozzáférést kapsz, és innentől a saját ritmusodban haladhatsz a videókkal és jegyzetekkel. Minden anyaghoz 2 éves hozzáférést kapsz, így annyiszor nézhetsz végig anyagokat, ahányszor csak szeretnéd. Mindezt az otthonod kényelméből.

Interaktív FB csoport: Tagja leszel egy zárt FB csoportnak, ahol megoszthatod tapasztalataid, inspirációid, kérdéseid. És választ is kapsz a menet közben felmerülő kérdésekre.Légy Te is tagja az online jóga közösségünknek!

Tanulj Kata van Doesselaartól, az egyik legtapasztaltabb nemzetközi Yin jóga Tanártól, aki több, mint 80 yin képzést tartott már világszerte.

Katáról: A tréninget Kata van Doesselaar nemzetközi jógaoktató és oktatóképzés vezető tartja, aki jelenleg Ibizán él, és ott tartja havi rendszerességgel az oktató képzéseit.

Kata szenvedélye a jóga gyógyító és tudatosság növelő tulajdonságainak megnyitása, átadása.
Az elmúlt 9 évben több mint 100 yin jóga oktatói képzést tartott szerte a világban. A csakra yint és yin flow képzést személyesen dolgozta ki, hozta létre és 5 éve oktatja.

Kata 2013 óta tart Magyarországon rendszeresen Jóga oktatói képzéseket, leginkább Magyarország első Yin jóga oktatói képzése révén ismerheted. Kata mélyen elkötelezett a Yin yoga gyógyító és tápláló, istennői minőségeinek átadásában.

JELENTKEZEM

Mi a Csakra Yin és Csakra Yin flow jóga?

A csakra yin jóga tulajdonképpen a yin jógának olyan gyakorlata, ahol tudatosan a csakrákkal is dolgozunk a yin anatómiai  és fizikai testi hatásai mellett. Meditatív, energetizáló jóga stílus, amelyben 3-5 percig passzívan tartunk ki pózokat, és közben a tudatunkkal, a lélekzettel, vizualizációval a csakrákkal is dolgozunk.
A csakra yin flow egy meditatív flow stílusú gyakorlás, melynek során gyengéd áramló mozdulatokkal stimuláljuk a csakrák működését. Nagyon harmonizáló, nyugtató és kioldó hatású gyakorlás.

De mi is a Yin jóga és a yin minőség?
A yin minőség a befogadó, tápláló, passzív, feltöltő, regeneráló minőség, melyre mindannyiunknak szüksége van, főleg egy pörgős, hajtós világban. Ez a feminin, ős- anyai minőség, mely elfogad, beölel, kiold, és stabilizál.
Erre végtelenül nagy szüksége van a mai kor emberének, mert kiszakadtunk egy egyensúlyból és a yang erők túlsúlyba kerülésével a természetes tápláló ciklusok a háttérbe szorultak és a romboló, kimerítő kihasználó ciklus működik erőteljesen.. a világunkban, és sokszor önmagunkban is főleg akkor, amikor nem gondoskodunk a saját testi, lelki és szellemi szükségleteink szeretettel való táplálásáról, illetve a Föld fenntartásáról.

Ez a képzés visszacsatol majd az EGYSÉGbe és inspirálni fog abban, hogy miként tudod ezt átadni másoknak tehetséggel és tudással, bölcsességgel és együttérzéssel.

gyoker csakra

PROGRAM:

Megismerjük minden csakrának az elméleti, filozófiai hátterét, majd minden csakrához yin gyakorlatsorokat, yin pózokat, mudrákat és mantrákat tanítási technikákat, illetve egy- egy gyengéd meditatív gyakorlatsort (csakra yin flowt)tanulunk, ami beindítja, illetve harmonizálja a csakrának az áramlását.

Ezeket kombinálhatod is, illetve választhatsz hogy Yin flow-val, vagy yinnel támogatod meg az egyes csakrákat.

Tanulunk még  egyéb technikákat is a csakrák harmonizálásra, pl esszenciális olajokról, ételekről, és a csakra yin jóga órákhoz használatos zenékről is szó lesz.
Külön hangsúlyt fektetünk majd arra is, hogy megtanuljunk gyakorlatsorokat létrehozni egyénileg is.
Mivel a videókhoz 2 évig kapsz hozzáférést így van lehetőséged valóban integrálni a tanultakat, és mindig tudsz Katával újra gyakorolni. Pontossággal.

napfonat csakra

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓ

Jelentkezési feltételek:
– Jelentkezhetsz a saját gyakorlásod mélyítésére, fejlesztésére, akkor is, ha nem vagy jóga oktató, csak szeretnél fejlődni, tudatosodni, és módszereket tanulni arra, hogyan hozz létre egyensúlyt az életedben.
– ha oktató vagy, vagy szeretnél azzá válni, a képzés alapfeltétele, hogy tisztában légy a Yin jóga alapfogalmaival, hogy egy alap yin képzést már elvégeztél. Mert a yin jóga alapfogalmait itt nem fogjuk már tisztázni, hanem azokra fogunk építeni.
– Jelentkezz most és ajándékba kapod Kata 14 órás Yin jóga alaptanfolyamát. Amit mindenképp ajánlanánk a yin jóga ismeretek felfrissítésére.
– Ez a modul része a 200 órás Yin jóga képzésnek (Yoga Alliance allreditáció), hozzáadhatod az összes többi modult, ahogy az itt szerepel, vagy elvégezheted önállóan is.
– A képzést elvégezheted online, a saját ritmusodban, vagy élőben, személyesen decemberben, illetve LIVE streaming élő online  módon.
– A Személyes részvételhez a helyszín Budapest,. V. ker. Max 10 fő létszámmal.

JELENTKEZEM
torok csakra

RÉSZVÉTELI DÍJ

Jelentkezz most kedvezménnyel Március 30-ig és ajándékba kapod a 28000 Ft értékű Yin jóga és meditáció alap tanfolyamunkat is.

KEDVEZMÉNYES ÁR: 300 €
NORMÁL ÁR:  330€,  Június 30 után.

korona csakra

JELENTKEZÉS

A tanfolyami díj nem visszaterítendő, lemondás esetén.

A képzés része lehet a 200 óras Yin Yoga (Nemzetközi yoga alliance által akkreditált) képzésnek (Yin jóga alap modul, Csakra Yin modul, Akupresszúra és Yin modul, Haladó yin modulok kombinációjában

A modulok 2024-ban folyamatosan kerülnek megrendezésre.​

JELENTKEZEM
Ébredés