200 órás Yin jóga oktatói képzés

A nemzetközi Yoga Alliance által akkreditált
Jóga oktató képzés > 200 órás Yin jóga oktatói képzés

200 órás Yin jóga képzés

Csatlakozz Magyarország első, a nemzetközi Yoga Alliance által akkreditált 200órás Yin jóga oktatói képzéséhez. Amely egy holisztikus képzés, és célja a test, lélek, szellem egyensúlyának a támogatása.
A 200 órás (valójában több, mint 230órás) Yin képzést Kata van Doesselaar vezeti.
A képzés november 18-án indul!

Mi is a Yin jóga?

Egy meditatív jóga stílus, melyben a pózokat hosszan (min.3-5 perc) tartjuk ki, passzív módon, úgy, hogy tulajdonképpen a gravitáció vonzására bízzuk magunkat. Így egy belső elengedettség állapotába kerülünk, ami nagyon jól kikapcsolja az elmét, és segít egy szabadabb belső Jelen-Lét-be megérkezni. Ugyanakkor a fizikai síkon a mélyebb kötőszövetekkel és ízületekkel, valamint energia csatornákkal és szervekkel dolgozunk, hogy stimuláljuk a test harmonikus energiaáramlását és ezáltal nyíljunk meg az átalakulásra, tudatosodásra, gyógyulásra, elcsendesedésre..mikor mire van szükségünk.
A Yin jóga egy terapeutikus műfaj, melyet, ha tudatosan és alázattal gyakorolunk sok csodában lehet részünk.
JELENTKEZEM
200 oras yin joga oktatoi kepzes

Miből is áll a program:

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

ikonok kepzes modulokhoz 1

4 nap élő Yin alap modul (Személyesen Bp-en) vagy online streaming + 24órás videó anyag

Elsajátítod a Yin jóga művészetét. Megtanulod a pózokat, módosításokat, fascia (mély kötőszövet) alapokat, szekvenciálást, a yin energia behívásának és átadásának művészetét, megérted majd hogy mi a szervek energetikai, mentális és érzelmi háttere, és hogyan tudsz a személyiségeden mélyen dolgozni a yin jóga segítségével, hogyan tudod magadat és másokat is egy békésebb, bölcsebb, tudatosabb élethez hozzásegíteni, az önvalóval kapcsolódni. Részletesen itt olvashatsz a Yin Alap modulról:

ikonok kepzes modulokhoz 2

3 nap Meditáció, Szakrális légzés, tudatosság, filozófia - Személyesen Bp-en (vagy streaming online)

Elsajátítjuk annak a képességét, hogy a légzésünkön, meditációkon, tudatnyitáson keresztül tudjunk összekapcsolódni a forrással. Elmélyülünk jóga folozófiában, Buddhista filozófiában,meditációkban, valamint a Szakrális Lélekzetben. Ezt a gyógyító, átalakító, ébresztő Lélek-zetet Dr Norma Delaney tanította éveken keresztül Katának, az együttérzés lélekzetének is hívhatjuk. Annak a művészete, hogy miként tudunk kinyílni a bennünk ÉLŐ forrásra, isteni esszenciára és hogyan tudjuk általa átformálni az életünket, és a Jelen-Létünket. Amennyiben ezt a Lélekzetet és a kitágult tudatos jelenlétet alkalmazod a jóga óraidon is nagyobb, erőteljesebb gyógyító teret, energiát tudsz létrehozni. És így elősegítheted a Csoda megtörténését másokban is.

ikonok kepzes modulokhoz 3

6 nap Haladó Yin jóga modul (személyesen Bp-en)

Továbbfejlesztjük magunkban a Yin jóga átadásának lehetőségeit. Felfedezzük, miként vihetünk be filozófiát, szakrális témákat, tulajdonságokat egy-egy yin jóga gyakorlásba- új szekvenciális módok, segédeszközök kreatív használata, meditáció vezetés továbbfejlesztése, fascia ismeretek specifikus elméleti és gyakorlati bővítése, labdával triggerpontok oldása szekvenciákban, terápiás alkalmazások Kínai Gyógyászati ismeretek tovább bővítése. Részletesen itt olvashatsz a Yin Haladó modulról:

ikonok kepzes modulokhoz 4

6 nap Csakra Balance Yin/Yin Flow modul (személyesen Bp-en) Csakra ismeretek, jóga filozófia, pszichológia, mozgás alkímia

Megtanuljuk, hogyan hozz létre egy mozgás meditációt a csakrák működésének megtámogatására, és hogy miként alakíthatod át az életed, ha tudatosan és képzetten dolgozol a csakrákkal Yin és Yin flow stílusban tanulunk majd minden csakrához szekvenciákat Részletesen itt olvashatsz a Csakra Balance modulról:

ikonok kepzes modulokhoz 5

4 nap Akupresszúrás Yin modul (személyesen Bp-en vagy live streaming)

Tanuld meg, hogyan teheted még hatékonyabbá a yin jóga gyakorást és tanítást, és hogyan fokozhatod a terápiás hatást az akupresszúrás pontok és pózok kombinálásával. Egy-egy aku-yin óra önmagában felér egy masszázs, egy energiakezelés és egy relaxációval.

ikonok kepzes modulokhoz 6

A Magyarországi első 200 órás Yin Jóga képzésre Téged is szeretettel várunk!

A modulok személyesen és online (élőben) kerülnek átadásra. Amennyiben valamelyik modult elvégezted már Katával, lehetőség van csak a hiányzó modulokat elvégezni, hogy elérhesd a 200órás szintet. A vizsga gyakorlatban és írásban is történik, minden egyes modul után. Ha mindegyik modult sikeresen elvégzed, szert tehetsz a 200órás Yin Yoga nemzetközi tanári diplomára

Tekintsd meg a modulok időpontjait!
Ha már elvégeztél néhány modult, a hiányzók hozzáadásával Te is akkreditált 200 órás végzettséget szerezhetsz.

YIN MODUL Online és Személyesen Bp-en:
Nov 18-21.  (illetve online felkészítő anyag, kb 21 óra)

CSAKRA BALANCE MODUL (BP és online)
Febr 1-6.  2022

SZAKRÁLIS LÉLEKZET & MEDITÁCIÓ MODUL (Személyes vagy online): Máj 13-15 Bp és live streaming.

HALADÓ YIN MODUL (BP) :
Jún 15-19, 2022

AKUPRESSZÚRA-YIN modul személyesen Bp. vagy live streaming:
Július 21-24.

Gyakorló Yin jógásokat és végzett jógaoktatókat is szeretettel várunk.

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

Részvételi díj:

EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL Okt 15-ig való jelentkezés esetén az 5 modul csupán 1200€
előleget befizetve (400€)
Okt 15 után 1350€
Részletfizetés lehetséges!
Ha csak egy-egy modulra jönnél, modulonként az ár 300€.
Kivéve Aku-yin modul: 220€
a Szakrális lélekzet modul ára 100€
Minden modulhoz kapsz magyarnyelvű jegyzetet.

<- A képzésről bemutatkozó videót itt találsz

JELENTKEZEM

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az előleg (400€) nem visszatérítendő lemondás esetén. A teljes részvételi díjból ha a lemondás max 3 hónappal a tanfolyam kezdete előtt történik az előlegen kívül a befizetett összeg teljesen visszajár. 3-1 hónappal a tanfolyam előtt a vissza nem térítendő előlegen felüli összeg fele visszajár. Egy hónapon belüli lemondás esetén a tanfolyam teljes költsége kifizetendő, nincs visszatérítés. Esetleg másik alkalommal végezheted el a modulokat, ha erre van lehetőség- egyeztetés után.

Esti ellazulást, mély elengedést segítő Yin jóga gyakorló videó: ->

JELENTKEZEM
what we do icon 5
8

év Yin Yoga képzés tanítás

what we do icon 6
52

Yin Yoga képzés worldwide

what we do icon 7
782

Yin Jóga tanítvány