200 órás női Yin jóga oktatói képzés

A nemzetközi Yoga Alliance által akkreditált
Jóga oktató képzés > 200 órás női Yin jóga oktatói képzés

200 órás női Yin jóga képzés

Csatlakozz Magyarország első, a nemzetközi Yoga Alliance által akkreditált 200órás Yin jóga oktatói képzéséhez. Amely egy holisztikus képzés, és célja a test, lélek, szellem egyensúlyának a támogatása.
A 200 órás Yin képzést Kata van Doesselaar vezeti.
A képzést bármikor elkezdheted az első két online modullal: melyek a Yin jóga 60 órás képzés és a Csakra Yin képzés!

Mi is a Yin jóga?

Egy meditatív jóga stílus, melyben a pózokat hosszan (min.3-5 perc) tartjuk ki, passzív módon, úgy, hogy tulajdonképpen a gravitáció vonzására bízzuk magunkat. Így egy belső elengedettség állapotába kerülünk, ami nagyon jól kikapcsolja az elmét, és segít egy szabadabb belső Jelen-Lét-be megérkezni. Ugyanakkor a fizikai síkon a mélyebb kötőszövetekkel és ízületekkel, valamint energia csatornákkal és szervekkel dolgozunk, hogy stimuláljuk a test harmonikus energiaáramlását és ezáltal nyíljunk meg az átalakulásra, tudatosodásra, gyógyulásra, elcsendesedésre..mikor mire van szükségünk.
A Yin jóga egy terapeutikus műfaj, melyet, ha tudatosan és alázattal gyakorolunk sok csodában lehet részünk.
JELENTKEZEM
200 oras yin joga oktatoi kepzes

Miből is áll a program:

Nézd meg, hogyan épül fel a képzésünk.

ikonok kepzes modulokhoz 1

Yin jóga képzés alap modul online előre felvett kb 35 óra anyag+ 24órás felkészítő videó anyag

Elsajátítod a Yin jóga művészetét. Megtanulod a pózokat, módosításokat, fascia (mély kötőszövet) alapokat, szekvenciálást, a yin energia behívásának és átadásának művészetét, megérted majd hogy mi a szervek energetikai, mentális és érzelmi háttere, és hogyan tudsz a személyiségeden mélyen dolgozni a yin jóga segítségével, hogyan tudod magadat és másokat is egy békésebb, bölcsebb, tudatosabb élethez hozzásegíteni, az önvalóval kapcsolódni. Részletesen itt olvashatsz a Yin Alap modulról:

ikonok kepzes modulokhoz 2

2 nap Meditáció, Szakrális légzés, tudatosság, filozófia - Személyesen Bp-en (vagy streaming online)

Elsajátítjuk annak a képességét, hogy a légzésünkön, meditációkon, tudatnyitáson keresztül tudjunk összekapcsolódni a forrással. Elmélyülünk jóga folozófiában, Buddhista filozófiában,meditációkban, valamint a Szakrális Lélekzetben. Ezt a gyógyító, átalakító, ébresztő Lélek-zetet Dr Norma Delaney tanította éveken keresztül Katának, az együttérzés lélekzetének is hívhatjuk. Annak a művészete, hogy miként tudunk kinyílni a bennünk ÉLŐ forrásra, isteni esszenciára és hogyan tudjuk általa átformálni az életünket, és a Jelen-Létünket. Amennyiben ezt a Lélekzetet és a kitágult tudatos jelenlétet alkalmazod a jóga óraidon is nagyobb, erőteljesebb gyógyító teret, energiát tudsz létrehozni. És így elősegítheted a Csoda megtörténését másokban is.

ikonok kepzes modulokhoz 3

5 nap Haladó Yin jóga modul (személyesen Bp-en)

Továbbfejlesztjük magunkban a Yin jóga átadásának lehetőségeit. Felfedezzük, miként vihetünk be filozófiát, szakrális témákat, tulajdonságokat egy-egy yin jóga gyakorlásba- új szekvenciális módok, segédeszközök kreatív használata, meditáció vezetés továbbfejlesztése, fascia ismeretek specifikus elméleti és gyakorlati bővítése, labdával triggerpontok oldása szekvenciákban, terápiás alkalmazások Kínai Gyógyászati ismeretek tovább bővítése. Részletesen itt olvashatsz a Yin Haladó modulról:

ikonok kepzes modulokhoz 4

50 órás Csakra Balance Yin/Yin Flow modul online, rögzített anyagok. Csakra ismeretek, jóga filozófia, pszichológia, mozgás alkímia

Megtanuljuk, hogyan hozz létre egy mozgás meditációt a csakrák működésének megtámogatására, és hogy miként alakíthatod át az életed, ha tudatosan és képzetten dolgozol a csakrákkal Yin és Yin flow stílusban tanulunk majd minden csakrához szekvenciákat Részletesen itt olvashatsz a Csakra Balance modulról:

ikonok kepzes modulokhoz 5

5 nap Akupresszúrás Yin modul (személyesen Bp-en vagy live streaming)

Tanuld meg, hogyan teheted még hatékonyabbá a yin jóga gyakorást és tanítást, és hogyan fokozhatod a terápiás hatást az akupresszúrás pontok és pózok kombinálásával. Egy-egy aku-yin óra önmagában felér egy masszázs, egy energiakezelés és egy relaxációval.

ikonok kepzes modulokhoz 6

A Magyarországi első 200 órás Yin Jóga képzésre Téged is szeretettel várunk!

A modulok személyesen és online (élőben) kerülnek átadásra. Amennyiben valamelyik modult elvégezted már Katával, lehetőség van csak a hiányzó modulokat elvégezni, hogy elérhesd a 200órás szintet. A vizsga gyakorlatban és írásban is történik, minden egyes modul után. Ha mindegyik modult sikeresen elvégzed, szert tehetsz a 200órás Yin Yoga nemzetközi tanári diplomára

Tekintsd meg a modulok időpontjait!
Ha már elvégeztél néhány modult, a hiányzók hozzáadásával Te is akkreditált 200 órás végzettséget szerezhetsz.

YIN MODUL Online :
Rögzített anyag, amivel haladhatsz a saját tempódban(illetve online felkészítő anyag, összesen kb 60 óra)

CSAKRA BALANCE MODUL (online)
Rögzített online videó anyag, 50 óra

SZAKRÁLIS LÉLEKZET & MEDITÁCIÓ MODUL (online):
Július 29-31 2023. személyesen Bp./vagy live streaming

HALADÓ YIN MODUL (BP) :
Dec 9-13 , 2023

AKUPRESSZÚRA-YIN modul személyesen Bp. vagy live streaming:
Május 27-31, 2023

Gyakorló Yin jógásokat és végzett jógaoktatókat is szeretettel várunk.

Jelentkezés emailben a info@azujenergia.hu cimen

Részvételi díj:

EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL
Március 30-ig való jelentkezés esetén az 5 modul csupán 1250€
előleget befizetve (400€)
Március 30. után 1350€
Részletfizetés lehetséges!
Ha csak egy-egy modulra jönnél, modulonként az ár 300€.
a Szakrális lélekzet modul ára 120€
Minden modulhoz kapsz magyarnyelvű jegyzetet.

<- A képzésről bemutatkozó videót itt találsz

JELENTKEZEM

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az előleg (400€) nem visszatérítendő lemondás esetén. A teljes részvételi díjból ha a lemondás max 3 hónappal a tanfolyam kezdete előtt történik az előlegen kívül a befizetett összeg teljesen visszajár. 3-1 hónappal a tanfolyam előtt a vissza nem térítendő előlegen felüli összeg fele visszajár. Egy hónapon belüli lemondás esetén a tanfolyam teljes költsége kifizetendő, nincs visszatérítés. Esetleg másik alkalommal végezheted el a modulokat, ha erre van lehetőség- egyeztetés után.

Esti ellazulást, mély elengedést segítő Yin jóga gyakorló videó: ->

JELENTKEZEM
what we do icon 5
8

év Yin Yoga képzés tanítás

what we do icon 6
52

Yin Yoga képzés worldwide

what we do icon 7
782

Yin Jóga tanítvány

Mit mondanak a tanfolyamról a tanítványaink?

Nerina

Nagyon hálás vagyok, hogy Tőled tanulhatok, fantasztikus volt minden perce az oktatásnak, nagyon sokat adott! Annyira inspiráló vagy és hatalmas tudást szereztél az évek során! Öröm tőled tanulni! Köszönöm! Remélem még a jövőben el tudok nálad végezni képzéseket!

Aniella

Nagyon köszönöm neked a profi oktatást és legfőképpen a tiszta, figyelő jelenlétedet!

Elkezdtem a képzést 🙂 🙂 nagyon-nagyon tetszik!! Igyekszem utolérni, kicsi káosz van most az életünkben,de a yin segíteni fog!! 🙂 Puszi! Tündi

Gabriella

Drága Kata ! Végtelen hála Neked a képzésért. Életre szóló ajándékot kaptam úgy mindenestül. Köszönöm, köszönöm , köszönöm. Szerintem többször vissza fogok térni sok-sok videóhoz,. Az első perctől az utolsóig imádtam és teljes flowban voltam. Namaste, hála, Áldás : G

Szuper tanfolyam.

Szuper tanfolyam.

Kiss Géza

Nagyon jól éreztem magam

Nagyon jól éreztem magam

Varga Izabella

Remek tanfolyam

Remek tanfolyam

Nagy Beáta

Szuper tanfolyam

Fantasztikus volt a tanfolyam.

Kiss Ramóna