Resztoratív Jóga Képzés Szakrális Női energiákkal személyesen és online

Jóga oktató képzés > Resztoratív Jóga Képzés Szakrális Női energiákkal személyesen és online

Egyedülálló képzés: Resztoratív Jóga szakrális női energiákkal..A pihenés művészete

A resztoratív jóga egy nagyon gyógyító, tápláló jógafajta, ahol feloldódunk
gyönyörűen alátámasztott gyengéd pózokban, sok segédeszközzel.
Megtapasztaljuk az ősi, egyszerű és gyengéd pózokat minden erőfeszítés nélkül...
csak finoman, puhán és jól esően. A pózok, a lélegzet és a nyugalom lehetővé teszik számunkra, hogy mélyen megpihenjünk és feltöltődjünk, megfiatalodjunk. Következő időpont: Aug 29-Szept 1 BP és online , valamint Szept 8 du (online)

Ismerd meg a restorative jógát!

Ez a jógagyakorlás segít pihenni, elengedni, ellazulni, érezni a támogatást és meghallani a valódi szükségleteinket.Ezenkívül segíti az érzelmi sebek gyógyulását és végüli elengedését. Kiváló azok számára, akik nagyon intenzív, kihívásokkal teli időszakot élnek, vagy mentális stressz alatt állnak, esetleg fizikai sérülésekkel vagy érzelmi nehézségekkel küzdenek.

A hagyományos Restorative jógán túl a Goddess Restorative Yoga egy lépéssel tovább visz Téged a kiteljesedésed felé…

JELENTKEZEM
goddess restorative joga 1

Miről szól a Goddess Restorative Jóga?

A Goddess Restorative jóga azt jelenti, hogy egy gyönyörű női energiát hívunk meg, hogy tápláljon bennünket. Mert ha teljesen ellazulunk, könnyebben kapcsolódunk valódi énünkhöz. Így ráébredhetünk saját bölcsességünkre és a belső Istennőre, amely a végső anyai energia.

Ily módon a Goddess helyreállító jógával tudatosan dolgozunk az isteni női energia felébresztésén, és ezáltal ez a gyakorlat a beteljesülés, az egészség, a jólét, a boldogság és a bőség felé vezető utazássá válik. A Goddess Restorative Jóga képzéesen a resztoratív pózokat és szekvenciákat, a fascia felszabadító technikákat és szekvenciákat, valamint a Goddess Yoga Nidrát gyakoroljuk, tanuljuk és használjuk.

Mindezek az eszközök segítenek bennünket abban, hogy mélyen elengedjük magunkat, és megnyíljunk a legfényesebb lehetőségeink felé. És ennek az utazásnak az a szépsége, hogy ahelyett, hogy keményen dolgoznánk ezekért a potenciálokért, megtanuljuk egyszerűen hagyni, hogy kiteljesedjenek…

Hiszünk abban, hogy jelenleg olyan időszakban élünk, amikor elengedhetetlen, hogy megtanuljunk pihenni, feltöltődni és újra kapcsolódni a belső szentséghez.

A világjárvány óta a legtöbb ember szenved valamilyen módon a krónikus stressztől, és az Goddess Restorative Jóga csodálatos gyógymód erre. Ezért szeretnénk szenvedélyesen megosztani ezt a csodát, egy oktatóképzés formájában, hogy az új tanárok ott osszák meg ennek ajándékait, ahol szükség van rá…

JELENTKEZEM

Mély relaxáció

Tanuld meg teljesen elengedni Magad..és pihenj

Kötelezd el magad a saját egészségedért

Több energia, kevesebb stressz, mélyebb jelen-lét..Boldogság.

goddess restorative joga ikon 1 1

Támogasd a tested

Találd meg a számodra legmegfelelőbb pózt és módosításokat

Mély relaxáció

Tanuld meg teljesen elengedni Magad..és pihenj

Az önelfogadás ás önszeretet kiegyensúlyoz

Tanulj meg földelődni, és harmónikusan befogadóvá válni

Tapasztalatból taníts másokat

Tanuld meg, hogyan add át a restorative Jógát tisztán és szakszerűen

Tanuld meg, hogyan segíthetsz másoknak

Értsd meg a tanítványaid valódi szükségleteit:

A Goddess Restorative Yoga
külünösen ajánlott azoknak:

 • Akik Erős mentális / érzelmi / pszichés stresszben szenvednek
 • Akik Krónikus stressz hatása alatt vannak
 • Akik Kimerültek, kiégtek, krónikus fáradtság szindrómában szenvednek, vagy depressziósak
 • Akik Alvás zavar és emésztési problémákkal kűzdenek,
 • Akik testi sérülések miatt óvatosságra vannak intve
 • akiknek túlterhelt az idegrendszerük,
 • olyan nők számára, akik hormonális változásaik miatt szenvednek – menopauza, szülásutáni, premenstruális, intenzitások
 • bárki számára, akik nagy változásokban vannak benne. Intenzív életszakaszt élnek.
 • Akiknek problémát jelent az önelfogadás, önszeretet
goddess restorative joga ikon 2

Sophie Spark
Nagy Britannia

“Nagyszerűen struktúrált oktatói képzés, teljesen késznek érzem magam arra, hogy átadhassam másoknak ezt a gyönyörű anyagot és energiát”

” Köszönöm Kata a gyönyörűen tápláló és informatív tanfolyamot.
Nagyon nagyra értékelem a mélyreható tudásod és azt a gondosságot, amelyet ennek a képzésnek a felépítése során tanúsítottál. Felkészültnek érzem magam arra, hogy ezekkel a gyakorlatokkal tápláljam magam, és továbbadjam őket a tanítványaimnak.”
Stevie, jóga- és meditációs tanár.

Goddess Jóga Nidra

Mi a Goddess Yoga Nidra? A jóga nidra egy ősi technika, amelyet jógikus alvásnak is neveznek. Konkrét lépéseken keresztül a relaxáció mélyebb állapotába vezetünk, ahol az elme már nem aktív, de a tudatosság jelen van. Így egész rendszerünk , sejtszinten megfiatalodik, és egy kitágult létállapotba kerülhetünk, ahol a megrekedt energiák, elraktározott érzelmek és feszültségek felszabadulhatnak, ahogy kiterjedünk.
Megtanulsz egy erőteljes Goddess Yoga Nidra szekvenciát, amelyen keresztül együtt fogunk dolgozni

A szakrális nőiség esszenciájával. Ebben a mély meditációs állapotban a vizualizáció, a testtudat és a légzés lesznek eszközeink. Megtanulod, hogyan vezesd végig tanítványaidat szakszerűen ezen az intenzív és mélyen átalakító, aktiváló folyamaton keresztül, ezzel támogatva őket abban, hogy kibontakoztathassák legfényesebb, bennükrejlő potenciáljaikat..

goddess restorative joga ikon 2

Stevie F.
Nagy Britannia

Női szakralitás

Szakrális légzés foglalkozások

Mi a Szakrális lélegzet? Már az ókorban is tudták az emberek, hogy a lélegzetvételen keresztül lehetséges az összekapcsolódás minden létezővel, és a saját Lelkünkkel is. Kapukat lehet megnyitni általa.. Kr.u. 200 körül a tantrikus buddhisták ismerték a leheletet mint eszközt, amin keresztül lehorgonyozzuk magunkat Szellemi természetünkbe, meghívva Lelkünket/Szellemünket/Isteni esszenciánkat, hogy testet öltsenek ebben a jelenlegi életben. A lélegzetvételen keresztül egyre többet földelünk a teljes jelenlétünkből, és mély potenciálokat ébresztünk fel a Szeretetre, Beteljesülésre, Növekedésre, Erősödésre… és isteni vezetést hívhatunk meg életünkbe. Ezt a lélegzetet Ernonak és Katának Dr. Norma Delaney Lélegzetmester tanította meg, sok éves képzés és közös gyakorlás során.

oklevél

Fedezd fel az integráció útját

Azt is megtudhatod, hogyan integrálhatók a testünkben és sejtjeinkben tárolt érzelmi energiák vagy traumák… a valódi gyógyulási folyamat befejezése érdekében.
Ezeknek a feloldatlan élményeknek az integrálása lényegében segít felszabadítani az energiablokkokat, érzelmi történeteket és traumákat. Ezzel természetesen kitágulhatunk teljességünkbe.
Ez az átalakulás alapvető változást hoz a tudatosságodban és az életszemléletedben. Megtanulod, hogyan lépd meg a beteljesülésed felé vezető lépéseket biztonságos módon, a lelked által vezérelve.

Vizsga és Oklevél

Ha van lehetőséged, kérjük olvasd el Judith Lasater – Relax and Renew: Restful Yoga for Stressful Times – angol nyelvű könyvét.

Ez az online jógatréning a Yoga Alliance®-nél YACEP képzésként van regisztrálva: „Továbbképzésként”

Ez azt jelenti, hogy ezeket az órákat hozzáadhatod a regisztrált tanfolyami óráidhoz, amelyeket 3 évenként kell hozzáadnod, ha már regisztrált jógaoktató vagy. De ezt az 40 órát úgy is felhasználhatod, hogy beleszámítod a 200 órás / 300 órás / 500 órás RYT képzési órákba, a Rise & Shine Yoga & Awareness Iskola különböző moduljainak elvégzésével teljesíthetsz ki, ha például  még nem vagy jógaoktató. Így idővel más online (vagy személyes) tréningeken is részt vehetsz velünk, hogy elérd a kívánt óraszámokat.

Az oklevél megszerzéséhez:

El kell küldened egy rövid írásbeli kurzusmunkát és egy oktatóvideót (legalább 30 perc)

amelyről visszajelzést kapsz, és a teljesítést követően megkapod az 40 órás Goddess Restorative Oktatói oklevelet.

goddess restorative joga ikon 2

E.D.
Luxemburgból

” átalakító tapasztalat, sok értékes információ – felülmúlta a várakozásomat “

” A Goddess Restorative Yoga TT átformáló élmény volt.

Mivel Kata egy korábbi, csodálatos képzésén már részt vettem, tudtam, hogy a tanfolyam sok értékes információval fog szolgálni. De ez volt az első online jógatanári képzésem, és tényleg felülmúlta az elvárásaimat. Nagyon ajánlom!”!”

Gyönyörű jóga a gyógyuláshoz, töltődéshez, önszeretethez, tápláláshoz

És elvezet egy mélyebb kapcsolathoz az Önvalóval.. 

goddess restorative joga 5

40 órás Goddess Restorative Jóga Oktatói Képzés

 • 40 órás jógatanári képzés Személyesen Bp-en vagy ONLINE: LIVE streamingen keresztül
 • Részletes tanfolyami jegyzet
 • Online közösségi platform a tapasztalatok megosztásához és támogatáshoz
 • 2 éves hozzáférés az összes rögzített videofelvételhez
 • Egyéni visszajelzést Katától a tanfolyami munkáidról

 

REGISZTRÁLJ MA KEDVEZMÉNYVEL  300€ -ért,  350€ helyett.
Dátum: 2024 Augusztus 29-Szept 1
és szept 8 du (14-18h) online

Helyszín: Bp és / vagy online.

JELENTKEZEM