0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
 

21 napos Szakrális belső Női Erő meditációs Sadhana Katával (online)

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > 21 napos Szakrális belső Női Erő meditációs Sadhana Katával (online)

21 napos Szakrális Női belső erő és autentikus ragyogás meditációs Sadhana

Te is érzed a hívást belülről, hogy összekapcsolódj a Te Belső igazságoddal, levesd az összes olyan mintát, ami nem fejez ki Téged, hogy eljuss az igazi, autentikus, ragyogó Jelenléthez? Úgy érzékelem, hogy 2024 arra hív minket, hogy még tisztábban, önazonosabban legyünk jelen, úgy, ahogy azt a szivünkből és belső igazságunkból érezzük. Itt az ideje, hogy ezt ki is árasszuk a világba, meg merjük mutatni azt a csodát, ami bennünk van. És ki merjük fejezni a szív igazságát. Annak is itt van az ideje, hogy összekapcsolüdjunk, együtt...a szívből és az autentikusságunkból. Hogy az elszigetelt SOKból, áramló EGY legyen..ami erő, szeretet, harmónia és boldogság forrás.
Szeretnél elmélyülni ezekben a minőségekben? Dolgozni az önbecsüléseden, az intuiciódon, a szíved képességein?
Szeretnéd, ha a meditációs gyakorlásaid valóban feltöltenének, inspirálnának, és aktiválnának valami Ősi erőt Benned? És segítenének lenyugtatni a felszíni morajlást?
Csatlakozz a 21 napos belső utazáshoz, és online közösséghez, hogy napi meditációk által fejlődj tudatosságban, együttérzésben, és tisztánlátásban, magabiztosságban, teremtésben!
Ha Te is szeretnél összekapcsolódni a szakrális női energiákkal, és tudatosan bevonni azokat a mindennapjaidba, egy teljesebb, boldogabb stabilabb, és manifesztációban sikeres életért, új tudatossággal kezdeni 2024-at, várunk a csoportban! Regisztrálj ma kedvezménnyel és légy egy inspiráló női közösségnek tagja az Otthonod kényelméből!

21 napos belső és külső átalakulás és aktiválás

Szeretnéd felfedni magadban a szakrális női belső erőt, fejleszteni az intuíciód, kreativitást, több együttérzést és megértést generálni, és egy harmónikusabb, hálásabb, könnyedebb életet teremteni Magadnak? Szeretnéd a női kreativitásod aktiválni, hogy meg tudj változtatni, gyógyítani mindent, ami esetleg erre vár benned? És ki tudd árasztani Magad, és az energiáidat a világba? 
Szeretnéd megtapasztalni, hogyan tudsz mélyebben kapcsolódni Önmagadhoz?A valódi Énedhez, ami tényleg Te vagy, és onnan kifejezni magad  és fényed a mindennapjaidban, hogy teremtő erőd elkezdje formálni a valóságod összhangban azzal, ami valóban vagy?
Szeretnél világosabb, tisztább képet arról, hogy életednek milyen irányba lenne jó haladnia?
Szeretnél elengedni régi mintákat, amelyek korlátoznak az önmagad kifejezésében, és a tudatos örömteli jelenlétben? 
Szeretnél végre megtanulni meditálni és az örömöt is meglelni benne, nem csak a fegyelmezettséget és küzdelmet?

Szeretnéd 2024- et egy ragyogó energiával indítani?És ezzel új kiteljesedést aktiválni Magad és környezeted számára?
A tavalyi új évi sadhana varázslatosan sikerült, és most ismét itt van ez a különleges újjáteremtési időszak. Csatlakozz Te is, hogy megtapasztald egy támogató közösség energiáját, és fejlődj a belső munkáddal, finomítsd a teremtéseid- egy újabb gyönyörű 21 napon keresztül!

Ha a fenti kérdésekre a válaszod igen, akkor ez a tanfolyam Neked szól!
A 21 napot Január 13-án kezdjük együtt, egy esti élő online meditációval. Majd ezután minden nap megkapsz egy meditációt reggel/vagy előző nap este, amelyet tudsz gyakorolni a napod bármely időpontjában.
Minden 10. nap van egy élő live meditációs körünk, ezeknek az időpontja: Január 23, és Febr 3, az utolsó, mindig 19: 00-kor (ibizai idő szerint) lesznek! Febr 3.-án  Balin lesz Kata, ezért annak az órája még pontosításra vár.
Nagyon fényes pozitív energiával indítjuk együtt az Új Évet és az új ciklust!
Dolgozni fogunk Mária Magdolnával, Tarával, szimbólumokkal. Az összes meditáció rögzítésre kerül, bármikor visszanézhetők lesznek. A videók 2 évig állnak majd rendelkezésre. Tehát a 21 nap után bármikor újra indíthatsz egy újabb 21 napos ciklust.

Tudományosan bizonyított, hogy 21 nap kell ahhoz, hogy egy új szokást megrögzítsünk magunkban.
Nos, hát itt az ideje egy ragyogó, pozitív új kapcsolat megnyitásának, lehorgonyzásának..Önmagaddal..A szakrális női teremtőerőn keresztül.
A gyakorlások kb 25-30 percesek lesznek. Mantrát, vizualizációt, tudatos ráhangolódást, tanításokat, csendmeditációt tartalmaznak majd a különböző szimbólumokkal, Aspektusokon keresztül dolgozunk majd minden egyes alkalommal magunkon.

info@azujenergia.hu
www.azujenergia.hu
Szeretettel vár:
Kata van Doesselaar

Részvételi díj a 22 meditációra :

A részvételi díj:
– NORMÁL ÁR: 30 000 Ft/fő
– LAST MINUTE KEDVEZMÉNYES ÁR: 25000Ft/ fő  JAN 11-ig

info@azujenergia.hu
www.azujenergia.hu
Szeretettel vár:
Kata van Doesselaar

JELENTKEZEM
adni jo
IMG 0027