Egyedülálló 50 órás
Haladó Yin jóga oktatói továbbképzés Katával
 Jan. 5-9, 2022 Budapest

Mélyítsd a Yin minőséget Magadban, kapj új inspirációt az óráidhoz, nyílj meg új kreatív szekvenciálási módokra...archetípusokkal, istenségekkel való együttáramlásra a saját gyakorlásodban és óráidon is. Nyílj ki a yin jóga filozofiájára, és tanulj új eszközöket, inspirációt ahhoz, hogy hogyan tudod a yin tér megteremtôdését másokban is elôsegíteni.
Hogyan tudsz Te mélyebbre menni a saját Yin minôségedben?
Jobban megérteni tested, lelked, érzelmeid. Hogyan tudsz Te mélyebb csendet találni magadban, és új TÉRből élni az Életed?
Mint Yin tanár, hogyan tudsz még szebben kiteljesedni, tisztább csatornájává válni a mélyen gyógyító, relaxáló, harmonizáló yin energiának?

Kapcsolódj ossze a Benned rejlő végtelen potenciálokkal..Hisz a Yin jóga egy önmagunkba vissza vezetô utazás..ahol tisztán láthatjuk, mi az, ami valójában vagyunk, és mi az, ami ránk rakódott, de nem szolgál bennünket és kiteljesedésünket. 

5 napot töltünk majd együtt támogató, inspiráló, tápláló energiákban...és jöhet a varázslat.. Mélyebben dolgozunk majd az elemekkel, szimbólumokkal, és az anatómiával is, külön napot töltve el a myofascia pályákkal és a fasciában elraktározódott feszültségek, fájdalmak, érzelmi emlékek oldásának lehetôségeivel is. Megtanuljuk, hogyan dolgozzunk fascia labdákkal és yin pózokkal, inspirációt gyűjtünk majd gyógyító, lelket tápláló szekvenciák készítéséhez, és játsszunk majd a segéd eszközökkel is egy picit. Valamint gyakorolni fogjuk együtt a tanítást és árnyaljuk majd a színeidet.


Erre az 5 napra azok jelentkezését várom, akik elvégezték az 50 órás Yin alaptanfolyamomat..Ha hasonló képzést más oktatónál végeztél, akkor érdeklődj emailben (info@azujenergia.hu) hogy tudsz-e csatlakozni. 
Max részvétel 22 fő, úgyhogy kérlek jelezd időben, ha jönnél.


Részvételi díj:

EARLY BIRD kedvezményes ár okt 30-ig való jelentkezés esetén: 300€/ 5 nap.

Okt. 30 után normál ár 340€

Jelentkezésed 100€ elôleg befizetésével válik hivatalossá.


Helyszín: Budapest.
 


Időpont:
Jan 5-9. 2022
kb 9. 30-17h-ig minden nap- végleges időbeosztás hamarosan..

 

Érdeklődés: info@azujenergia.hu

Szeretettel várlak!

Áldás,

Kata van Doesselaar

Nemzetközileg elismert, senior Yin Jóga oktató

2014 óta tart Yin képzéseket Európa szerte.

  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2021 Uj Energia Jóga Kata van Doesselaarral a  V.O.F. Soulbreath Tulajdona-Minden jog fenntartva