Egyedülálló 4 napos 
Haladó Yin jóga oktatói továbbképzés Katával
Budapesten Febr 22-25, 2019

Mélyítsd a Yin minôséget Magadban, kapj új inspirációt az óráidhoz, nyílj meg új kreatív szekvenciálási módokra...archetípusokkal, istenségekkel való együttáramlásra a saját gyakorlásodban és óráidon is. Nyílj ki a yin jóga filozofiájára, és tanulj új eszközöket, inspirációt ahhoz, hogy hogyan tudod a yin tér megteremtôdését másokban is elôsegíteni.
Hogyan tudsz Te mélyebbre menni a saját Yin minôségedben? Jobban megérteni tested, lelked, érzelmeid. Hogyan tudsz Te mélyebb csendet találni magadban, és új TERbôl élni az Eleted?
Mint Yin tanár hogyan tudsz még szebben kiteljesedni, tisztább csatornájává válni a mélyen gyógyító, relaxáló, harmonizáló yin energiának?

Kapcsolódj ossze a Benned rejlô végtelen potenciálokkal..Hisz a Yin jóga egy önmagunkba vissza vezetô utazás..ahol tisztán láthatjuk, mi az, ami valójában vagyunk, és mi az, ami ránk rakódott, de nem szolgál bennünket és kiteljesedésünket. 

4 napot töltünk majd együtt támogató, inspiráló, tápláló energiákban...és jöhet a varázslat.. Mélyebben dolgozunk majd az elemekkel, szimbólumokkal, és az anatómiával is, külön napot toltve el a myofascia pályákkal és a fasciában elraktározódott feszültségek, fájdalmak, érzelmi emlékek oldásának lehetôségeivel is.
Erre a 4 napra azok jelentkezését várom, akik elvégezték az 50 órás Yin alaptanfolyamomat..Ha hasonló képzést más oktatónál végeztél, akkor érdeklôdj emailben (info@azujenergia.hu) hogy tudsz-e csatlakozni. 
Max részvétel 18 fô, úgyhogy kérlek jelezd idôben, ha jönnél.


Rèszvételi díj:

EARLY BIRD kedvezményes ár nov 30-ig való jelentkezés esetén: 200€/ 4 nap.

Nov 30 után normál ár 240€

Jelentkezésed 100€ elôleg befizetésével válik hivatalossá.


Helyszín: Downdog Buda Joga Studio.
Bartók Béla út 23


Idôpont:
Febr 22-25, 2019
kb 9. 30-17h-ig minden nap- végleges idôbeosztás hamarosan.

 

Érdeklôdés: info@azujenergia.hu

Szeretettel várlak!

Áldás,

Kata van Doesselaar

Nemzetközileg elismert Jóga oktató

​© 2018 Uj Energiás Jóga Kata van Doesselaarral onderdeel van V.O.F. Soulbreath - all rights reserved

  • Twitter Clean
  • w-facebook