21 napos Szakrális Női meditációs Sadhana Tara Istennő aspektusaival és Katával (online)

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > 21 napos Szakrális Női meditációs Sadhana Tara Istennő aspektusaival és Katával (online)

21 napos Szakrális Női meditáció Sadhana Tara Istennő energiáival és Katával

Szeretnél elmélyülni a meditáció gyakorlatában? Szeretnél összekapcsolódni egy női tanító energiával, hogy fejlődj tudatosságban, együttérzésben, és tisztánlátásban? Szeretnél összekapcsolódni a szakrális női energiákkal, és tudatosan bevonni azokat a mindennapjaidba? Szeretnél egy teljesebb, boldogabb életet teremteni Magadnak, és egy új tudatosságot aktiválni 2023-ra? Szeretnél egy inspiráló női közösségnek tagja lenni az Otthonod kényelméből?

21 napos online Szakrális Női meditáció Sadhana

Szeretnéd felfedni magadban a szakrális női tudatosságot, fejleszteni az intuíciód, több együttérzést és megértést generálni, és egy harmónikusabb, hálásabb, könnyedebb életet teremteni Magadnak? Szeretnéd a női kreativitásod aktiválni, hogy meg tudj változtatni, gyógyítani mindent, ami esetleg erre vár benned? Szeretnél nyugalmat találni az elmédben, és megtanulni eszközöket a stressz és a kihívások kezelésére az életedben?
Szeretnéd megtapasztalni, hogyan tudsz mélyebben kapcsolódni Önmagadhoz?
Szeretnél világosabb, tisztább képet arról, hogy életednek milyen irányba lenne jó haladnia?
Szeretnél több szeretetet ébreszteni a szívedben, a testedben és erősebben kapcsolódni a Lelkedhez?
Szeretnéd megismerni a szakrális női tulajdonságokat, amelyeket felébreszthetsz Önmagadban?
Szeretnél elengedni régi mintákat, amelyek nehézségeket, szenvedést és feszültséget okoznak az életedben?
Szeretnél végre megtanulni meditálni és az örömöt is meglelni benne, nem csak a fegyelmezettséget és küzdelmet?

Szeretnéd 2023- tavaszát egy egészen új energiából indítani, és egy új kiteljesedést aktiválni Magad és környezeted számára?
Az új évi sadhana varázslatosan sikerült, és éppen ezért ismét támogatni fogjuk egymást az összekapcsolódással egy újabb gyönyörű 21 napon keresztül!

Ha a fenti kérdésekre a válaszod igen, akkor ez a tanfolyam Neked szól!
A 21 napot május 5-én kezdjük együtt, egy esti élő online meditációval. Majd ezután minden nap megkapsz egy meditációt reggel/vagy előző nap este, amelyet tudsz gyakorolni a napod bármely időpontjában.
Minden 10. nap van egy élő live meditációs körünk, ezeknek az időpontja: Május 15, és Május 25, az utolsó, mindig 19: 00-kor (ibizai idő szerint) lesznek!
Nagyon fényes pozitív energiával indítjuk együtt az Új Tavaszt és az új ciklust! Az összes meditáció rögzítésre kerül, bármikor visszanézhetők lesznek. A videók 2 évig állnak majd rendelkezésre. Tehát a 21 nap után bármikor újra indíthatsz egy újabb 21 napos ciklust.
Tudományosan bizonyított, hogy 21 nap kell ahhoz, hogy egy új szokást megrögzítsünk magunkban.
Nos, hát itt az ideje egy ragyogó, pozitív új kapcsolat megnyitásának, lehorgonyzásának..Önmagaddal..Tara Istennő segítő energiáin keresztül.
A gyakorlások kb 25-40 percesek lesznek. Mantrát, vizualizációt, tudatos rángolódást, tanításokat, csendmeditációt tartalmaznak majd a különböző Tara Istennői Aspektusokon keresztül dolgozunk majd minden egyes alkalommal magunkon.
Ezt a programot 2 éve és tavaly angol nyelven már tartottam és nagyon mély, szép, átalakító tapasztalásokban volt részünk mindannyiunknak Tara Istennő energiáiban.

info@azujenergia.hu
www.azujenergia.hu
Szeretettel vár:
Kata van Doesselaar

Részvételi díj a 22 meditációra :

A részvételi díj 3 féle lehet:
– KEDVEZMÉNYES: 9000Ft /fő Amennyiben a jelenlegi gazdasági helyzet szűkös helyzetbe sodort és egyébként nem tudnál csatlakozni.
– NORMÁL ÁR: 17000Ft/fő
– TÁMOGATÓI ÁR: 27000Ft/ fő – amennyiben megteheted és szeretnéd valaki másnak a költségét is magadra veheted, hogy ezzel segítsd a részvételét annak, aki most nem tudna résztvenni.

info@azujenergia.hu
www.azujenergia.hu
Szeretettel vár:
Kata van Doesselaar

JELENTKEZEM

Részvételi díj a 22 meditációra:

A részvételi díj 3 féle lehet:

KEDVEZMÉNYES: 9000Ft /fő

Amennyiben a jelenlegi gazdasági helyzet szűkös helyzetbe sodort és egyébként nem tudnál csatlakozni.

NORMÁL ÁR: 17000Ft/fő

TÁMOGATÓI ÁR: 27000Ft/ fő
Amennyiben megteheted és szeretnéd valaki másnak a költségét is magadra veheted, hogy ezzel segítsd a részvételét annak, aki most nem tudna résztvenni.

Szakrális Női Meditációk
Tara Istennő