Szakrális Női elvonulás Tara Istennő energiáival Bp-en

Jóga oktató képzés > Szakrális Női elvonulás Tara Istennő energiáival Bp-en

Szakrális női tudatosság elvonulás
Tara Istennő energiáival és Katával Bp-en
Utolsó 2 hely- MA még kedvezményes áron

Szept 1-3, 2023, Budapest

Egy egyedülálló Női Tudatosság program, Zöld Tara energiáival.
3 nap, amelynek során aktiváljuk a szakrális tudatosság energiáit, ősi bölcsességünket, és női teremtő energiáinkat,  egy kiteljesedett élet megteremtésére. Istennői energiák aktiválása, integrálása, valamint a bennünk rejlő bölcsesség életre hívása, intúíció, kreativitás, tisztán érzékelés fejlesztése.
Tara Istennő energiái vezetnek majd ebben a folyamatban, a jelenlétével, tanításaival és energiáival.
A PROGRAM: FELKÉSZÜLÉS , ELVONULÁS, INTEGRÁCIÓ
A programunk egy felkészüléssel kezdődik,  augusztusban online találkozunk kétszer egy estére, hogy összehangolódjunk Tarával és elinduljanak az energetikai folyamatok.
Ez egy belső  intenzív Utazás Önmagadba, de nem csak Önmagadon keresztül, hanem az Ősökön keresztül is. A transzgenerációs  karmákat, mintákat is megvizsgáljuk, gyakoroljuk majd a megkülönböztetés képességét, és megtanuljuk, hogyan oldhatók ki ezek a szöveteinkből, elménkből.   Az együtt töltött időben, és a közös emelkedett térben,  energiákban kapcsolódunk ahhoz, hogy kik is vagyunk valójában az öröklött rétegeinken túl.
Mire számíts?
Egy fantasztikus belső újjászületésre, mindazoknak a potenciáloknak az aktiválására, amelyeket valahol mindig is éreztél magadban, csak nem tudtad, hogy hozd elő őket, mennyi az, amit csak beképzelsz magadnak, és mennyi a valóban igaz.
A tisztánlátásod, tudatod fejlesztése.Az intuíciód  erősödése. A teremtő erődet megtanulod majd tisztán áramoltatni, nem engedni bele a földi, emberi játszmákba és drámákba.
Megtanulsz technikákat arra, hogy miként erősítsd a tudatos jelenléted, a kapcsolatot Önmagaddal…és miként lehelj életet a Benned szunnyadó magokba. Ezt a csodálatos elvonulást Kata van Doesselaar vezeti, aki – Közvetítő, jóga, légzés- és meditációs tanár, mester.

A program vázlata

Felkészülés, hangolódás:

Augusztus hónapban két este, online kapcsolódunk, ahol beavatást nyersz Tara energiáiba, megnyithatod szíved és energiameződ, tudatod a Tara tudatra. Ezeknek dátumai és aug 19 és 27.
Íly módon az energiák már elkezdenek Benned dolgozni ,és a tapasztalásaid is beindulnak, hogy előkészítsék a személyes együttlét folyamatait.
Szept 1-3: Személyes elvonulás Budapesten.
3 nap. Péntek Szombat és vasárnap, 10-17.00h

Az elvonulás programja:
Napi 1x jóga, napi 3x meditáció, tanítások, közös séta, meditáció a Margit-szigeten, , női körök, tanítások,előadások, gyakorlatok a tudatosság fejlesztéséhez.  Mozgás meditáció, Tara mantra kör.
Ez a program kifejezetten azok számára született, akik szeretnének összekapcsolódni Önmagukkal, egy picit elcsendesedve megérezni a belső vezettetést és Jelenlétet.

Az elmúlt évek sok struktúrát, meggyőződést, hiedelmet, szokást, tervet és koncepciót megtépáztak .. és ezáltal szembesítettek minket a kérdésekkel: Ki vagy valójában, hogyan akarod élni az életedet? Mi az igazán fontos a Te számodra?

Precedens nélküli időket élünk, amely hihetetlen növekedési, ébredési, aktiválási és kreativitási lehetõségekkel bír.

Ha érzed a belső hívást, hogy végre kibontsd Önmagad, és megnyílj a Benned lévő potenciálokra, hogy azokat kiteljesítsd, ez a program Neked szól.

Kérdés és Info BIZTOSÍTOM A HELYEM
szakralis noi tudatossag iskola georgeous green tara fokep
szakralis noi tudatossag iskola struktura

Praktikus tudnivalók:

Jelentkezz mihamarabb, helyek száma korlátozott!

Dátum: Szept 1-3, 2023
Július, Augusztus egy-egy este (online) – aug 19,27 este 19.30h

Helyszín: Bp, 5.ker. Szállást tudunk javasolni.

Szept 1-3  , mindhárom nap: 10-17h
Részvételi díj: 45000 Ft/Fő  korai regisztrációs kedvezménnyel, utána: 55000Ft.

A helyedet 15 000Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

MEGRENDELEM
szakralis noi tudatossag iskola mi szukseges a reszvetelhez

Felhívjuk figyelmed, hogy ez nem jógaelvonulás, nem az aszanák lesznek a figyelmünk középpontjában. Ugyanakkor lesznek reggeli jóga gyakorlások, amelyek részét képezik majd a programnak. Ezek általános szintű gyakorlások lesznek, mindenki számára elérhető stílusban, szükséges módosításokkal.