Szakrális női Pünkösdi elvonulás

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > Szakrális női Pünkösdi elvonulás

Szakrális női Pünkösdi elvonulás Május 27-30, Káptalantóti, Balaton

Pünkösdi hosszú hétvége Sajkodon, varázslatos és tápláló energiákban 2022
3 éjszaka... 4 nap Megmártózunk a női teremtőerőben, újjászületés, gyógyulás, öröklött, ősi, felmenői női vonal tisztítása, kollektív karma oldás, összehangolódás a Benned élő szakrális Istennői minőséggel, egy harmónikus, kiteljesedett Életért.
Az elvonulást vezeti Kata van Doesselaar. Jóga, Meditáció, mantra, tudatosság, tisztulás, intuíció, szertartások..Öröm ünnep..séták, EGYÜTT-LÉT.

Csatlakozz Katához és egy fantasztikus elvonuláshoz.

A pünkösd felemelő energiában megfürödve, (és remélhetőleg a Balaton tisztító hatásait a bőrünkön is élvezve) összekapcsolódunk egy szakrális térben, jógával, meditációval, szertartásokkal.Tánccal és supdeszka tútával, valamint napfelkelte és napnyugta túrákkal.
A természet áldásait befogadva elmélyülönk majd rétegeinkben, hogy a pünkösdi felszabadító energiákat és a szakrális Istennői energiákat átjárassuk magunkon, kioldva a bennünk élő korlátokat, előző generációk félelmeit, harcait, szenvedéseit. Megnyitva magunkat a kollektív női gyógyulásnak és a kiteljesedés potenciáljának befogadására.

Itt az ideje, hogy a bekorlátozott női energiák felszabaduljanak, és átfolyassuk magunkon a bölcsességet, mellyel régi őseink rendelkeztek, és felébresszük az istennői szeretet és kreativitás erejét magunkban.

3 éjszaka és 4 nap, mely során egy gyógyító, feltöltő, inspiráló, átalakító szakrális kört hozunk létre.. emelkedünk, töltődünk, pihenünk, átalakulunk…és rákapcsolódunk a forrásra..Élet ÖRÖM, együttérzés…Selfcare..és elmélyülés önmagunkban és a bennünk élő Istennői minőségekben. Valamint egy új Dimenzióra való megnyílás egyénileg és kollektív módon.

 

JELENTKEZEM
tihany retreatt

Kapcsolódj, ébredj, nyílj, szabadulj fel és teljesedj ki…

Egy olyan különleges kort élünk, melyben itt az idő, hogy a szakrális női minőség ismét előbújjon és kiárassza önmagát, harmóniát, teljességet, békét és egy új fajta ERŐT hozva el a Földre.
Érzed Te is a hívást?
Az Istennő energiái támogatnak a tudatos létezésben, együttérzésben, az egyéni Szellemi Út megtalálásában. A kiteljesedésben.
Csatlakozz ehhez a különleges Pünkösdi elvonuláshoz.
Május 27-30.  …mélyüljünk el személyesen is a női energiák és fejlődési utak varázsában. És hívjuk elő a bennünk rejlő potenciálokat, hogy azok megszülethessenek.. Engedjük őseink, (különösen a női ősök) korlátait és küzdelmeit, harcait kioldódni, hogy szabadon tudjuk áramoltatni, intuícióval a szakrális Női kreativitást.
Hiszen a Pünkösd mindig az felszabadulást jelképezi.. Aktiválni a bennünk rejlő isteni magokat, hogy kicsírázhassanak..és kiteljesedhessenek és egy magasabb síkon, új dimenzióban áradhassanak ki.
Ezen az elvonuláson dolgozni fogunk  Yin jógával, Szakrális női vinyasa flowval, meditációkkal, mantrákkal minden nap.
Készülhetsz átalakulásra, tisztulásra, emelkedésre, megérkezésre..újra hangolásra… Töltekezés, Kiteljesedés és felszabadulás, ébredés és öröm ünnep! Várunk szeretettel!

Részvételi Díj:
Az EARLY BIRD kedvezmény márc 31-ig érvényes, amellyel a részvételi díj 89 500 Ft 2-3 ágyas szobákban. Egyszemélyes szoba felár: 15. 000ft.
Márc 31 után 97 000Ft.
Az ár tartalmazza  a 3 éjszakai szállást egy gyönyörű Káptalantóti villában, kényelmes kis házban, illetve a napi háromszori vegán, vegetáriánus étkezést, amelyet szakácsunk készít majd el.
Az ár nem tartalmazza helyszínre való lejutást. Segítünk összekapcsolódni a carpoolinghoz, hogy együtt tudjunk lemenni.

A helyek száma korlátozott: max 10 fő, tehát minél hamarabb foglald le a helyed. Ezt az előleg befizetésével teheted meg, ami 40.000. Ft.
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és küldjük a fizetési információkat.

Kata van Doesselaarról

Kata több, mint 10 éve tart elvonulásokat, és jóga oktatói tréningeket Ibizán, és szerte a világban, mindig a természet lágy , és olykor vad ölelésében.

Most végre Magyarországon is lehetőséged lesz arra, hogy az elvonulásokon megszokott teljes EGYÜTT-LÉTET..megtapasztald Katával és a gyönyörű Istennői energiákkal.

Kérlek, jelezd, ha jönnél, a helyek fele már betelt.

JELENTKEZEM
Balatoni elvonulás

PROGRAM terv (változhat a csoport igényei szerint) :

– Reggeli gyakorlás: 8-10.00 Meditáció & Goddess Vinyasa Yoga Flow
AKTIVÁLÁS.
– Reggeli (vegetáriánus, szatvikus) 10-10.30
– Kirándulás, szellemi előadások 11-13.30
– Ebéd 14.00
– Szabad idő, Én idő, csoport idő 14-17.00
– Délutáni gyakorlás Goddess Flow/Yin 17-19.00
LEHORGONYZÁS
– Vacsora 19.00
– Szertartás, Istennői körök, mantra és hangtál session 20.00-21.30
TRANSZFORMÁCIÓ és KITELJESEDÉS
– Mély alvás 🙂 22.30- reggelig:)
Megjegyzés: Minden nap az Istennő különböző minőségeivel dolgozunk majd
– aktiválás, lehorgonyozás és azok kiteljesítése magunkban. Minden nap lesznek átalakító, elengedő, gyógyító és potenciál aktiváló gyakorlások, és ellazító töltő foglalkozások, valamint sok inspirációt és örömet hozó együttlétek.

tihany retreatt
tihany retreatt

Néhány ízelítő kép az elvonulásról