125 órás Szakrális Női Vinyasa Flow Jóga oktató képzés-hybrid és online verzióban

Nemzetközileg Akkreditált képzés (amerikai Yoga Alliance által)
Jóga oktató képzés > 125 órás Szakrális Női Vinyasa Flow Jóga oktató képzés-hybrid és online verzióban

125 órás Goddess Vinyasa Flow Jóga hybrid és online
* Szakrális Női Jóga Oktató képzés *
Yoga Alliance akkreditáció

Nemzetközileg Akkreditált (amerikai Yoga Alliance által)
125 órás * Szakrális Női Jóga Oktatói* képzés
Kata van Doesselaar, nemzetközileg elismert Jógaoktatóval és Légzés Terapeutával
Tanfolyam indulás folyamatosan. Helyek száma korlátozott. JELENTKEZZ MOST KEDVEZMÉNNYEL Febr 29 -ig !

Egyedülálló Szakrális Női Vinyasa Flow jóga Oktatói képzés – online formátum. Kedvezményes jelentkezés Febr 29-ig. 

Szeretettel köszöntünk az első magyarországi 125 órás Goddess Vinyasa Flow Képzésen! Avagy Szakrális Vinyasa Flow Képzésen:) Ez egy egyedülálló program, amely ötvözi a hagyományos hatha és vinyasa flow oktatóképzések anyagát, és alapját egy teljesen különleges, a női szakrális energiák integrációját előtérbe helyező és segítő tanításokkal. A képzés hybrid képzés, mert van egy 50 órás online video anyag, ugyanakkor a fennmaradó részt (ami valójában a jóga alapok és az integráció) végezheted személyesen és online is. Hisszük, hogy ez a formátum talán még jobban lehetővé teszi az anyagok, energiák, tanítások integrációját, mintha csak személyes jelenléti tanfolyamot kínálnánk.

A képzés 50 órája teljes mértékben Online zajlik, előre rögzített online elméleti és gyakorlati videókkal. Ehhez vagy streaming, vagy személyes jelenléttel jön a többi 75 óra. Ez egy nemzetközileg elismert képzés, ha már van oktatói végzettséget, bejelenthető a Yoga Alliance-nál, vagy ha még nincs, kibővítheted a Yin jóga és a légzés és meditációs képzésekkel 200 órássá. Ebben az esetben hivatalos nemzetközileg elismert jóga oktatói diplomát kapsz.

A 125 órás Képzés felépítése a következő:

  • Június 22-26 : I.modul személyes Bp-en, vagy online élőben. Ebben a modulban a Jóga alapjait sajátítjuk el, Hatha jóga filozófia, légző gyakorlatok, ászanák kivitelezése, fascia alapismeretek, jóga anatómia, vinyasa flow alapjai.
  • 50 órás anyag online időközben Megismerkedni a különböző női minőségekkel. Elmerülni a Földanya, Nap, Hold minőségekkel először, majd az összetettebb minőségekkel, Durga, Lakshmi, Saraswati, Káli, Tara istennők energiáinak behívása, ászanák, mantrák, gyakorlatsorok, táncok révén segíteni az integrálásukat Önmagunkban.
  • Szept  9-10.  II. modul személyesen vagy online élőben – lehorgonyozni az online elsajátítottakat, és gyakorolni egymás tanítását, tanítási technikák kibontása. Illetve a női jóga anatómiai alapjai, hormonok, szükségletek és testre szabásai a gyakorlásnak a különböző női korszakokra (lány, anya, peri és menopauza) és menstruáció körül..
  • Nov 15 Vizsga személyesen. 

A képzés során a vinyasa flow alapokat, a szakrális női jóga alapjait, és filozófia, tudatosság tanításokat sajátítjuk el, valamint 9 különböző szakrális minőséggel dolgozunk. Ajánlott egy-egy minőséggel 1-2 hetet foglalkozni, és így haladni. Minden minőséghez kapsz meditációt, mantrát, mudrákat, filozófia alapokat, pszichológiai, spirituális szemléletet az integrációhoz, és persze minden istenséghez egy-egy szekvenciát tanulunk, és egy-egy áramlós, gyengéd vinyasa flow gyakorlatsort, namaskarral (üdvözlettel). Majd megtanulod majd azt is, hogyan hozz Te is létre a saját szakrális női szekvenciáidat, amelyek még tovább gazdagíthatják a palettádat.
A tanításhoz szükséges techmikai hátteret is átvesszük: szekvencia elemzés, anatómia, energetikai tanítások és előadások keretében. Mindegyik istenséggel külön-külön dolgozhatsz, naplót vezethetsz, és az élő napok folyamán meg is osztjuk egymással a tapasztalatokat, vagy akár a zárt FB csoportban is kapcsolódhatsz, kérdezhetsz.

Tanítási képességeidet is fejleszteni fogjuk, amíg magabiztosan és inspirációval telve tudsz a matracod elejére állni.

Kérdésem van JELENTKEZEM KEDVEZMÉNNYEL
Szakralis noi joga
Szakralis noi joga II

Fedezd fel az egyedülálló programunkat:

A következő 9 minőséggel dolgozunk a képzésben:

goddess flow kepzes ikon 1

1.Minőség

Föld Anya - Megérkezés, Stabilitás, Táplálás

goddess flow kepzes ikon 2

2.Minőség

Nap(Shiva) - Tiszta tudat, fókusz, determináció

goddess flow kepzes ikon 3

3. Minőség

Hold (shakti) - Érzelmek, fluiditás, intuíció, ösztönök, megengedés

goddess flow kepzes ikon 4

4. Minőség

Ganesha - Kreativitás, Könnyedség, Áramlás, blokkoldás

goddess flow kepzes ikon 5

5. Minőség

Durga - Belső erő, önbizalom, határok kijelölése, kitartás

goddess flow kepzes ikon 6

6. Minőség

Káli - elengedés, transzformáció, kötöttségek, megtisztulás

goddess flow kepzes ikon 7

7. Minőség

Lakshmi - Szépség, bőség, kiteljesedés, lágyság

goddess flow kepzes ikon 8

8. Minőség

Saraswati - Ihlet, inspiráció, bölcsesség, tudás, művészetek

goddess flow kepzes ikon 7

9. Minőség

Tara - Együttérzés, Szellemi élet, tudatosság, gyógyulás, bölcsesség, Női Út

PROGRAM RÉSZLETESEN:

Az 50 órás online modul tartalma:

– Megnyitjuk a Test-Templomot – Szakrális kapcsolatot létrehozni a testünkkel, különböző ősi és új technikákkal, feléleszteni az érzékszerveinket és kinyitni a finomabbérzékelés kapuit

– Megtanuljuk, hogyan mozogjunk, lélegezzünk, áramoljunk egy organikus, a Lélekből jövő módon

– Átvesszük a vinyasa flow alapjait, pózok, variációk, módosítások

– Átvesszük a legújabb anatómiai irányzatok alapján, hogyan tudunk biztonságosan és jótékonyan gyakorolni, minden fizikai adottságot figyelembe véve

– Megtanuljuk majd a Flow művészetét, avagy hogyan születik meg egy mozgás meditáció a jóga pózokból, áthatva szellemiséggel

– Tanulunk majd kilenc különböző szakrális Goddess Vinyasa Flow gyakorlatsort, amelyek meditációkkal, mudrákkal és mantrákkal egy – egy istennői tulajdonságot erősítenek majd Bennünk, és megtanuljuk ezeket hitelesen , magabiztosan és biztonságosan, leföldelten átadni.

És megtanuljuk majd, hogyan vezessünk különleges alkalmakkor (az év különböző energetikailag kiemelt napjain) szertartásos gyakorlást- emelő, gyógyító és átalakító energiákat megosztva a csoportunkkal.

​- ŐSI TANTRIKUS FILOZÓFIAI ALAPOKRA épülő képzés, amelyet a jelen kor kvantumfizikai tanításai gazdagítanak: A képzés segít kibontani magadban az Istennői (anyai, kreatív, Életet Adó, Gyógyító, Bölcs és inspiráló, együttérző, áramló, felszabadító) minőségeket, hogy felébreszd a Benned élő Teremtő erőt és képes légy kiteljesíteni Magad, úgy, ahogy azt a Szíved mélyén szeretnéd.

A képzés elvégeztével képes leszel másokat is inspirálni arra, hogy felébresszék mindazt, ami Bennük van és azt elkezdjék használni egy harmonikusabb, teljesebb, boldogabb , egészségesebb és bőségesebb életért.

A 125 órás képzés tartalma a fentieken túl:
Tradicionális hatha jóga alapok, aszanak lebontása, szekvenciálási elmélet, vinyasa flow alapok, módosítások, mozgás alkímia, idegrendszer és traumatudatosság,  filozófia és tudatosság, meditáció és pranayama alapok. Tanári képességek fejlesztése, óra jegyzet készítése, tanítási gyakorlatok és építő feedback. Női körök tartásának alapjainak elsajátítása.  Női fázisok megértése és gyakorlatok minden korszaknak. Az élő személyes vagy streaming napok júniusban és szeptemberben kerülnek megrendezésre. 

Ébredés

A Goddess Vinyasa Flow (Szakrális Női Flow Jóga) egy lágy, ámde mégis erőteljes energia áramlást létrehozó gyakorlás, amelynek során összekapcsolódunk a Bennünk élő tiszta Forrással és annak női aspektusaival. Nagyon gyakran hoz mélyebb lelki, testi, mentális átalakulást, kioldódást, gyógyulást már egyetlen gyakorlás is. 

JELENTKEZÉS & FELTÉTELEK

ÉV ELEJI KEDVEZMÉNY: FEBR 29-IG JELENTKEZZ MOST!
Ha szeretnél jelentkezni, a részvételhez szükséges jó internet kapcsolat és egy bemutatkozás. Amelyet az info@ azujenergia.hu cimre kuldhetsz.

Csatlakozhatsz a képzéshez, ha már jóga oktató vagy, illetve akkor is, ha a saját gyakorlásodhoz és az önmagadon való munkához jelentene inspirációt és vezettetést a képzés. Tehát akkor is csatlakozhatsz, ha nem vagy jógaoktató, de hív a képzés energetikája.

Fontos megjegyezni, hogy a képzés nem vallásos, az istennőkre úgy tekintünk, mint bennünk élő archetípusokra, magunkban szeretnénk felébreszteni ezeket az univerzális energiákat és kapcsolatokat.

125 órás hybrid képzés (LIVE élő személyes vagy online, plussz felvételről 50 óra online saját ritmus)
Normál részvételi díj: 900€/ fő
Egyben vagy részletben tudsz fizetni.
FEBR 29-ig kedvezményes részvételi díj: 700€

Vizsga:
A 125 órás oklevélhez  egy írásbeli vizsgát kell tenned, és novemberben vizsgatanítást is , illetve fel kell venned egy óratanítást, és elküldeni Katának. Az elbírálás nagyjából egy hónap max, a beadási határidőtől számítva. Ha szeretnél 200 órás nemzetközi végzettséget, amivel bárhol taníthatsz a világban, akkor add hozzá a Yin jóga oktatói képzést és a légzés és meditációs modult, ami szeptember 28-30.
Ha a vizsgád sikerült, regisztrálhatsz  a yogaalliance weboldalán, és ezzel az akkreditációval bárhol taníthatsz a világban.

A jelentkezéseddel elfogadod azt a feltételt, hogy a Goddess Flow Jóga képzésen elsajátítottakat, szekvenciákat és struktúrát nem oktathatod oktatóképzésen, hanem tiszteletben tartod a szekvenciák és a sokrétegű anyag integritását és eredetét, vagyis Kata van Doesselaar munkáját. Tarthatsz azonban órákat, workshopokat a témában, megjelölve mindig a forrást.

Várunk szeretettel:
Kata van Doesselaar EYRT500 nemzetközileg elismert jógaoktató (Ibizáról)

Mi ihlette ezt a képzést?

Kata 25 éve dolgozik a különböző istennői energiákkal, (Mária Magdolna, Ízisz, Mária, Kuan Yin és Tara..majd a védikus mitológiából Lákshmival, Saraswatival,Kálival…. Az Istennők vezettetésével és segítségével sikerült gyógyulni, átalakulni, harmóniába kerülni..és a folyamat nem áll meg. Kata az Istennők hívására kezdte el ezeket a tapasztalatokat megosztani szívből, szenvedélyből és alázattal.

83557049 9b83 40c5 bd1e e274d2098606 2

Nerina

Yin képzés

Nagyon hálás vagyok, hogy Tőled tanulhatok, fantasztikus volt minden perce az oktatásnak, nagyon sokat adott! Annyira inspiráló vagy és hatalmas tudást szereztél az évek során! Öröm tőled tanulni! Köszönöm! Remélem még a jövőben el tudok nálad végezni képzéseket!

Aniella

Yin képzés

Nagyon köszönöm neked a profi oktatást és legfőképpen a tiszta, figyelő jelenlétedet!

Yin képzés

Elkezdtem a képzést 🙂 🙂 nagyon-nagyon tetszik!! Igyekszem utolérni, kicsi káosz van most az életünkben,de a yin segíteni fog!! 🙂 Puszi! Tündi

Gabriella

Yin joga képzés

Drága Kata ! Végtelen hála Neked a képzésért. Életre szóló ajándékot kaptam úgy mindenestül. Köszönöm, köszönöm , köszönöm. Szerintem többször vissza fogok térni sok-sok videóhoz,. Az első perctől az utolsóig imádtam és teljes flowban voltam. Namaste, hála, Áldás : G

T.Gabi

Goddess Flow Képzés

Rengeteg sok hála van bennem ezekért a hónapokért, amiket Veled és az Istennőkkel tölthettem, azt hiszem egész életemre szóló útravalót kaptam. Rengeteg Áldás, szeretet : Gabi

Anikó

Goddess Flow Képzés

Kata… Köszönök neked mindent. A kedvességed, a tudásod, a türelmed, az elhivatottságod… Egy igaz tanító vagy, egy Főpapnő, egy olyan valaki aki inspirál, drága Nővérem, köszönöm, hogy ebben az életben találkozhattunk. (idén nyáron felújítok és festek, de a következő amire gyűjtök az egy elvonulásod lesz 😊 )Öleléssel és szeretettel: Anikó

Brigi

Goddess Flow Képzés

Hálásan köszönöm ezt a goddess flow képzést, fantasztikusan jó volt, el sem tudom mondani mennyit kaptam Tőled, és sokat változok általad. Leginkább ezt érzem, figyelem majd a jövőben is , hogy milyen képzéseket indítasz, és fogok majd csatlakozni. Namaste, Brigi

Szimonetta

Goddess Flow Képzés

Kedves Kata, Sikerült elindulni a jógás utamon, hittel, bizalommal és lágy női erővel. Kezdenek jönni az emberek és az a visszajelzés, hogy nagy szükség van rá, amit képviselni igyekszem. 3 pici gyermek mellett igazi kihívás volt, de nem volt kérdés az egy órás gyakorlást csináltam mindennap. Fizikailag is érzem jobban az erőm, de lelkileg is tudok határozottan egy mondattal távoltartani eddig folyamatosan lehúzó erőket. És működik, nincs belőle dráma, semmi, csak határozott lettem.… Az a mondtatod, hogy nem engedvén magad mindenféle szórakoztató erőknek eltéríteni, rám hatványozottan érvényes volt, sokszor a vezető beosztásban is a végén tüzet oltottam mert minden elterelte a figyelmem, nem mertem, tudtam igazán nemet mondani az épp aktuális számomra legfontosabb dolgok érdekében a kevésbé fontosaknak... No most ezt érzem, hogy képes vagyok hála Neked és Durgának, meg magamnak ;)!!! Nagyon köszönöm, szerintem sokat segített ez a lehetőség a boldogságérzésemen.