Tudatos légzés

Egy lélekzettel indul az egész földi utazásunk..és egy lélekzettel végződik , ahogy a magyar nyelv gyönyörűen fejezi ki: kileheli a lelket…
Jóga oktató képzés > Tudatos légzés

A Tudatos Lélekzetrõl

Egy lélekzettel indul az egész földi utazásunk..és egy lélekzettel végződik , ahogy a magyar nyelv gyönyörűen fejezi ki: kileheli a lelket…
A lélegzetünk a kapcsolatunk az Élettel.
Etel és ital nélkül élhetünk órákat, napokat minden nagyobb gond nélkül, de levegő és lélegzet nélkül elég hamar kiléphetünk a földi létből.
A lélegzetünk nem csupán oxigént juttat a szervezetinkbe, hanem életenergiát is, amelyet pránának, vagy csínek is neveznek, és a lélegzetünk áramlása az életünk áramlását modellezi.
A lélegzetünk kapcsolja össze a testünket a lélekkel, az elmével és a szellemünkkel egyaránt.
A lélegzetünk minden szinten kihat a lényünkre.
Minden szintünket, rétegünket táplálja úgy ahogyan mi engedjük, hogy tápláljon..vagy úgy, ahogyan az öröklött mintáink engedik a táplálást.
Megnyílni a belégzés befogadására…és engedni, hogy a kilégzés elvigye mindazt, amire nincs szükségünk már.
Befogadás, és elengedés…ezen minőségek tudatosítása segít abban, hogy megnyíljunk lélegzetünkre és engedjük kiteljesedni azt…és ezzel párhuzamosan a saját kiteljesedésünkre és teljességünkre mondjunk IGENT. Lélegzetről-lélegzetre….egy Életen át tartó gyönyörű utazás, amelyben az emberi kiteljesedik az istenivé…s végül csak az EGYség marad!
Hanganyagainkat, légzésgyakorlatainkat és angyali közvetitéseinket itt találod az archívumban:

tudatos legzes kep