Tudatosság

​ Folyamatos ébredés..tisztulás..felszabadulás..fényesedés...kiteljesedés
Jóga oktató képzés > Tudatosság

TUDATOSSÁG

Folyamatos ébredés..tisztulás..felszabadulás..fényesedés…kiteljesedés

az uj energia tudatossag kep 1

VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED.

Gyermekkoromban gyakran hallottam a nagyszüleim generációjától, hogy xy ember már csak ilyen, én nem változom, ilyen vagyok. Ezt tanultam a szüleimtõl, ezt örököltem, stb..ez van.

Ám a világ folytonos változásban van, ahogy azt a Tao Te King is tanította már évezredekkel ezelõtt.
Akkor csak mi lennénk az egyedüliek, akik nem változunk, vagy nem tudunk, nem akarunk(?) változni?

Miközben minden egyéb változik körûlöttünk?

YIN JÓGA KÉPZÉS

ÖNTUDATRA ÉBREDÉS

Amióta öntudatomra ébredtem, elég fiatalon, azt tapasztaltam, hogy folyamatosan változom, amit tegnap éreztem, az nem biztos, hogy ma is úgy van, ami tegnap fontosnak tūnt, az nem biztos, hogy ma is annak tűnik.

Volt, hogy emiatt rosszul is érzetem magam, mert kívülrõl úgy is tűnhet, hogy egy ingatag, szertelen valaki vagyok, aki nem tudja, mit beszél, mert nem ugyanaz az üzenetem és érzetem nap, mint nap..

Mára megértettem, hogy ez a legjobb állapot, amiben vagyok, nem próbálok megszilárdítani egy identitást, egy szerepet, ami egyébként is csak részében fejezné ki, azt ami valójában és teljességemben vagyok.

az uj energia tudatossag kep 2
az uj energia tudatossag kep 3

TAPASZTALD MEG A FLOW ÉRZÉSÉT

Benne lenni egy folyamatos flowban, áramlásban és engedni a tudatomat nyílni, kiterjedni nap mint nap…nőni, kiteljesedni, elcsendesedni, elengedni, felszabadulni…egy folyamatos fejlődésben lenni..egy csodálatos táncban élni az univerzummal, a saját Lelkemmel és Szellememmel…és mindazon csodálatos lényekkel, akikkel szeretetben és szerelemben vagyunk együtt. És közben egy végtelen belső csendből és békéből figyelni a folyton változó forgatagot.

Minden nap megengedni magamnak, hogy elengedjem azt, ami már nem fejez ki, nem szolgál..őszintén megvizsgálni a valódi érzéseimet..és követni azt, ami a Lelkemet lelkesíti..a többit megöleleni, és elengedni..

Az újat befogadni..ünnepelni..a régit tisztelettel és hálával megáldva felszabadítani a ragaszkodásunktól..elengedni.

Így változunk..változom napról napra…miközben ez is illúzió, hisz a Lényeg változatlan.
A Hazatérés Örök.

Áldás.

YIN JÓGA KÉPZÉS