Visszajelzések

Minden, amit rólunk mondtak
Jóga oktató képzés > Visszajelzések

YIN Jóga oktatói képzés visszajelzések

Nagyon hálás vagyok neked

Szia Kedves Kata 🙂 Csak szerettem volna megköszönni még egyszer a tanfolyam, elképesztően sokat adott, és nagyon hálás vagyok a tudásért amit átadtál nekünk, nekem ❤ pont erre volt szükségem, pont ott és pont tőled – szóval tényleg őszintén nagyon hálás vagyok neked ❤ köszönöm.

Remélem, találkozunk még

Szia Kata! Én az elmúlt 1,5 hónapot veled töltöttem, mert csináltam a gyakorlatokat day by day, ahogy javasoltad, online. (Éjszakánként. Mert nappal pici baba program van 13 hónapja, plusz stúdió nyitás volt, órák, háztartás, élet… stb.) Egy idő után kezdtem úgy hangsúlyozni itthon is és az óráimon is, mint ahogy Te beszélsz. Vicces volt… 🙂
Na, de most van az első olyan nap, amit nélküled töltök, ez nagyon fura és hiányos… 🙂 De persze itt vagy belül velem. És a videók is bármikor elérhetőek. Tudom, hogy a cél az, hogy innentől egyedül yinezzek, megtaláljam a saját hangomat, a saját yinemet és egyszer csak merjek yin órát tartani.
Nagyon köszönök mindent! <3 Ennek az egésznek már nagyon itt volt az ideje. Örülök, hogy veled mentem át ezen a megtapasztaláson!!!

Remélem, találkozunk még. <3 Szeretettel. D.

Szokatlan belso beket erzek most

Köszönöm neked Kata az összes megerősítést, és minden újat, ami csak belőled fakad ebben a témakörben! 🙏(Még életemben nem tartottam két egyforma jógaórát, pedig nem tavaly óta csinálom 😀 de annyira ütős volt az a felső testes meridián gyakorlás, amit veled megéltünk, hogy ezen a héten egy hasonlót, magamon átszűrve kínáltam fel minden csoportomnak, hogy megosszam velük az élményt. Úgyhogy ma pl. 3 csoportnál is ugyanazt, többé kevésbé ugyanazt “adtam elő”, és vágni lehetett a nyugalmat óra után. Máskor is, de ez MÁS volt! <3 A hétfői, mára eltolt céges jóga kicsit kisebb létszámú, de így is 9 fős csapatából 7 volt fickó, s az egyiktől ez a visszajelzés várt, mire nemrég hazaértem: “Szerintem nagyon jó volt a mai óra, lezuhanyoztam ballagok a buszomhoz, es nincs kedvem rohanni, kapkodni, mint maskor. Sokkal nyugodtabbnak, kiegyensulyozottabbnak erzem magam. Csak megyek, es nem agyalok marhasagokon feleslegesen. Ahogy szoktam..😁
Olyan szokatlan belso beket erzek most. Es nagyon jó! Köszönöm neked!” Amint feltettem a csoportjukba azt a pár képet, rögtön meg is szavazták, hogy legyen még ilyen óra 🙂 ) Én pedig ismét köszönöm neked, hogy ezzel is gazdagodhattam – általad!

Shanti!

Köszönöm ezt a három napot

Köszönöm én is ezt a három napot, sok megtapasztalást, elengedést, kapcsolódást. Biztos, hogy mostantól nagyobb hangsúlyt kap a gyakorlásomban a yin energia! Szép napokat mindenkinek!

Hálásan köszönöm Kata

Hálásan köszönöm Kata és mindenkinek ezt a csodás fel szabadúlt három napot, képzések során tapasztaltam,feszűltseget,klikkesedést, félni vagy minimum tartani kell az oktatóktól!
Nagy öröm volt számomra,hogy itt mindenki finom,lágy,kedves, nőies,szép és ragyogó volt! Köszönöm! Kata ! Boldog vagyok hogy meg ismerhettelek!
Bocsánat ha túl érzelgősre vettem! De bennem folyik,áramlik, ki,be,ide-oda minden

Hálásan köszönöm Kata

Már meg is szerveztem a kis tesztcsoportomat.

Nagyon köszönöm ezt a képzést, és örülök h megismerhettelek és az energiateredben lehettem. Áldás ez nekem.

Örülök, hogy téged választottalak

Változatlanul örülök, h téged választottalak , mert tőled nem azt kapom, amit könyvekben magam is el tudok olvasni, (vagy még annyit se 😛 ) hanem olyan szellemiséget, ami csak belőled fakad, a személyiségedből, a tapasztalataidból… sokszor, amikor hallgattam, jegyzeteltem az online órád, megállítva hozzáírtam néhány gondolatomat, amit pár mondattal később aztán te is kimondtál 🙂 jókat mosolyogtam rajtuk ilyenkor, h mennyire szinkronban vagyunk. Jó ez, nagyon! Köszönöm neked ezeket a megerősítéseket is! ❤

GODDESS FLOW VISSZAJELZÉSEK

Köszönöm szépen a hétvégét es az egész folyamatot

“Kedves Kata!
Köszönöm szépen a hétvégét es az egész folyamatot, mélyebb megértések felé vitt. Mindig azt hiszem, hogy már elérkeztem valahova 1-1 témában, és mégis egyre újabb rétegek tárulnak fel. A női minőségek megismerése és kibontása nagyon hálás feladat: a magam felé érlelődő megértés és EGYüttérzés a környezetemben is lecsapódik békés hullámokban.
A képzés utolsó hetében egy szó jött vissza hozzám folyton: elfogadás.. elfogadás.. elfogadás. Ezt kaptam én ettől a folyamattól, és hálás vagyok magamnak, hogy belevágtam! A belső utazás a legnagyobb kaland.
Úgy döntöttem, hogy Káli jó tanító és velem marad, de Tara sadhanát kezdtem el teljes természetességgel a képzés után azonnal. Köszönöm ebben is a terelgetést. “

“Már három képzésen is voltam Katánál a Goddess flow előtt, mindegyik csodákat tett velem. Nagyon sokat tanultam most is magamról, a jóga női és szeretettel teli megközelítéséről és hogy a jógában minden eszköz adott ahhoz, hogy a legjobb irányba fejlődjünk, ha elég nyitottak vagyunk. Megismertem jobban a bennem élő női minőségeket és ráébredtem az egyensúlytalanságokra, de szerencsére kaptunk receptet és ihletet is bőven, hogy megteremtsük a vágyott harmóniát. Imádom a vizsgafeladatokat, mert általuk egyből gyakorlatba ültetem a tanultakat. Hiányzott azért Kata és a csoport jelenléte is élőben, de összességében nem volt hiányérzetem az online verzió miatt, sőt vidékiként így sokkal egyszerűbb és rugalmasabb volt a tanulás. ”

“Nagyon èlvezem a kurzust ès rettentôen hàlàs vagyok e lehetôsègnek ès neked. Csodàs a hangszíne, az alàzata ès fennkölt mivolta.Hàla tölt el.”

“isteni. Imádom hallgatni a hangod. Már most sokat kaptam a tanfolyamtól. Kiegyensúlyozottabb vagyok. Bizos, még hónapokig fogok gyakorolni, míg teljesen az enyém lesz az anyag. Hálásan köszönöm, hogy megalkottad, és veled tarthatok. “